Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری بسیج، «اوکتاونیو علیمودین» عصر امروز در نشست بررسی راهکار‌های توسعه روابط تجاری و اقتصادی اتاق بازرگانی آبادان، منطقه آزاد اروند با کشور اندونزی که در محل سرسرای اجتماعات اتاق بازرگانی آبادان برگزار شد، با اشاره به بروز جنگ ۸ ساله سختی که ایران و به خصوص شهر‌های آبادان و خرمشهر درگیر آن بودند ابراز امیدواری کرد تا فرصت خوبی برای ساخت کشور و بهتر شدن روابط اقتصادی و تجاری ایران با سایر کشور‌ها و آینده درخشان برای آن مهیا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چندی پیش سفری به کیش داشتم که در آنجا با تبلیغات منطقه آزاد اروند روبرو شدم و لازم دانستم که سری هم به این منطقه بزنم و از نزدیک ظرفیت‌ها و امکانات این منطقه را مورد بازدید و بررسی قرار دهم، اندونزی کشوری مسلمان است که مشترکات خاصی با سایر کشور‌ها ندارد.

علیمودین اظهار کرد: ارتباط تزانزیتی منطقه آزاد اروند با عراق و سایر امکانات و مزیت‌های این منطقه فرصتی مناسب برای کار و سرمایه گذاری در این منطقه است که بایستی درباره آن بررسی و تدبیر کرد.

سفیر اندونزی در ایران با تاکید بر اینکه در بازدید از ظرفیت‌های مختلف اقتصادی، صنعتی، تجاری و گردشگری منطقه آزاد اروند فرصت‌های کار و سرمایه گذاری در این منطقه را ارزشمند یافتم، تصریح کرد: در بازدیدی که از بازار و مجتمع‌های تجاری این منطقه داشتم با حضور پرتعداد عراقی‌هایی که برای خرید به اینجا آمده بودند روبرو شدم و به طور حتم استقبال عراقی‌ها از این موضوع می‌تواند زمینه‌ای برای انجام تعاملات، همکاری‌ها و سرمایه گذاری‌های فعالان اقتصادی و تجاری اندونزیایی در منطقه آزاد اروند باشد.

وی یادآور شد: کارکرد بخش اقتصادی و تجاری ایران بیشتر در امر صادرات است و نیاز است تا در زمینه واردات کالا از سایر کشور‌ها از جمله اندونزی هم بتوان همکاری‌های دو سویه‌ای انجام داد.

سفیر اندونزی در ایران با اشاره به اینکه رویکرد مسئولان منطقه آزاد اروند و شهر آبادان افزایش تعاملات است بر استقبال مسئولان کشورش از این رویکرد خبر داد و گفت: به جز حوزه نفت و گاز می‌توان در بخش آبزیان نیز سرمایه گذاری‌های خوبی را انجام داد، در این زمینه شرکت‌ها و سرمایه گذار‌هایی در اندونزی هستند که به همکاری و کمک به امر صادرات و واردات در این باره تمایل دارند لذا در جذب این افراد تلاش خواهم کرد.

علیمودین افزود: اگر موضوع انتقال پول یکی از معضلات بازرگانان ایرانی به شمار می‌رود، اما مشکل بازرگانان اندونزیایی نحوه حمل و نقل کالا‌های خود است که می‌توانند از آن طریق محصولاتشان را به کشور‌های مختلف از جمله ایران ارسال کنند، در بازدید از امکانات منطقه آزاد اروند ظرفیت‌های خوب هوایی، دریایی، ریلی و جاده‌ای خوبی برای ترانزیت کالا‌ها دیدم که امیدوارم از آن‌ها بتوان در جهت توسعه مبادلات بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه اندونزی یازدهمین کشور صارد کننده نفت در جهان است، اظهار کرد: به رغم اعمال تحریم‌ها علیه ایران، اما به مبادلات تجاری و اقتصادی با این کشور خوشبین هستیم، امید می‌رود در این باره پیشرفت‌های خوبی حاصل شود.

علیمودین در بخش دیگری از سخنان خود از طولانی بودن زمان گذر از بروکراسی اداری به عنوان یکی دیگر از مشکلات فراروی سرمایه گذاران خارجی در ایران نام برد و تصریح کرد: کوتاه شدن این بروکراسی در منطقه آزاد اروند فرصت و زمینه کاری بسیار خوبی را برای فعالان اقتصادی و تجاری فراهم می‌کند که برای معرفی آن تلاش می‌کنم.

وی یادآور شد: در طی سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷چند کشور قصد خود را برای فعالیت در اندونزی اعلام کردند ضمن آنکه توافقنامه خواهرخواندگی میان ما و کشور‌های استرالیا و ویتنام برای توسعه فعالیت‌های تجاری و اقتصادی منعقد شده و چند کشور آفریقایی نیز در کشور ما سرمایه گذاری کرده اند که اینان نیز می‌توانند از طریق ما با ایران همکاری داشته باشند.

