Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حمیدرضا کاظمی در گفت و گو با خبرنگار مهر در رابطه با وضعیت مناطق سیل زده شهرستان پلدختر، اظهار داشت: مدیر کل امور عشایر لرستان نقش خود را در جریان سیلاب اخیر ایفا نکرده و با گذشت چندین روز، راه عشایر منطقه «پاعلم» مسدود است و سوخت دریافت نکرده اند.

وی، افزود: مشکلات ناشی از جریان سیلاب، عشایر شهرستان پلدختر چندین بار از طریق مدیریت استان و شهرستان و رئیس سازمان عشایری کشور پیگیری شد اما متاسفانه مدیریت عشایری لرستان درحد توان، مقدورات و انتظارات حضور پیدا نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، گفت: در این فصل از سال تمام عشایر لرستان در شهرستان پلدختر مستقر هستند و مشکلات زیادی از جمله قطع راه راتباطی، سوخت و علوفه دارند و مورد توجه امور عشایر استان قرار نگرفته و در این راستا اقدام عملی و حرکت قابل توجهی در راستای حل مشکلات منطقه عشایری پلدختر صورت نگرفته است.

کاظمی با بیان اینکه عشایر پلدختر متعلق به کل استان لرستان است، افزود: عملکرد امور عشایر استان لرستان در راستای رفع مشکلات مناطق عشایری پلدختر در جریان سیلاب اخیر رضایت بخش نیست و تا کنون با گذشت چند روز از وقوع سیل جاده های عشایری بخش هایی از شهرستان و روستاها بازگشایی نشده است.

وی، خاطرنشان کرد: در جلسه ای که با مدیر کل امور عشایر استان برگزار شد، مسائل و مشکلات ناشی از سیلاب برای عشایر مطرح شد اما مشکل سوخت، جاده دسترسی و علوفه دارند که از مسئولان مربوطه می خواهیم به طور جد به این موضوع ورود پیدا کنند.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، افزود: عشایر ذخایر انقلاب و مردمی اصیل و ارادتمند به نظام و انقلاب و رهبری هستند و به تولید کشور کمک شایانی می کنند و  باید نسبت به رفع مشکلات این قشر از جامعه که دچار آسیب شده اند اقدام شود.

کاظمی، به سفر رئیس سارمان بحران کشور به شهرستان پلدختر اشاره کرد و افزود: در جریان این سفر یک میلیارد تومان برای آسیب دیدگان از سیلاب شهرستان در نظر گرفته شد و باید دستگاه های شهرستان خسارات را برآورد و پس از امضا استاندار به مدیریت سازمان بحران کشور ارسال شود تا اعتبار مورد نیاز تخصیص یابد.

وی، افزود: با وجود غافلگیرانه بودن سیلاب اما در سطح استان در حد بضاعت کمک های خوبی به مناطق سیل زده صورت گرفت، اما به دلیل حجم بالای خسارت امکانات استان در مناطق وسیع روستایی و عشایری محدود است.

کد خبر 4482211

منبع: مهر

کلیدواژه: حمیدرضا کاظمی سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۰۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ برگی از زندگی متفاوت عشایر+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، زندگی عشایر به گونه‌ای با کوچ گره خورده است که گذران روزگار بدون کوچ برای آنها نه لذتی دارد و نه معنایی، می‌گویند: هوا که گرم می‌شود، کوچ کردن لذتی وصف ناپذیر دارد.

عشایری که مسیر کوچ را به روش سنتی و پیاده طی می‌کنند، حدود یکماه باید پیاده روی بروند تا به مناطی سردسیر و خوش آب و هوا برسند، در مناطقی که شرایط آب و علف خوبی نداشته باشد، نمی‌مانند و به محل دیگری ادامه مسیر می‌دهند.

بارندگی‌های مطلوب ۲ سال اخیر بارقه‌های امید را در دل عشایر کوچ رو زنده کرده است و می‌گویند: به دلیل شرایط خوب مراتع و علف ها، مشکلی برای تامین علوفه گوسفندان ندارند و همین امر سبب شده دام‌ها رشد خوبی داشته باشند و چاق و فربه شوند.

وقتی طبیعت سرسبز و علوفه کافی باشد، هزینه‌های دامداران کاهش می‌یابد و سود بیشتری عایدش می‌شود.

سیداسکندر موسوی زاده، مدیر کل امور عشایر خوزستان گفت: باتوجه به اینکه عشایری که خوزستان کوچ می‌کنند، از ۷ استان عشایری کشور وارد می‌شوند و بیش از ۷ ماه میزبان آنها هستیم.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت
  • عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند
  • آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد
  • نیروگاه خورشیدی برای مناطق عشایری ۵۰ خانواری استان نصب می شود
  • پنل خورشیدی بین همه عشایر استان بوشهر توزیع می شود
  • خدمات آموزشی دانش آموزان عشایر استان بوشهر مطلوب نیست
  • توزیع پنل‌های خورشیدی میان عشایر برای حفظ جنگل‌ها ضروری است
  • کوچ برگی از زندگی متفاوت عشایر+فیلم
  • زیرساخت‌های اساسی در خراسان جنوبی باید تامین شود
  • زمان کوچ عشایر از ۱۵ فروردین تا ۱۵ اردیبهشت است