Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: احیای بافت فرسوده و بارگذاری مناسب آن در جوار حرم احمد بن موسی(ع) متناسب با شأن فرهنگی شیراز نجام شود تا شاهد بافت ناهمگون نباشیم‌.

‌به گزارش ایسنا‌، محمد اسلامی سه‌شنبه ٢٠ آذر در جلسه هیئت امنای آستان احمد بن موسی(ع) با تاکید بر اینکه بافت فرسوده و بناهایی ارزشمند است که بازآفرینی شوند، گفت: جایی که ارزشمند است باید بازسازی و مرمت شود‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به احیای بافت فرسوده در جوار حرم به شکل قطعه قطعه، افزود: تصمیم‌گیری در بافت‌های فرسوده به استانداران ابلاغ شده است‌.

وزیر راه و شهرسازی با تصریح کرد: ستاد بازآفرینی بافت‌های فرسوده قدرت نفوذ در استان‌ها را ندارند، به همین جهت این کار به استاندران واگذار شد و آنچه که در ستاد تصویب می‌شود مورد حمایت ما است‌.

اسلامی خاطرنشان کرد: تصمیم بر این گرفته شد تا شهرداری‌ها و مردم در این زمینه اهتمام داشته باشند و همگی بر احیای بافت‌های فرسوده اهتمام کنند تا نتایج مطلوبی ایجاد شود‌.

وی مجددا تاکید کرد: باید کاری کرد که زندگی با کیفیت در بافت‌های قدیم برقرار شود.

‌آیت‌الله سید علی‌اصغر دستغیب، تولیت آستان احمد بن موسی(ع) نیز ‌در این جلسه با اشاره به وجود یک جریان پیوسته میان راه و شهرسازی و این آستان، از همراهی و همکاری نماینده ولی‌فقیه در فارس که ابتدای تصدی بر این مسئولیت نسبت به امامزادگان به ویژه احمد بن موسی دلسوزانه عمل کرده است، تشکرد کرد‌.

وی افزود: همه کسانی که در نظام مقدس جمهوری اسلامی مسئولیت داشته‌اند، خدمات ارزشمندی از خود به جای گذاشته‌اند، اگرچه برخی مقاطع به دلیل مشکلات و ضعف در مدیریت آنچنان که باید کاری انجام نشده است‌.

آیت‌الله دستغیب عنوان کرد: از زمان حضور مهندس اسلامی در وازتخانه راه و شهرسازی شاهد اقدامات خیر و تحولات در این وزارتخانه حساس بوده‌ایم‌.

نماینده ولی‌فقیه در فارس نیز در این جلسه با تاکید بر عرضه نگاه کارشناسانه نسبت به مشکلات مجموعه حرم مطهر شاهچراغ(ع) در این جلسه، خاطرنشان کرد: حرکت برای توسعه و بازآفرینی آستان مقدس از سفر مقام معظم رهبری آغاز شده و با اشراف آیت‌الله دستغیب، تولیت آستان شاهچراغ(ع) حرکت رو به رشدی انجام شده است‌.

آیت الله دژکام خاطرنشان کرد: اگرچه بعضی از کارها در ید قدرت مدیران ارشد استان نیست اما تلاش‌های خوبی در شیراز برای بازسازی و احیای بافت فرسوده انجام شده است .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۹۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند

محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه نوسازی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پیش‌بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه  پرداخت تسهیلات به حوزه نوسازی بافت های فرسوده  در صورت صنعتی سازی افزایش خواهد یافت: بانک ها در صورت پرداخت تسهیلات بافت های فرسوده می‌توانند زمینه ساز ورود بیشتر سازندگان به این طرح ها شوند.

آیینی اظهار کرد: نوسازی ۲۶۰ هزار خانه در دولت سیزدهم و در طی دو سال گذشته انجام شده است گفت: ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده کشور در آینده‌ای نزدیک با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد: حدود ۵۵ درصد بافت فرسوده در وسعت ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار را بافت تاریخی تشکیل می‌دهد که نوسازی این مناطق نیازمند همراهی و تعامل بیش از پیش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای جذب سرمایه‌گذران است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت های مردمی خود نقش بسیار موثری در بهبود و تسریع اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن دارد و این امر خود می تواند در فرهنگ سازی نوسازی بافت های فرسوده کشور موثر باشد.

او گفت: پرداخت تسهیلات ساخت و همچنین حمایت از بخش خصوصی و مالکان یکی از عواملی است که می تواند بازار مسکن را به سمت رونق هدایت کند و این موضوع را دولت در دستور کار خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • شورای شهر مشهد با پیگیری ویژه رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم را به سرانجام برساند
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • پیگیری ویژه شورای شهر مشهد برای رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم رضوی
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند