Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-19@12:31:57 GMT

جزییات خودکشی دختر جوان در دانشگاه الزهرا

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۰۶۹۰

محسن مدیروستا (بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره جزییات خودکشی دختر جوان در ساختمان اداری دانشگاه الزهرا(س) گفت: این خانم متولد سال ۶۳ و فارغ‌التحصیل دانشگاه الزهرا(س) بوده که در سال ۹۱ فارغ‌التحصیل و در سال ۹۲ مدرک خود را دریافت کرده بود.

وی ادامه داد: این خانم جوان روز قبل از حادثه از یکی از شهرستان‌ها با اتوبوس به تهران آمده بود که بلیت اتوبوس نیز در کیف این فرد مشاهده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در داخل کیف این خانم جوان مقداری دارو وجود داشت که براساس اظهارنظر پزشکِ پزشکی قانونی داروهای موجود در کیف این خانم داروهای بیماران اعصاب و روان بوده است، البته ما نمی‌دانیم خود این فرد داروها را مصرف می‌کرده یا متعلق به فرد دیگری است. البته باید این داروها متعلق به خود فرد باشد.

مدیرروستا افزود: در سر صحنه تلفن این فرد بررسی شد و با خواهر این فرد که ساکن تهران است، تماس گرفته شد، اما در خصوص اینکه سایر افراد خانواده ساکن تهران هستند یا خیر اطلاعاتی ندارم.

وی با اشاره به اینکه کیف این فرد در قسمت پله‌های اضطراری بخش اداری دانشگاه قرار داشت، گفت: این فرد  از نرده‌های پله اضطراری بالا رفته و خود را به پایین پرتاب کرده است. در داخل کیف این فرد هیچ نامه‌‌ای برای اینکه انگیزه خودکشی در آن مشخص شده باشد، وجود نداشت.

بازپرس ویژه قتل با اشاره به احضار خانواده این فرد به دادسرا گفت: طبق معمول همه پرونده‌های خودکشی از خانواده این فرد نیز خواسته شده برای انجام تحقیقات تکمیلی و مشخص شدن انگیزه خودکشی به دادسرا مراجعه کنند.

مدیرروستا خاطرنشان کرد: پس از تحقیقات از خانواده علت و انگیزه خودکشی این فرد مشخص خواهد شد.

به گفته مسئولان دانشگاه الزهرا(س) این فرد هیچ ارتباط آموزشی با دانشگاه در سال‌های پس از فارغ‌التحصیلی نداشته است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۰۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران قدیم| گشت و گذار دختران جوان در تهران ۱۰۰ سال قبل / عکس

به گزارش خبرآنلاین، این درآمدها به اضافۀ نفرات آماده به رزمی که آن‌ها در اختیار داشتند، از ایل بختیاری یک قدرت تاثیر گذار در سپهر سیاست ایران ساخته بود.

به گزارش فرادید، به همین جهت بود که ورود سران ایل بختیاری به میدان انقلاب مشروطه از رویدادهای موثر در پیروزی این جنبش به شمار می‌آید. پس از مشروطه برخی از سران این ایل مانند سردار اقبال و محمد تقی اسعد بختیاری (امیر جنگ) به نمایندگی مجلس رسیدند.

اما روی کار آمدن رضاخان اوضاع متفاوتی را برای سران ایل بختیاری پدید آورد. در سال ۱۳۱۲ جمعی از سران بختیاری از جمله سردار اقبال، امیر جنگ و جعفرقلی‌خان سردار بهادر به دستور رضاخان به زندان افتادند و برخی از آن‌ها در همانجا به دستور شاه به قتل رسیدند.

عکس‌هایی که در اینجا ملاحظه می‌کنید مربوط به اوایل دوران سلطنت پهلوی یعنی حدودا بین سال‌های ۱۳۰۲ تا ۱۳۱۶ است؛ در این عکس‌ها جمعی از دختران سران ایل بختیاری از جمله بی‌بی افسر اسعد (دختر محمدتقی خان امیر جنگ)، بی‌بی خاور اسفندیاری بختیاری (دختر سردار اقبال)، بی‌بی اختر اسعد (دختر محمد تقی خان امیر جنگ) و نازی خانم (دختر نجف‌قلی صمصام‌السلطنه) حضور دارند.

عکس‌های اول و دوم در محوطۀ کافه بلدیه تهران گرفته شده‌اند که از نخستین کافه‌های شهر تهران به شمار می‌آمد و در محل کنونی تئاتر شهر واقع شده بود.

دومین عکس در منطقۀ درکۀ تهران گرفته شده است.

عکس آخر در یک باغ خصوصی در شمیران تهران ثبت شده است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896253

دیگر خبرها

  • درخواست حق اولاد برای خانم های شاغل
  • جزییات فوت شهروند کازرونی در جریان سیل اخیر اعلام شد
  • کتاب یک دختر بدون ملیت چگونه جهانی شد؟
  • غرق شدن دختر بچه‌ای در بخش توکهور و هشتبندی
  • غرق شدن دختر 8 ساله در توکهور و هشتبندی میناب
  • تهران قدیم| گشت و گذار دختران جوان در تهران ۱۰۰ سال قبل / عکس
  • گفت‌وگو با جوان‌ترین قاضی زن/ آقای قاضی خطابم می‌کنند!
  • گشت و گذار دختران جوان در تهران 100 سال قبل (+عکس)
  • اطلاعیه پلیس: فوت دختر جوان در ساختمان وزرا کذب است
  • یک اوباش در «وزرا» سکته کرد، نه یک خانم جوان!