Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@18:50:27 GMT

آگاهی از ایدز با زبان هنر

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۳۹۳۷

آگاهی از ایدز با زبان هنر

دبیر جشنواره ملی نقاشی «روبان قرمز»  با بیان اینکه آگاهی از ایدز با زبان هنر ممکن می شود، گفت: می‌خواهیم با زبان هنر وظیفه اجتماعی خود را در آگاه سازی جامعه به ایدز ایفا کنیم.

به گزارش ایسنا، بهناز پورنگ، دبیر جشنواره ملی نقاشی «روبان قرمز»  درباره برگزاری جشنواره ملی نقاشی روبان قرمز گفت:  جشنواره ملی نقاشی «روبان قرمز» با شعار «جهانی عاری از ایدز؛ مادر سالم، کودک سالم» اسفندماه امسال در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جشنواره ملی نقاشی «روبان قرمز» با هدف استفاده کاربردی از زبان هنر به‌ منظور ارتقای آگاهی عمومی و تغییر نگرش جامعه نسبت به بیماری ایدز، جلب‌ توجه هنرمندان به شعار نمایشگاه، معرفی مراکز مختلف فعال در رابطه با ایدز و ایجاد فضایی مناسب جهت ارایه آثار هنرمندان و کشف استعدادهای جدید هنری برگزار می‌شود.

پورنگ اظهار کرد: با توجه به جایگاه خاص هنر و ارتباط ملموس میان هنرمندان و مخاطبان آنان در اجتماع و تأثیرات هنر در رشد آگاهی و پیشرفت اهداف بشردوستانه بر آن شدیم تا از طریق زبان هنر وظیفه اجتماعی خود را در آگاه سازی جامعه به ایدز ایفا کنیم.
 
او درباره نهادها و سازمان های مشارکت کننده در برگزاری جشنواره ملی نقاشی «روبان قرمز» گفت: به مناسبت روز جهانی ایدز  آموزشگاه هنری پویندگان با همکاری و مشارکت برج میلاد تهران و حمایت دفتر برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز در جمهوری اسلامی ایران (UNAIDS) و اداره سلامت  وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی جشنواره نقاشی «روبان قرمز» را با محوریت «مادر و کودک» و با شعار «نسلی عاری از ایدز؛ مادر سالم کودک سالم» در ۲ بخش رقابتی برگزار می شود.

دبیر این جشنواره بیان کرد: جشنواره در دو بخش  رقابتی و حمایتی برگزار  می‌شود؛ در بخش حمایتی  اساتید مطرح و پیشکسوت در نقاشی و تعدادی از هنرمندان همانند محمد احصایی، ناصر آراسته، هادی فدوی، اسرافیل شیرچی، حسین محجوبی و  بازیگرانی مانند رضا  بابک حضور دارند.  

پورنگ درباره شرایط شرکت کنندگان در جشنواره ملی نقاشی «روبان قرمز» اظهار کرد: شرکت برای عموم هنرمندان در این جشنواره آزاد است، هنرمندان علاقمند می‌توانند با موضوعاتی نظیر «من هم تست می‌دهم»، «از سلامت خودآگاه هستم»، «مادر سالم و کودک سالم»، «نسلی عاری از ایدز» و «امید» حداکثر ۲ اثر را از ۲۰ تا ۳۰ دی‌ماه به دبیرخانه ارسال کنند، آثار در مرحله‌ اول از ۱ تا ۴ بهمن داوری می‌شوند و زمان ارسال اصل اثر به دبیرخانه از ۵ تا ۷ بهمن‌ماه است. اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی تا تاریخ ۹ بهمن اعلام می‌شود.
 
وی افزود: جشنواره ملی نقاشی «روبان قرمز» از ۳ اسفند ماه افتتاح می‌شود و نمایشگاه آثار برگزیده  تا ۷ اسفند در برج میلاد برپاست و مراسم اختتامیه در  روز ۷ اسفند برگزار می‌شود.
 
دبیر جشنواره ملی نقاشی «روبان قرمز»  با اشاره به اسامی داوران این جشنواره گفت: هما خوش‌بین، کامبیز درم بخش، حبیب درخشانی، امیر احدی به‌ عنوان استادان بخش هنری جشنواره معرفی شدند و همچنین فرداد درودی، پروین افسر کازرونی، وحید جهانمیری به‌ عنوان  داوران بخش تخصص پزشکی معرفی شدند.
 
جشنواره ملی نقاشی «روبان قرمز» با شعار «جهانی عاری از ایدز؛ مادر سالم، کودک سالم» اسفند ماه امسال در برج میلاد برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیماری ایدز هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۳۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروی ایدز از فضا به زمین افتاد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کپسول ماموریت «W-1» شرکت صنایع فضایی «واردا اسپیس»(Varda Space) پس از گذراندن حدود هفت ماه در فضا، در ۲۱ فوریه با موفقیت به زمین بازگشت و محموله منحصربه‌فردی را با خود آورد. این محموله مهم، داروی «ریتوناویر»(Ritonavir) برای درمان ویروس HIV بود.

به نقل از ایسنا، واردا اسپیس به دنبال تولید مستقل داروها در محیط ریزگرانشی است. این راهبرد در نهایت می‌تواند هزینه تولید داروهای نجات‌دهنده را کاهش دهد. اکنون یک مقاله پیش‌چاپ جدید می‌گوید که این شرکت یک گام به هدف خود نزدیک‌تر شده است.

مأموریت W-1 به دنبال آزمایش امکان‌سنجی ساخت داروها در فضا بود و برای اولین بار سخت‌افزار واردا را در محیط بیرون از زمین آزمایش کرد. کپسول ماموریت W-1 در طول مدتی که در مدار قرار داشت، با موفقیت عناصر داروی ضد ویروسی ریتوناویر را متبلور کرد. این دارو پس از بازگشت به زمین سالم ماند.

ریتوناویر فرآوری‌شده در فضا از آن زمان تاکنون مورد تحلیل قرار گرفته است. «دلیان آسپاروهوف»(Delian Asparouhov) بنیان‌گذار واردا اسپیس در حساب ایکس خود از موفقیت این ماموریت در تولید داروها خبر داد.

متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896402

دیگر خبرها

  • کرمانشاه میزبان نمایشگاه و کارگاه خیابانی نقاشی «وعده صادق»
  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا در ماهنشان
  • برج آزادی تهران به مناسبت روز هموفیلی «قرمز» شد
  • آخرین مهلت ارسال اثر به جشنواره طنز و رسانه
  • چرا برج آزادی تهران قرمز شد؟
  • برج آزادی تهران «قرمز» شد
  • جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در قم برگزار شد
  • داروی ایدز از فضا به زمین افتاد!
  • بزرگداشت فراملی سعدی؛ برگزاری رویداد علمی در ۲ سفارتخانه‌