Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه‌های خصوصی نقش تعیین‌کننده‌ای در توسعه کشور‌ها برعهده دارند؛ چرا‌که دولت‌ها توان بر دوش کشیدن بار آموزش عالی را ندارند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزای دانشجو، محمدمهدی طهرانچی صبح امروز در نشست سالانه انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا ۲۰۱۸ (آسایهل)  که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین برگزار می‌شود اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با تکیه بر ظرفیت‌های بی‌بدیل خود در سراسر کشور به‌عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه‌های خصوصی جهان معرفی‌ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدمهدی طهرانچی مطرح کرد: به همین منظور واحد قزوین که دانشگاهی مترقی در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی است،  به‌عنوان یکی از واحد‌های برتر در بین ٤٤٠ واحد میزبان این کنفرانس انتخاب شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: هفته گذشته نیز مسابقات بین‌المللی رباتیک آسیا و اقیانوسیه با حضور ٢٥٠ تیم از ١٦ کشور به میزبانی واحد قزوین در جزیره کیش برگزار شد.

وی اشاره به تغییرات صورت گرفته و رشد پنج درصدی آموزش عالی در جهان خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های خصوصی و غیردولتی نقش تعیین‌کننده‌ای در توسعه کشور‌ها برعهده دارند، چرا‌که بسیاری از دولت‌ها به تنهایی توان بر دوش کشیدن بار آموزش عالی را ندارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمد مهدی طهرانچی دانشگاه آزاد قزوین رئیس دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۲۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازوی رباتیک جایگزین نیروی کار انسانی می‌شود + فیلم

حسین هاشمی‌پور دانشجوی مقطع ارشد مهندسی صنایع و مسئول رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح چگونگی تشکیل شرکت دانش‌بنیان این واحد دانشگاهی اظهار کرد:‌ این شرکت از دانشجویان و محصلان نخبه کرمانی که اکثر آنان در دوران دانش‌آموزی خود در جشنواره خوارزمی یا در مسابقات ملی مهارت فنی و حرفه‌ای رتبه نخست را داشته‌اند، تشکیل شده و هر کدام درباره یکی از اصول رباتیک اطلاعات کاملی دارند.

وی افزود:‌ این شرکت از سال ۱۳۹۳ به‌صورت حرفه‌ای آغاز به ساخت ربات صنعتی یا کارخانه‌ای در سایز کوچک برای شرکت در مسابقات رباتیک زیر نظر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی کرمان کرده و از همان سال تا سال ۱۳۹۸ موفق به کسب ۱۳ عنوان قهرمانی و نایب‌قهرمانی مسابقات آسیایی و اقیانوسیه شده است که این موفقیت‌ها زمینه ساخت بازوی رباتیک فراهم کرد.

طراحی، برنامه‌نویسی و ساخت بازو‌های صنعتی

مسئول رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان گفت:‌ زمینه فعالیت شرکت دانش‌بنیان «بوتیا صنعت آبی» مستقر در این واحد دانشگاهی، طراحی، برنامه‌نویسی و ساخت بازو‌های صنعتی بوده و محصول تولیدشده بازوی رباتیک پنج درجه آزاد در دو سایز کوچک و بزرگ صنعتی و پلتفرم حرکتی آن است.

هاشمی‌پور عنوان کرد:‌ همه مراحل آزمون، سعی و خطا و ساخت نمونه اولیه بازوی رباتیک پنج درجه آزاد در دانشگاه آزاد اسلامی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان انجام شده و برای راه‌اندازی خط تولید آن با چند کارخانه خودروسازی و صنایع تولیدی که نیاز شدید به این نوع بازو دارند و با هزینه زیاد از خارج وارد می‌کنند،‌ مذاکراتی صورت گرفته است.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

وی مطرح کرد:‌ بازوی رباتیک پنج درجه آزاد قطعاً  سال‌های آینده جایگزین نیروی کار انسانی می‌شود به‌طوری‌که اکنون در خیلی از کارخانه‌ها کار‌های دشوار و سخت یا خطرناک را بازو‌های رباتیک انجام می‌دهند. این محصول باعث افزایش تولید و سرعت کار شده و خطرات و اشتباهات را به حداقل می‌رساند.

نواقص و کمبودها در راه تجاری‌سازی محصولات فناور

مسئول رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان، نداشتن اعتماد به شرکت‌های دانش‌بنیان، عدم حمایت از جوانان نخبه و علاقه به جنس خارجی فقط به دلیل گرفتن حق دلالی از شرکت‌های خارجی را ازجمله نواقص و کمبودها در راه تجاری‌سازی محصولات فناور دانست.

هاشمی‌پور بیان کرد:‌ وقتی در فاز تحقیق و ساخت نمونه اولیه بازوی رباتیک پنج درجه آزاد بودیم حمایت خوبی از سوی دانشگاه شد؛ اما زمانی که محصول ساخته شد، دیگر حمایتی نشده است.

وی توضیح داد:‌ در مراکز رشد دانشگاه محصولات خیلی خوبی تولید شده؛ اما فقط در حد نمونه اولیه بوده و دیگر از آنها حمایت نمی‌شود. برای پیشرفت و شکوفایی مراکز رشد باید حمایت مالی بیشتر مالی و معنوی از محصولات در دستور کار مسئولان باشد.

انتهای پیام/

حسین عقابی

دیگر خبرها

  • اقدام مهم مراجع تصمیم‌ساز برای رفع مشکلات ایثارگران
  • ۲ مقام Best design مسابقات بین‌المللی ربوکاپ به دانشگاه آزاد یزد رسید
  • بازوی رباتیک جایگزین نیروی کار انسانی می‌شود + فیلم
  • بیش از ۱۵ هزار نفر در نوبت اول آزمون سراسری شرکت می‌کنند
  • تعیین تکلیف «معلم بلاگرها» برای حفظ حریم خصوصی
  • تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد، موفق به کسب دومقام در مسابقات بین المللی روبوکاپ شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد ۴۱ ساله شد
  •  سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان منصوب شد
  • مجتبی ملکی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان شد
  • راه‌اندازی ۳ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد