Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا – در حالیکه با حضور دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهوری آمریکا فضای این کشور به شدت دو قطبی شده، سناتورهای سابق در نامه ای خطاب به سناتورهای منتخب، کشورشان را در حال ورود به وضعیتی خطرناک توصیف کردند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، تارنمای روزنامه واشنگتن پست نامه 44 عضو سابق سنا را خطاب به سناتورهای جدید منتشر کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده های دمکرات و جمهوریخواه در این نامه، آمریکا را در وضعیتی برای ورود به دوره ای خطرناک توصیف کردند.
همچنین دراین نامه آمده است:'گفتگو در مورد چالش های جدی پیش روی حاکمیت قانون، قانون اساسی، موسسات حاکمیتی و امنیت ملی را در آستانه نتیجه گیری کمیته تحقیقات رابرت مولر در باره دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016آمریکا وشروع تحقیقات مجلس نمایندگان از رئیس جمهوری و دولت او لازم می دانیم.'
آنها در این نامه به همزمانی این دو موضوع با درگیری های منطقه ای و اختلاف قدرت های جهانی اشاره کرده و این مسائل را موجب تهدید امنیت و اقتصاد آمریکا دانستند.
سناتورهای سابق همچنین آمریکا را در نقطه ای توصیف کردند که اصول اولیه دمکراسی و منافع امنیت ملی این کشور در خطر است. در زمان خدمت ما در سنا، در زمان هایی متحد بودیم و در زمان هایی مخالف یکدیگر، اما هیچ وقت دشمن نبودیم. هر چیزی که باعث اختلاف یا اتحاد ما شد، از تعهد مشترکمان برای اولویت قراردادن کشور، دمکراسی و منافع ملی تغییر عقیده ندادیم.
فضای سیاسی آمریکا با انتخاب ترامپ به عنوان رییس جمهوری از سال 2016 به شدت متشنج و دو قطبی شده است . نیروهای سیاسی در آمریکا شاهد تقابل دمکرات ها و حتی برخی جمهوریخواهان برجسته و رسانه های جریان اصلی با ترامپ بوده اند.
این سناتورها همیچنین از جانشینان خود خواستند که بدون در نظر گرفتن وابستگی حزبی، گرایش های ایدئولوژیک حافظ دمکراسی باشند.
در حالیکه کاخ سفید و اشخاص نزدیک به رئیس جمهوری آمریکا چشمان خود را بر روی قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار منتقد عربستانی توسط رژیم سعودی بستند و شواهد مربوط به این جنایت توسط محمد بن سلمان ولیعهد عربستان را نادیده گرفتند، برخی از سناتورهای جمهوریخواه مانند لیندسی گراهام و شماری از دمکرات ها قطعنامه ای را ارائه کردند که بن سلمان را در قتل خاشقچی «همدست» معرفی می کند.
اروپام**3234**1590

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي سناتورهاي آمريكايي سناي آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۱۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الهام علی‌اف: متن توافق صلح بین باکو و ایروان وارد جزییات شده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «الهام علی‌اف» رییس‌جمهور جمهوری آذربایجان امروز سه‌شنبه اعلام کرد که ارمنستان و جمهوری آذربایجان درک مشترکی نسبت به توافق صلح دارند، هم‌اکنون آنچه باقی مانده بررسی و هماهنگی جزییات این توافق است.

الهام علی‌اف اواخر اسفند پارسال اعلام کرد که باکو بیشتر از هر زمانی به صلح با کشور همسایه یعنی ارمنستان نزدیک است. علی‌اف در آیین گشایش یازدهمین مجمع جهانی باکو با محوریت «احیای یک جهان از هم گسسته»، گفت: هم‌اینک بیشتر از هر زمانی به صلح با ارمنستان نزدیک هستیم. آذربایجان آماده ادامه مذاکرات صلح با ایروان است زیرا زمان پایان دادن به بی‌ثباتی در منطقه فرارسیده است.

مجمع جهانی باکو از سال ۲۰۱۳ برگزار می‌شود. یکی از مبتکران ایجاد این مجمع، «باشگاه / کلوپ مادرید» است که بیش از ۸۰ رییس جمهور و نخست وزیر اسبق را از ۵۶ کشور جهان گرد هم می‌آورد.

ایروان و باکو پارسال با میانجی‌گری روسیه، اتحادیه اروپا و آمریکا مذاکرات برای صلح در آینده را آغاز کردند. نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان اواخر ماه مه سال جاری گفت که ایروان آماده به رسمیت شناختن حاکمیت جمهوری آذربایجان در مرزهای شوروی سابق از جمله قره‌باغ است.

با وجود توقف مذاکرات میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان، دو کشور کار بر روی متن توافقنامه صلح را ادامه دادند. پس از دیدار علی اف و پاشینیان در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، تصمیم گرفته شد که مذاکرات از سر گرفته شود.

کد خبر 6086826

دیگر خبرها

  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!
  • نگرانی آمریکایی ها: بایدن در دوره دوم ریاست جمهوری می میرد
  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • نگرانی آمریکایی‌ها: بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری می‌میرد
  • ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح
  • شکایت سناتورهای آمریکایی از برگزاری اعتراضات حامی فلسطین
  • تنبیهِ متجاوز؛ از طوفان شن تا وعده صادق
  • الهام علی‌اف: متن توافق صلح بین باکو و ایروان وارد جزییات شده است
  • ادعای عجیب اسنایپر برتر آمریکایی: سلاح‌های زمان شوروی بهتر هستند!
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد