Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@18:07:49 GMT

افزایش هزینه‌ها چالش جدی کنجدکاران یزدی

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۳۴۱۸

افزایش هزینه‌ها چالش جدی کنجدکاران یزدی

مدیر زراعت جهاد کشاورزی یزد با اشاره به مستعد بودن‌ این استان برای کشت کنجد، گفت: افزایش هزینه‌های تولید مانع فعالیت کنجدکاران استان است.

«محمدعلی حاتمی‌زاده» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به این‌ که سالانه حدود یک هزار و 100 تن کنجد در استان یزد تولید می‌شود، اظهار کرد: این میزان از سطحی بالغ بر هزار و 100 هکتار در سطح استان برداشت می‌شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مستعد بودن استان یزد برای کشت کنجد، افزود: در حال حاضر این محصول در شهرستان‌های خاتم، اشکذر، میبد و ابرکوه کشت می‌شود .

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان با بیان این‌ که کنجد تولیدی استان از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است، گفت: این محصول به دلیل کم آبخواه بودن و برخورداری از طول دوره کوتاه برای وضعیت کنونی مناسب است .

حاتمی‌زاده خاطرنشان کرد: کارخانجات استان از کنجد برای تولید ارده، حلوا ارده و روغن کنجد استفاده می‌کنند که این محصول در یزد و استان‌های دیگر مصرف می‌شود .

این مسئول با اشاره به این‌که توسعه کشت کنجد و افزایش سطح کشت سالیانه یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی است، ادامه داد: در راستای تحقق این امر کنجد کاران استان با افزایش قیمت کودهای شیمیایی، سموم شیمیایی و هزینه‌های کارگری که منجر به بالارفتن هزینه‌های تولید می‌شود، مواجه هستند .

وی در پایان با بیان این‌که واردات کنجد به یزد از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق و هند صورت می‌گیرد، گفت: کیفیت کنجد تولیدی بسیار خوب است اما کنجدهای وارداتی درصد روغن بیشتری دارند .


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۳۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • افزایش هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها در پنج سال گذشته
  • قیمت بلیت کنسرت‌های تهران به ۹۰۰ هزار تومان رسید!
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد