Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملی ملایر از برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پاییزه باغات انگور با محوریت مدیریت آبیاری تغذیه و تنش سرما و خشکی در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه این مرکز آموزش عالی خبر داد.

دکتر روح‌اله کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: پژوهشکده انگور و کشمش در نظر دارد کارگاه آموزشی با موضوع مدیریت پاییزه باغات انگور در روز چهارشنبه 21 آذر در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه برگزار کند، در همین رابطه کلیه باغداران، اساتید، کارشناسان، دانشجویان و علاقمندان می توانند در این کارگاه شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حضور در کارگاه رایگان بوده و به شرکت‌کنندگان گواهی شرکت در کارگاه ارائه می‌شود، ادامه داد: ثبت انگور و نظام تولید انگور ملایر به عنوان پنجاه و سومین میراث مهم کشاورزی جهان در سازمان خواربار جهانی، دستاوردی بزرگ در صنعت انگور و کشمش است و این موفقیت را به تمامی باغداران و صاحبان صنایع تبدیلی به ویژه باغداران ملایر تبریک می‌گوییم.

کریمی اظهارامیدواری کرد: حضور هرچه پررنگ‌تر پژوهشکده انگور و کشمش در تدوین برنامه جامع عمل و تعامل بیش از پیش دستگاه‌های اجرایی، جوامع روستایی و سازمان‌های مردم نهاد، باعث ارتقاء تولید، کیفیت و بهره‌وری در بخش انگور و کشمش شود.

وی تصریح کرد: پژوهشکده انگور و کشمش و دانشگاه ملایر از تمامی ظرفیت‌های علمی و اجرایی خود در جهت تحقق دستاوردهای مرتبط با ثبت جهانی به منظور رونق اقتصادی جوامع ذی‌نفع استفاده می‌کند تا در نهایت زمینه‌ساز توسعه بسته‌های تولید و رونق اقتصادی در سطح کشور و به ویژه در شهرستان ملایر شود.

سرپرست پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر توضیح داد: ثبت میراث‌های کشاورزی مهم جهانی، ابتکار عمل سازمان فائو است که از سال ۲۰۰۲ آغاز شد و هدف از این ابتکار عمل، شناسایی، معرفی و حفاظت از میراث کشاورزی جهانی است.

وی اظهار کرد: هر پرونده که درخواست ثبت در این نظام را دارد، باید واجد شرایط ۵ معیار نقش آن در امنیت غذایی و معیشت خانوارهای روستایی، تنوعزیستی کشاورزی، دانش محلی و بومی و سنتی، فرهنگ و نظام‌های ارزشی و سازمان‌های اجتماعی‌ و چشماندازهای طبیعی و گردشگری کشاورزی باشد و کشور درخواستکننده باید یک برنامه عمل جامع برای حفاظت و صیانت و توسعه آن به فائو را ارائه دهد.

کریمی یادآور شد: از میان هزاران درخواست واصله از کشورهای مختلف، پیش از این فقط 52 درخواست در کل جهان موفق به عبور از فرآیند سختگیرانه نظام ثبت فائو شده بودند که از کشورمان نظام کشاورزی مبتنی بر قنات کاشان در سال ۱۳۹۳ به عنوان نخستین میراث جهانی از کشورمان نیز در میان این فهرست قرار دارد.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران به لحاظ برخورداری از تاریخ و تمدن ریشه‌ای در بخش کشاورزی و تنوع‌زیستی منحصربفرد، ظرفیت‌های مهمی از بعد میراث جهانی کشاورزی دارد که در تفاهمات وزیر جهادکشاورزی با مدیرکل فائو به این ابعاد توجه شده و پس از ثبت کشاورزی مبتنی بر قنات در سال ۱۳۹۳ و انگور ملایر، چند پرونده دیگر نیز توسط وزارت جهادکشاورزی تکمیل و به ‌دبیرخانه میراث جهانی کشاورزی تسلیم شده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انگور پژوهشکده انگور و کشمش ملایر منطقه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۰۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، به منظور مشارکت زندانیان در فعالیت‌های عام‌المنفعه، زندانیان ملایری در پویش درختکاری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان شرکت کردند.

اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملایر پویش کاشت یک میلیارد درخت را آغاز کرده است.

در راستای آشنایی زندانیان با فرهنگ حفاظت از محیط زیست و ایجاد همدلی و همکاری در فضای عمومی برای بازسازی طبیعت و ساخت ایرانی آباد، با همکاری بنیاد تعاون زندانیان استان تعداد هزار اصله درخت توسط زندانیان در محل موردنظر کاشته شد.

دیگر خبرها

  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • دیدار «شی» با میراث‌دار «دوگل»
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه