Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم اکران خصوصی فیلم «مارموز» به کارگردانی کمال تبریزی شب گذشته دوشنبه ۱۹ آذر با حضور شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی، عوامل فیلم و اهالی رسانه در پردیس کورش برگزار شد.

کمال تبریزی قبل از آغاز نمایش «مارموز» طی سخنانی با خوشامدگویی به مهمانان گفت: فیلم «مارموز» جزو فیلم‌هایی بود که برای گرفتن پروانه نمایش دچار مشکلات عجیب و غریبی شده بود، کما اینکه در مجموعه فیلم‌هایی که من ساخته‌ام چهار یا پنج فیلم هستند که خیلی سخت توانسته‌ام برای آنها پروانه نمایش بگیرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: براساس تجربه به تدریج متوجه شدم علت اینکه برخی فیلم‌های سخت پروانه نمایش می‌گیرند این است که فیلم‌هایی مانند «مارموز» که کمی حساسیت‌برانگیز است، نباید قبل از نمایش عمومی در جشنواره فیلم فجر نمایش داشته باشند.

انتقاد کارگردان مارموز از جشنواره فیلم فجر

کارگردان «مارموز» افزود: جشنواره فیلم فجر تبدیل شده به محلی که دوستان دیگر و افرادی دیگر از نهادهایی به جز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به تماشای فیلم‌ها می‌نشینند و بعد گزارش فیلم و آثار آن را به جاهای دیگر و نهادهای دیگر ارائه می‌کنند و بعد آن نهادها با وزارت ارشاد نامه‌نگاری می‌کنند که چرا مثلاً فلان فیلم به یک مساله حساس اشاره کرده و یا فلان صحنه چرا در فیلمی وجود دارد.

او تاکید کرد: این مساله فیلمسازان را دچار سختی و مشکلات می‌کند و در راه گرفتن پروانه نمایش دچار مشکل می‌شوند. البته ما برای فیلم «مارموز» توانستیم پروانه نمایش را بگیریم و آنچه امشب به نمایش در می‌آید تقریباً همان نسخه‌ای است که در جشنواره جهانی فیلم فجر نمایش داده شده است.

این کارگردان سینما ادامه داد: پیشنهاد من این است که اگر فیلم‌هایی همچون مارمولک و یا مارموز ساخته می‌شود که بعضاً موضوعات حساسی دارد اصلا در جشنواره‌های فیلم فجر و یا جشنواره های دیگر نمایش داده نشود و مستقیم از تولید به نمایش برسد. به فیلمسازان نیز توصیه می‌کنم اگر فیلمی ساختند که تصور می‌کنند که برای گرفتن پروانه نمایش دچار مشکل می‌شوند بهتر است که قید حضور در جشنواره فیلم فجر را بزنند و فیلم‌شان را مستقیم اکران کنند و جشنواره را فراموش کنند.

سختی های ساخت فیلم مارموز

جواد نوروزبیگی تهیه‌کننده فیلم نیز طی سخنانی با تشکر از مهمانان و کسانی که در ساخت این فیلم شرکت داشتند، گفت: این فیلم را با سختی ساختیم و با سختی پروانه نمایش گرفتیم و امیدوارم در زمان اکران این فیلم مورد قبول مردم قرار بگیرد و کسانی که از سالن خارج می‌شوند دیگران را به تماشای این فیلم تشویق کنند.

او ادامه داد: این فیلم به نوعی حرف مردم و مطالبات مردم را بیان می‌کند و امیدوارم دیگران تحمل شنیدن حرف‌های فیلم و تماشای آن را داشته باشند.

محمد بحرانی یکی از بازیگران فیلم نیز به طنز گفت: ساخت فیلم کمدی سیاسی در این روزها خیلی سخت است زیرا فضای سیاسی کشور و فضای اجتماعی از هر فیلم کمدی، کمدی‌تر است و فیلم‌ها اصولاً از فضای واقعی کمی عقب‌تر هستند تا فیلمساز بیاید و یک فیلمی بسازد و حرف جدیدی بزند، یک اتفاق جدیدتر و بامزه‌تر افتاده است.

آزاده صمدی و رضا ناجی نیز به نمایندگی از بازیگران و عوامل فیلم از حضور مهمانان تشکر کردند و ابراز امیدواری کردند که فیلم در اکران موفق شود.

اجرای گروه بمرانی در اکران فیلم مارموز

اجرای این برنامه را مژده لواسانی برعهده داشت و گروه «بمرانی» قبل از نمایش فیلم قطعاتی از موسیقی فیلم را به صورت زنده اجرا کرد.

در این مراسم شخصیت‌ها و افرادی همچون محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور، حجت‌الاسلام احمد مازنی نماینده مجلس، ابراهیم اصغرزاده، مصطفی تاج‌زاده، محمدصادق رنجکشان، داریوش فرضیایی، جواد رضویان، هلیا امامی، مهدی قدیانلو، لیلا زارع، سامان سالور، سمیرا حسن‌پور، علیرضا رئیسیان، مسعود عطیابی، سعید سعدی، رضا ناجی، آزاده صمدی، زهره سادات هاشمی، زهره حمیدی، محمدرضا تقی‌پور مدیر موزه صلح، شقایق فراهانی، کاردار فرهنگی ژاپن حضور داشتند.

اکران عمومی فیلم سینمایی مارموز  از ۲۱ آذر در سینماهای سراسر کشور آغاز می‌شود./خبرآنلاین

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۹۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آلاء» برگزیده مونودرام تونس شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم تبار،  پیش از این در چهاردمین جشنواره بین المللی دائجون کره جنوبی، چهل و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، تئاتر شهر و همچنین سالن اصلی تالار مولوی به روی صحنه رفته بود، رتبه‌ی دوم بخش نقاد «منتقدین» جشنواره بین‌المللی مونودراما تونس را از آن خود کرد.

جشنواره مونودراما تونس در این دوره با محوریت مقاومت و صلح در حالی برگزار شد که ۱۶ کشور دنیا در آن حضور داشتند و در نهایت نمایش «آلاء» رتبه‌ی دوم بخش نقاد «منتقدین» را کسب کرد.
گفتنی است این بخش از جشنواره برگزیده‌هایی مجزا در کارگردانی، بازیگری، نویسندگی و... نداشت و لوح تقدیر و نشان ویژه خود را به بهترین آثار برای کامل‌ترین نمایش به لحاظ فنی، طراحی، بازیگری، متن، میزانسن و طراحی صحنه اهدا کرد.

از دیگر عوامل نمایش می‌توان از: صدا: فرهاد قائمیان، محمدرضا آزادفرد، طراح صدا و موسیقی: علی خاتمی، مدیر تولید: حامد گودرزی، دستیار تولید: محسن صفری، طراح نور: حسین نادری، دستیار کارگردان: محمد قیاسی، علیرضا افیونی، مبین آریا، مشاور طراحی صحنه: سینا ییلاق بیگی منشی صحنه: رضوان مقدسی، طراح پوستر و بروشور: رامین رستمی، مشاور رسانه: ناصر ارباب، مربی اریال یوگا: سپیده صمد پور، طراح حرکت: امیر آقاجان و طراح لباس: سمیه پسندیده خواه نام‌برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «۳۱ رویا» از جواد مولانیا به روی صحنه می‌رود
  • جواد مولانیا «سی و یک رویا» را به صحنه می‌برد
  • حمله شدیدالحن جواد ظریف به آل‌سعود به زبان انگلیسی
  • راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره مستقل کالیفرنیا
  • «نمایش» به اکران آنلاین رسید/ «تیر خلاص» به فرانسه
  • «آلاء» برگزیده مونودرام تونس شد
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند
  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران