Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-25@21:52:51 GMT

سرنوشت قیمت بنزین نامعلوم است

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۲۷۶۵

سرنوشت قیمت بنزین نامعلوم است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که هنوز تصمیمی درباره افزایش قیمت بنزین یا دو نرخی شدن آن گرفته نشده است.
به گزارش صدای ایران از ایسنا، اسدالله قره‌خانی در واکنش به برخی اظهارنظرهای مسئولان به خصوص رییس جمهور در مورد بنزین، اظهار کرد: در حال حاضر برخی از اقتصاددانان، دلسوزان و طرفداران محیط زیست نسبت به هدررفت بنزین؛ این سرمایه ملی هشدار داده و بر لزوم تغییر قیمت آن تاکید داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین پژوهشگران، نخبگان و برخی از دولتمردان هم از چند ماه گذشته اشاراتی به این موضوع کرده‌اند.
وی با بیان این‌که «نگاه سیاسی به موضوع بنزین اشتباه است»، افزود: در این بین متاسفانه روسای جمهور در دوره دولت اول خود به دنبال تثبیت قیمت بنزین و در دولت دوم افزایش جهشی قیمت بنزین را داشتند که این موضوع در مورد دولت یازدهم صدق می‌کرد و به نظر می‌رسید که دولت دوازدهم می‌خواهد افزایش قیمت داشته باشد.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی بهتر است که موضوع تعیین نرخ بنزین و سایر مواد مرتبط به آن به نخبگان، متخصصان و پژوهشگران واگذار شود یعنی آنها نظر کارشناسی خود را اعلام کنند تا جایی که مردم هم آن را پذیرفته و با اقبال عمومی مواجه شوند. قطعا در چنین شرایطی شاهد ایجاد تنش نخواهیم بود.
قره‌خانی توضیح داد: افزایش قیمت بنزین باعث ایجاد تورم و اعتراضات خاص خود در جامعه‌ می‌شود که اگر این موضوع از ناحیه رییس جمهور اعلام شود اثرات بیشتری می‌گذارد. این‌که رییس جمهور صحبتی درباره بنزین می‌کند نظر قطعی تلقی شده حال این‌که باید مجلس شورای اسلامی هم در این باره اظهارنظر کند.
وی با بیان این‌که «صحبت‌های مطرح شده درباره بنزین نظر نهایی نیست که اگر هم باشد مجلس از آن مطلع نیست»، ادامه داد: براساس شنیده‌های ما و موارد مندرج در بودجه هنوز تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین یا دو نرخی شدن بنزین گرفته نشده است و کمیسیون انرژی الان اطلاعی ندارد. از طرف دیگر درباره قیمت نفت اطلاع‌رسانی صورت گرفته، اما در مورد قیمت حامل‌های انرژی‌ ما چیزی نشنیده‌ایم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: قیمت بنزین گرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۲۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط لوله گاز ، مهم‌ترین طرح ایران و پاکستان در حوزه انرژی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، احمد امیرآبادی فرآهانی افزود:موضوع انتقال گاز ازسوی وزرای نفت ایران و پاکستان مورد بررسی قرار گرفته و طرف پاکستانی اعلام کرده؛ در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف جهت تسریع برای اجرای خط لوله گاز صلح هستند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در سفر رئیس جمهور،  احیای موضوع خط لوله صلح انتقال گاز به پاکستان مدنظر دولت می باشد، تصریح کرد: اگرچه طرح انتقال گاز ایران به پاکستان از حدود ۱۵ سال گذشته طراحی و اجرا شده و ایران به تعهدات خود در این زمینه عمل کرده و حتی لوله گاز را تا مرز پاکستان کشیده، اما این کشور هنوز تعهدات خود را انجام نداده است.

وی ادامه داد: در روز نخست سفر رئیس‌جمهور به پاکستان، موضوع انتقال گاز ازسوی وزرای نفت دو کشور مورد بررسی قرار گرفت و طرف پاکستانی اعلام کرد؛ برای تسریع در اجرای خط لوله صلح در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف هستند.

امیرآبادی‌فراهانی مهم‌ترین پروژه در حوزه انرژی بین دو کشور را، احداث خط لوله صادرات گاز از ایران به پاکستان دانست و گفت: به‌یقین اگر دولت پاکستان موضوع گاز طبیعی را از طریق ایران به کشورش برساند، رضایتمندی خوبی را در داخل و به نفع دولت این کشور شکل خواهد داد چراکه تامین گاز آن‌ها از طریق (ال.پی.جی) است و بسیار گران تمام می‌شود و این خط لوله صلح می‌تواند در اقتصاد، رشد صنعت و آسایش مردم پاکستان مفید باشد.

این نماینده مجلس اظهار کرد: پیشنهاداتی برای عملیاتی کردن این خط لوله وجود دارد، اما برخی کشورهای ثالث خارج از منطقه با ایجاد موانع، دخالت‌هایی در این مورد دارند که دولت پاکستان باید بدون توجه به آنها منافع مشترک دو ملت را مد نظر قرار دهد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: وزیر نفت پاکستان نیز پس از نشست دیروز اعلام کرد، فرصت‌های خیره‌کننده‌ای میان دو کشور برای تعمیق همکاری‌های تجاری و اقتصادی وجود دارد و ایران و پاکستان به همکاری‌های خود برای رفاه منطقه و تأمین منافع ملت‌های یکدیگر ادامه می‌دهند.

دیگر خبرها

  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • برای حج تمتع هیچ نماینده‌ای از مجلس اعزام نمی‌شود/ افزایش قیمت ارز نرخ حج را گران کرده است
  • خط لوله گاز ، مهم‌ترین طرح ایران و پاکستان در حوزه انرژی
  • افزایش تعداد جایگاه پمپ بنزین در کهیگلویه و بویراحمد
  • قیمت برق استرالیا در آینده رکوردی تاریخی خواهد زد
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!