Web Analytics Made Easy - Statcounter

نعمت الله دستیاری در گفت و گو با خبرنگار مهر در رابطه با شرایط مناطق سیل زده شهرستان پلدختر، اظهار داشت: جاده دسترسی بیش از ۹۰ درصد مناطق عشایری این شهرستان در جریان سیلاب دچار خسارت جدی شد.

وی، افزود: عشایر مناطق شهرستان پلدختر با نبود جاده دسترسی از لحاظ تامین مایحتاج روزانه و آذوقه و رساندن بیمار خود به مراکز درمانی با مشکلات عدیده ای مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار پلدختر با بیان اینکه امکانات شهرستان پاسخگوی حجم خسارات ناشی از سیلاب نیست، گفت : مشکلات عشایر به حدی است که نمی توان طی یکی تا دو روز آسیب های وارد آمده در جریان سیلاب را حل کرد.

دستیاری، افزود: روز گذشته ماشین آلات راهسازی از مرکز استان به منطقه گسیل شده و در آنجا مستقر هستند، تلاش برای بازگشایی جاده دسترسی عشایری شهرستان پلدختر همچنان ادامه دارد.

وی، خاطرنشان کرد: حجم خسارات وارده در جریان بارش های شدید و جاری شدن سیلاب اوایل آذرماه جاری در شهرستان بسیار بالا است و عمده خسارات در بخش جاده های دسترسی روستاها، پل ها و ابنیه ها است.

فرماندار پلدختر، به وضعیت حوزه راههای روستایی و عشایری شهرستان اشاره کرد و افزود: جاده روستای «میدان بزرگ» قطع است و پل روستای «پران پرویز» به طور کامل تخریب شده و راه ارتباطی این روستا قطع است.

دستیاری، گفت: سیلاب آب آشامیدنی ۶۴ روستا شهرستان را قطع کرد که با زحمات و تلاش شبانه روزی مشکل این روستاها حل شد، اما به زیر ساخت های شهرستان خسارت وارد شده است.

وی، افزود: سیلاب بخش عمده ای از برق مناطق روستایی را قطع کرد که بلافاصله اکیپ های شرکت توزیع برق وارد عمل شدند و مشکل را حل کردند اما خسارت وارده به زیرساخت های برق رقم بالایی است.

فرماندار پلدختر، خاطرنشان کرد: روز گذشته از مناطق عشایری آسیب دیده از سیلاب شهرستان که راه ارتباطی آنها قطع است، بازدید به عمل آمد و با کمک هلال احمر و همکاری امور عشایر در آن مناطق اقلام کمکی شامل ست ظروف، اقلام غذایی و ۵۰ کیسه آرد بین ۵۰ خانوار توزیع شد.

کد خبر 4482193

منبع: مهر

کلیدواژه: سیلاب فرماندار پلدختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۰۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مراجعه به مناطق سیل‌خیز خوروبیابانک خودداری کنید

فرماندار شهرستان خوروبیابانک گفت: با توجه به فعالیت سامانه بارشی از شامگاه امروز و ادامه‌دار بودن آن، لازم است مردم از مراجعه به مناطق سیل خیز و مسیر سیلاب‌ها اکیداً خودداری کنند.

احمد رضا طحانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در نائین اظهار کرد: وقوع بارندگی شدید موجب آب‌گرفتگی و وقوع سیلاب در بسیاری از مناطق شهری، روستایی و کوهستانی شهرستان خوروبیابانک شده است که پس از اعلام هشدارهای هواشناسی طی چند روز گذشته تمامی اعضای ستاد مدیریت بحران در آماده باش کامل هستند.

وی ادامه داد: با توجه به فعالیت سامانه بارشی از شامگاه امروز و ادامه‌دار بودن آن، لازم است مردم از مراجعه به مناطق سیل خیز و مسیر سیلاب‌ها اکیداً خودداری کنند.

فرماندار شهرستان خوروبیابانک افزود: با صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی و بارش رگباری باران طی هفته جاری همراه با آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان آب و فعالیت رودخانه‌های فصلی، مردم به توصیه‌ها و هشدارهای هواشناسی توجه کنند.

کد خبر 747365

دیگر خبرها

  • عملیات بازگشایی راه‌های مواصلاتی زیرکوه آغاز شد
  • راه‌های دسترسی شهرستان خوسف به روستاها مختل شد
  • تخلیه روستاهای بحرانی زیرکوه‌
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • وضعیت جاده آبیز به نوده بعد از سیلاب
  • جزئیات جدید از سیلاب در اصفهان | اعلام آخرین وضعیت محورهای این استان
  • خط کشی ۱۰۰ کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران
  • از مراجعه به مناطق سیل‌خیز خوروبیابانک خودداری کنید
  • آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد
  • حضور مجدد استاندار سیستان و بلوچستان از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان