Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بندرعباس - ايرنا - معاون اول رييس جمهوري روز سه شنبه به همراه شماري از مسوولان ملي و استاني از مرحله سوم طرح توسعه بندر شهيد رجايي هرمزگان ديدن کرد.

به گزارش ايرنا، مديرکل بنادر و دريانوردي هرمزگان نيز در آيين بازديد معاون اول رييس جمهوري از اين طرح گفت: طرح توسعه بندر شهيد رجايي داراي سه مرحله است که مرحله نخست آن با طول اسکله 870 متر، 10 سال قبل به بهره برداري رسيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«الله مراد عفيفي پور» افزود: مرحله دوم اين طرح نيز مربوط به يال هاي شرقي و غربي با مجموع اسکله هايي به طول دو هزار و 200 متر است که با نصب تجهيزات مربوطه در اين مرحله، اکنون ظرفيت بندر شهيد رجايي به 5.7 ميليون تي اي يو کانتينر رسيده است.
وي بيان کرد: مرحله سوم طرح توسعه بندر شهيد رجايي نيز عمليات اجرايي آن در اسفند سال گذشته با حضور رييس جمهوري اسلامي ايران آغاز شد، که با تکميل اين طرح ساخت سه پست اسکله با آبخور 17.5 متر در آن، ظرفيت کانتينري سالانه اين بندر به 8 ميليون تي اي يو کانتينر افزايش مي يابد.
مديرکل بنادر و دريانوردي هرمزگان اظهار کرد: در اين طرح با ساخت يک هزار و 400 متر اسکله و محوطه سازي به ميزان حدود 112 هکتار، کشتي هاي بزرگ کانتينربر در بندر شهيد رجايي پهلو مي گيرند.
وي بيان داشت: اسکله هاي مرحله سه طرح توسعه بندرشهيد رجايي داراي قابليت پذيرش کشتي هاي داراي ظرفيت 18 هزار و 400 تي اي يو کانتينر را دارد.
بندر شهيد رجايي با ظرفيت سالانه 100 ميليون تن کالا، بزرگترين و مهم ترين بندر جمهوري اسلامي ايران است که به تنهايي 58 درصد عمليات کالاهاي غيرنفتي، 43 درصد عمليات جابه جايي فرآورده هاي نفتي و 85 درصد از عمليات کانتينري بنادر کشور را بر عهده دارد.
معاون اول رييس جمهوري که از روز دوشنبه وارد هرمزگان شده علاوه بر ديدار با مردم کوشا احمدي ، نشست با فعالان اقتصادي هرمزگان، افتتاح بزرگترين آب شيرين کن کشورو نيروگاه برق هرمز در ادامه از صنايع غرب و همچنين مجتمع کشتي سازي ديدن مي کند.
دراين سفر 2 روزه معاون توسعه روستايي و مناطق محروم کشور، رييس بنياد مستعضفان و وزراي نيرو، تعاون، کار و رفاه اجتماعي و جهاد کشاورزي جهانگيري را همراهي مي کنند.
7195/6048
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۱۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۶ درصد لایروبی در اسکله ها و آبراه های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی

تین نیوز

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به انجام بیش از سه میلیون و ۸۱۴ هزار متر مکعب حجم لایروبی طی ۱۲ ماهه سال گذشته، از رشد ۴۶ درصدی این عملیات نسبت به مدت مشابه خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سجاد سبزیوند معاون دریایی این اداره کل با اشاره به وظایف و مأموریت های حاکمیتی این اداره کل در حوزه دریایی، هدف از انجام لایروبی را حفظ عمق مفید اسکله ها و ارتقای ایمنی شناورهای متردد در آبراهه ها عنوان کرد و گفت: این حجم عملیات لایروبی با استفاده از توان داخلی و تجهیزات پیشرفته طی بازه زمانی مذکور انجام پذیرفته است.

 سبزیوند افزود: نزدیک به ۴۳ میلیون مترمربع نیز از پهنه دریایی حوزه استحفاظی این اداره کل تحت عملیات هیدروگرافی با هدف ارتقای ایمنی دریایی قرار گرفت که تأثیر به سزایی در شناسایی ویژگی ها و مختصات حوزه استحفاظی دارد. وی همچنین از انجام ۱۷۲ مورد عملیات امداد و نجات دریایی خبر داد که طی ۶۰۴ ساعت در ۱۲ماهه سال گذشته انجام شده است.

وی با اشاره به آغاز به کار و فعالیت نخستین مرکز دریافت مواد زائد نفتی در این مجتمع بزرگ بندری بر اساس الزامات و معاهدات بین المللی از محیط زیست دریایی گفت: یک هزار و ۷۷۸ متر مکعب مواد زائد نفتی در بازه زمانی مذکور جمع آوری و دریافت شد.

 سبزیوند با اشاره به ورود یک هزار و ۳۶۰ فروند شناور طی ۱۲ماهه سال گذشته خاطرنشان کرد: به این منظور ۴۸ هزار ساعت عملیات های راهنمایی و یدک کشی به منظور هدایت و پهلودهی ایمن این تعداد شناور در بازه زمانی مذکور انجام شد که به ترتیب رشد ۱.۵ درصدی و ۵ درصدی را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می دهد.

 وی با اشاره به اینکه ۲۵ هزار و ۳۲۳ دریانورد در استان خوزستان مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: ۲ هزار و ۹۳۴ شناور در استان خوزستان ثبت شده اند. معاون دریایی این اداره کل تعداد اسناد دریایی صادر شده در بازه زمانی مذکور را ۹ هزار و ۶۶۵ سند عنوان کرد که از طریق برگزاری ۱۷۲ دوره آموزشی به واجدین شرایط اعطا شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ نجات افراد مضطر در مناطق کم عمق مهم ترین کاربر‌ی شناور نجات است
  • بازسازی یک فروند شناور جستجو و نجات در بندر شهید رجایی
  • بازسازی شناور جستجو و نجات در بندر شهید رجایی
  • بازسازی شناور جستجو و نجات دریایی در بندرشهیدرجایی
  • رشد ۴۶ درصد لایروبی در اسکله ها و آبراه های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • لایروبی بیش از سه میلیون مترمکعب از اسکله‌ها و آبراه‌های بندر امام خمینی
  • افزایش ۲۷ درصدی ترانزیت خارجی در بخش کانتینری
  • ثبت ۲میلیون و ۲۰۰ هزار عملیات کانتینری در بندر شهید رجایی
  • ثبت بالاترین رقم عملیات کانتینری طی شش سال گذشته در بندر شهید رجایی
  • پهلودهی ‌۲۵۰۰ فروند شناور کانتینری در بندر شهید رجایی