Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-27@23:09:08 GMT

پتانسیل تغییرات مثبت تهران برای هوشمندسازی

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۳۲۱۳

پتانسیل تغییرات مثبت تهران برای هوشمندسازی

 

«لارس مینت» در نشست مدیران فاوای کلانشهرها در حاشیه همایش تهران هوشمند، اضافه کرد: مهمترین دارایی هر شهر، شهروندان آن هستند بنابراین، باید با چشمان باز واقع بینانه مشکلات را همانگونه که هستند ببینیم و اقدامات لازم را در کوتاه مدت و بلندمدت پیرامون آن داشته باشیم.
مشاور دولت سوییس در حوزه شهر هوشمند که در مورد مقوله تاب آوری شهرها سخن می گفت، افزود: بسیاری از مشکلات مربوط به تاب آوری شهری به این مربوط می شود که بسیاری از سازه‌های شهری از ابتدا با کاربری دیگری ساخته شده‌اند و از آنجا که در حال حاضر استفاده‌ای غیر از آن از برخی فضاهای شهری می‌شود، در نتیجه تاب‌آوری شهر کاهش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مینت رخدادهایی را همچون زلزله، آتش سوزی و رانش زمین در زمره مسائلی دانست که از دیرباز با انسان‌ها و شهرها همراه است و تصریح کرد: اما برخی مسائل تنش‌های روزمره است. مانند ترافیک، بیکاری، آلودگی هوا و منابع آب که در سطح شهر با آن مواجه هستیم. مجموعه تمام اینها در ابعاد شهر و منطقه، حکومت‌ها را ملزم می کند که واکنش نشان داده و درصدد مقابله با آن ها در‌آید.
عضو شورای جهانی شهر هوشمند اظهار کرد: از این رو، تاب‌آوری به شهر کمک می‌کند تا مسائلی که در ظاهر دیده نمی‌شود اما به صورت روزمره بر زندگی افراد تاثیر می‌گذارد، شناسایی شوند. مسئولان شهری خودشان را موظف می‌دانند که در این رابطه تنش زدایی کرده و به شهروندان کمک کنند، تاب آوری در پس زمینه به شهرداری ها کمک می‌کند که بتوانند آمادگی لازم را برای رویارویی با این مباحث داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه رفع مسائل مربوط به تاب‌آوری شهرها قطعا ضروری است گفت: برای ارائه راه حل و راهکارهای مناسب و برای اینکه بتوانیم برای هر اتفاق پاسخ مناسبی داشته باشیم نیاز به برنامه جامع تاب‌آوری در ابعاد کشور، نقشه راه برای توسعه دولت و هماهنگی برای استراتژی‌ها و راهبردهای منطقه، سرمایه‌گذاری و مباحث مالی مربوط به توسعه پروژه‌های مربوطه، مدیریت در حوزه دارایی و آنالیز مناطق و تهیه طرح‌های توجیهی برای هر منطقه خاص، پشتیبانی و حمایت برای اجرا شدن این برنامه‌ها در طولانی مدت داریم.
مینت ادامه داد: اتفاق مهمی که باید در ادامه بیفتد، این است که باید از کپی کردن کار دیگر کشورها در این حوزه اجتناب کنیم. چراکه هر شهر و حتی محلات مختلف یک شهر مختصات و مشخصات مربوط به خود و نیاز به نقشه راه بومی شده و مختص به خود دارند.
وی یکی از مهمترین اقداماتی را که در حوزه تاب آوری شهری انجام می‌شود، سرمایه‌گذاری و ایجاد چرخه کسب و کار دانست و افزود: تاب آوری برای این مقوله برنامه ویژه‌ای دارد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۳۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد

متوسط قیمت کالا‌های خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور– فروردین ۱۴۰۳ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

 در گروه نان و غلات، اقلام " شیرینی خشک " با ۳.۳ درصد و" برنج ایرانی درجه یک " با ۲.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در فروردین ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالا‌های خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام " شیرینی خشک " با ۳.۳ درصد و" برنج ایرانی درجه یک " با ۲.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها:

در این گروه، اقلام " گوشت گوسفند" با ۵.۶ درصد، " گوشت گاو و گوساله" با ۱.۸ درصد و "کنسرو تن ماهی" با ۱.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با ۴.۳ درصد و " کره پاستوریزه" با ۱.۲ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " تخم مرغ ماشینی " با ۲.۰- درصد و "روغن نباتی جامد " با ۰.۱- درصد می‌باشد.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با ۱۵.۲ درصد، "لیمو ترش" با ۱۳.۹ درصد و" انار " با ۱۰.۵ درصد می­باشد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " هندوانه " با ۱۴.۷- درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"" پیاز" با ۲۹.۵ درصد، " هویج فرنگی" با ۱۳.۶ درصد و فلفل دلمه ای" با ۱۰.۷ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " خیار " با ۳.۰- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به" شکر " با ۲.۹ درصد، " سس گوجه فرنگی " و" قند " با ۱.۸ درصد است.

منبع: روابط عمومی مرکز آمار ایران 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • پتانسیل تحول حوزه صادرات خراسان رضوی با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • ثبت ۱۵ دستاورد هوشمندسازی در سازمان آتش‌نشانی اصفهان
  • اجرای طرح دوم جمع‌آوری مخازن زباله از معابر منطقه دو شهرکرد
  • هوشمندسازی و پایش تصویری حریم پایتخت
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد