Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@05:14:09 GMT

رفت و روب سالانه استان چقدر آب می‌خورد؟

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۰۳۷۹

رفت و روب سالانه استان چقدر آب می‌خورد؟

 به گزارش خبرگزاری برنا ؛ حمیدرضا پیوندی در بازدید سرزده مدیرکل دفتر امورشهری و شوراهای استانداری سمنان از سایت مرکز دفن پسماند سمنان گفت: جمع‌آوری زباله‌ها در شهر سمنان سالانه با هزینه‌ای بالغ بر ‌7 میلیارد ریال انجام می‌شود.

وی با اشاره به طرح جامع مدیریت پسماند این سازمان در سمنان به ارائه گزارشاتی در خصوص اقدامات انجام شده در مرکز دفن، سیستم‌های کاری، نیروهای انسانی، خودروها و دستگاه‌های فعال در این سایت و خط پردازش و نحوه فعالیت واحد امحاء پسماندهای عفونی پرداخت و افزود: روزانه بالغ بر یکصد تن انواع پسماند از سطح شهر سمنان از طریق 25 دستگاه خودرو مکانیزه پرس و 175 پاکبان جمع آوری و به ایستگاه موقت زباله منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان ادامه داد: پس از اتمام فرآیند جمع‌آوری زباله‌ها، خودروها در ایستگاه موقت زباله‌های سطح شهر را در سکو داخل سمی تلیر تخلیه و توسط یک دستگاه خودرو به سایت دفن پسماند منتقل می‌کنند در ادامه پس از تخلیه و شیرابه‌گیری توسط سپتیک با یک دستگاه لودر داخل خط پردازش شده و زباله‌ها پس از جداسازی بارگیری و به سایت مخصوص دفن پسماندها منتقل می‌شوند .

همچنین حسین الماسی مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری سمنان در این بازدید گفت: جمع‌آوری به‌موقع پسماند، تنظیف مناسب شهری و امحاء زباله یکی از اولویت‌های ضروری برای مدیریت شهری است.

وی با بیان اینکه بازدید سرزده از تمامی سایت های و واحدهای شهرداری در دستور کار دفتر امور شهری و شوراهای استانداری سمنان قرار دارد اظهار کرد: پس از بررسی و بازدیدهای لازم از واحدهای سایت مرکز دفن، توصیه‌های کارشناسان و نقطه نظرات به مسوولان ذی‌ربط منتقل می‌شود.

الماسی ادامه داد: در صورت مشاهده مواردی از عدم رعایت نکات و اصول بهداشتی و ایمنی، دستگاه‌ها موظف به رفع نواقص و موانع شده و در صورت مشاهده مجدد و عدم رفع نواقص با مسئولین برخورد قانونی خواهد شد .

مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری سمنان از فعالیت‌های سازمان مدیریت پسماند در راستای اجرای طرح جامع مدیریت پسماند اعلام خرسندی کرد و افزود: در همین راستا از نقطه نظرات کارشناسان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی سمنان و اداره کل محیط زیست استان سمنان در زمینه  شیوه‌های نوین مدیریت پسماند استقبال می‌کنیم .

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سلامت عمومی شهروندان با رعایت امور بهداشتی و استفاده از روش‌های صحیح دفن و امحاء زباله‌های عفونی و بیمارستانی و پسماندهای ویژه در ارتباط مستقیم دیگر شهرداری‌های استان سمنان می‌توانند با الگوبرداری از سایت مرکز دفن سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان در شهرهای خود اقدام به استفاده از شیوه‌های علمی امحاء پسماندهای عفونی کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان سمنان دانشگاه علوم پزشکی زباله سلامت شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۰۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن میری رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری ظهر سه شنبه در نشست رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با مدیران کل و اعضای شورای عالی استان‌ها به صورت ویدئو کنفرانس در محیط زیست چهارمحال و بختیاری برگزار شد، اذعان داشت: پسماند و زباله در این استان به عنوان یک معضل و چالش جدی است و متولی مدیریت پسماند و زباله در استان مشخص نیست.

وی با اشاره به اینکه بر اساس ساختار قانونی، اداره کل حفاظت محیط زیست متولی نظارت است تصریح کرد: برای مدیریت پسماند طبق برنامه و قانون باید حرکت کرد.

میری با تاکید بر اینکه پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای استان است گفت: دهیاری‌ها به دلیل کم بودن منابع، مدیریت خوبی بر این معضل ندارند و این مساله مشکلاتی را از نظر حقوقی و حقیقی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها فراهم کرده است.

وی همچنین به انعقاد تفاهم‌نامه بین شورایعالی استان با اداره کل حفاظت محیط زیست نیز اشاره کرد و افزود: این تفاهم‌نامه در راستای افزایش مشارکت شوراها با محیط زیست منعقد شده است.

کد خبر 6086719

دیگر خبرها

  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تشکیل اولین جلسه کارگروه مدیریت پسماند مهاباد در سال جاری
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • گسترش مشکلات مدیریت پسماند در استان چهار محال و بختیاری
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای چهارمحال و بختیاری
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند