Web Analytics Made Easy - Statcounter

خادمی، با تاکید بر ضرورت ارائه راهکارهای رشد و توسعه استان، گفت: باید با مشارکت و همفکری نخبگان و متخصصان استان لرستان در مسیر رشد و توسعه قرار گیرد.

به گزارش  خبرگزاری شبستان از خرم آباد و به نقل از روابط عمومی  استانداری لرستان، سید موسی خادمی، امروز(20 آذر) در همایش رهیافتی نو برای توسعه استان در اتاق بازرگانی ایران، گفت: اعلام منابع، ظرفیت‌ها، امکانات و مشکلات هرچند لازم هست ولی کافی نیست بلکه باید هر چه سریع‌تر به سمت ارائه و اجرای راهکار حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار لرستان، افزو:  فرهنگ لری و عشایری با وجود غنای بسیار اما دارای کاستی‌هایی نیز هست که باید پیرایش و از نقاط قوت آن جهت حل معضلات و مشکلات استفاده شود.


وی بیان کرد: با توجه به اینکه لرستان دارای 2 منبع استراتژیک آب و منابع طبیعی است، به‌ طور قطع عقب‌ ماندگی‌های گذشته خود را جبران خواهد کرد که تحقق این مهم با همدلی و همراهی همه جانبه امکانپذیر است.


خادمی، با تاکید بر تبدیل گفتگو ها به عملیات و اقدام اجرایی تصریح کرد: مشکل مدیران استانی در حوزه‌های مختلف، نه عدم آگاهی به مسائل بلکه نتوانستن است که انتظار می‌رود صاحب‌نظران و نخبگان لرستان در راستای راهنمایی، مشاوره و کمک به این مدیران گام بردارند.


وی ادامه داد: در شرایط کنونی و ویژه اقتصادی کشور، علاوه بر ضرورت پیگیری سایر روش‌های تامین سرمایه، اساسی‌ترین و بهترین راه توسعه سرمایه‌گذاری، بهره‌گیری از داشته ها و پس‌اندازهای داخلی و بومی استان است.


استاندار لرستان، بیان کرد: پس از ورود به استان نسبت به برنامه‌ریزی و هدفگذاری حدود 120 طرح کلیدی و اثرگذار اقدام شد و اکنون نیز اجرا و تسریع در روند پیشرفت آنها با تلاش شبانه روزی ادامه دارد.


خادمی، با اشاره به تکمیل برخی از این طرح ها، اظهار کرد: در اقدام بعد نیز، برنامه سالیانه‌ای برای تمام حوزه‌ها پیش‌بینی شده تا بتوان روند پیشرفت طرح‌ها را رصد کرد.


استاندار لرستان، گفت: کمیته‌های تخصصی باحضور فعالان و صاحب‌نظران بخش‌های مختلف جهت پیشرفت و توسعه استان تشکیل شود.

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: معاون اول رئیس جمهور حسن روحانی مشهد هرمزگان خراسان جنوبي خراسان جنوبی روحانی دفاع مقدس کانون های مساجد رشد و توسعه برنامه ریزی نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سند برای ۵۶ هزار هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان با اعلام خبر گفت:  بیش از ۲۵ هزار هکتار از این اسناد در دولت سیزدهم صادر شده که در نوع خود اقدامی بی نظیر است.

وی با اشاره به نقش مهم خوزستان در اقتصاد کشور به دلیل وجود یک سوم آب‌های سطحی کشور در این استان، اظهار کرد: مسئولین باید محافظت از رودخانه‌ها را به عنوان یک تکلیف مهم در نظر گرفته و به آن عمل کنند چرا که رودخانه‌ها به عنوان شریان‌های حیاتی، نقش مهمی در آبادی منطقه دارند.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان ادامه داد: بر اساس ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب و آیین نامه تعیین حد و بستر و قانون حد نگار کشور، در تفاهم نامه میان وزارت نیرو و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که در گذشته منعقد شده، شرکت‌های آب منطقه‌ای استان‌ها و سازمان آب و برق خوزستان مکلف شدند نسبت به مطالعه تعیین حد بستر و حریم رودخانه‌ها اقدام کنند و پس از آن نتایج و نقشه‌های این مطالعات را در سامانه حد نگار کشور بارگذاری کنند که به دنبال آن و پس از بررسی و راستی آزمایی نسبت به صدور سند برای این رودخانه‌ها اقدام شود.

صدریان فر  با بیان اینکه صدور سند گامی مهم برای جلوگیری از دست اندازی و تجاوز به رودخانه‌ها برای حفظ شریان‌های حیاتی است، بیان کرد: در استان خوزستان حدود ۴۸۵ کیلومتر رودخانه اصلی و فرعی به غیر از مسیل‌ها و نهر‌ها وجود دارد که حریم و بستر آنها بیش از ۹۵۰۰ کیلومتر است؛ این سازمان مکلف است مطالعات آنها را انجام داده و برای فرآیند صدور سند اقدام کند.

وی گفت:  با وجود محدودیت‌های موجود همکاران ما در سال‌های گذشته نسبت به نقشه برداری و مطالعات بر اساس آیین نامه‌ها و ضوابط حد بستر رودخانه‌ها اقدام کردند و حدود ۴۱۰۰ کیلومتر که معادل ۲۸۷ هزار هکتار است را در سامانه ثبت اسناد و املاک کشور بارگزاری کردند که در این مسیر حدود ۲۱۰ هزار هکتار آن برای دقت و تطبیق بیشتر به ادارات ثبت اسناد و املاک شهرستان‌ها ارسال شد.

 

دیگر خبرها

  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • اولین نشست استاندار لرستان با مدیران اقتصادی
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • تأکید استاندار لرستان بر همدلی بین نخبگان و مردم
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • برای توسعه لرستان باید طبق برنامه بلندمدت و کوتاه‌مدت حرکت کنیم
  • جهش توسعه در لرستان آغاز شده و نیاز به پیگیری دارد
  • همدلی بین نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • بانک‌های دشتی در تحقق شعار سال مشارکت و همکاری لازم داشته باشند
  • صدور سند برای ۵۶ هزار هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها در خوزستان