سفیر اندونزی در ایران اطلاعات ارائه شده از سوی مسئولان منطقه آزاد اروند و شهرستان آبادان در زمینه پتانسیل‌ها و مزیت‌های منطقه را بسیار خوب عنوان کرد و گفت: با توجه به پتانسیل‌های خوب ایران در زمینه‌های مختلف اعم از کشاورزی، صنعتی، آبزی پروری و ... می‌توان علاوه بر همکاری در حوزه نفت و گاز در این بخش‌ها نیز فعالیت و مراوده داشته باشیم.

وی افزود: به طور حتم از فرصت‌ها و مزایای منطقه آزاد اروند برای فعالان اقتصادی، تجاری و صنعتی اندونزی سخن خواهم گفت و از آنان برای بازدید شخصی از این فرصت‌ها و سرمایه گذاری و برقراری مبادلات دو جانبه دعوت خواهم کرد.

علیمودین از تلاشش برای کمک به تسهیل در امر ویزای تجار و بازرگانان علاقمند ایرانی برای کار و فعالیت در اندونزی خبر داد و اظهار کرد: در زمینه آبزی پروری نیز آماده همکاری و رفع نیاز‌های این حوزه هستیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۸۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دوغارون

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد گفت:همجواری افغانستان با گذرگاه دوغارون یک فرصت طلایی برای حضور فعالان اقتصادی این کشور همسایه در منطقه به شمار می رود که باید از این ظرفیت، در بخشهای مختلف نهایت استفاده را برد.

محسن پوراحمدی افزود : هم اکنون سرمایه گذران افغانستانی برای سرمایه گذاری و فعالیت در حوزه های معادن، توریسم درمانی، هتل‌داری، نفت و گاز در منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون اعلام آمادگی کرده اند.

او با اشاره به این که معبر زمینی دوغارون مهمترین پل ارتباطی ایران با برخی از کشورهای آسیای میانه است اظهار کرد: حضور در بازارهای جهانی از طریق افغانستان از مهمترین اهدافی است که با ایجاد منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون به دنبال آن هستیم که برای محقق شدن این مهم باید از همه ظرفیتهای موجود استفاده کرد که این خود منجر به افزایش سطح مبادلات ایران با کشورهای همسایه خواهد شد.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون گفت: برای رسیدن به اهداف و برنامه های پیش بینی شده در منطقه دوغارون باید به دنبال تسهیلگری و روان‌سازی همه فعالیتهای اقتصادی آن ببود که خود، نقش زیادی در رفع موانع و مشکلات پیش رو دارد.

پوراحمدی افزود: ایجاد منطقه آزاد تجاری دوغارون و فراهم شدن زیرساختهای لازم در آن باید برای رونق اقتصاد و معیشت خانواده های مرزنشین مفید و سودمند باشد که نقش مرزنشینان در تامین امنیت پایدار مثال زدنی است.

وی با بیان این که محرومیت زدایی و توسعه مناطق محروم یکی از مهمترین اهداف دولت سیزدهم است اضافه کرد: شکوفایی مناطق مرزی و محروم یکی از مهمترین سیاستهای دولت سیزدهم است که ساکنان آن بتوانند از خدمات و امکانات متوازن دولت در همه بخشها استفاده کنند.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون گفت: همه مسئولان و دستگاههای متولی در حوزه ایجاد منطقه آزاد دوغارون به دنبال این هستند تا مردم خطه مرزی تایباد از این فرصت ایجاد شده نهایت استفاده را ببرند و اثرات آن در بخشی از اقتصاد و تامین معیشت آنان دیده شود.

پور احمدی افزود: ایجاد منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون در سطح هشت هزار و ۷۰۰ هکتار پیش بینی شده که به منظور تسهیل و سرعت بخشیدن به شروع عملیات ساخت و ساز مرحله نخست آن هم اکنون فقط در ۲۵۷ هکتار در نظر گرفته شده که به دنبال شناسایی مشکلات و رفع آنها هستیم.

وی اضافه کرد: در ساخت مرحله نخست این منطقه حدود ۸۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰ هزار نفر به طور غیرمستقیم در منطقه دوغارون مشغول به کار خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • عراق؛ شریک تجاری همیشگی ایران/ پیش بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات
  • حجم مبادلات تجاری ایران و ازبکستان به یک میلیارد دلار می رسد
  • مبادلات تجاری ایران و ازبکستان افزایش می‌یابد
  • حجم مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان به ۲۷۰ میلیون دلار رسید
  • رونق صادرات در جزیره جهانی قشم| تراز تجاری منطقه آزاد قشم به بیش از 313 میلیون دلار رسید
  • مطالعات طرح جامع منطقه آزاد تجاری مهران به پایان رسید
  • انعقاد تفاهمنامه همکاری میان اتاق بازرگانی ایران و آلمان
  • دعوت امیرعبداللهیان از وزیر امور خارجه اندونزی برای سفر به تهران
  • امیرعبداللهیان: دنبال توسعه تنش در منطقه نیستیم
  • سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دوغارون