Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، عباس رضایی در جلسه کارگروه استانی سازگاری با کم آبی با اشاره به اینکه از ۴۵۰ میلیارد تومانی که قرار بود در راستای مصوبات سازگاری با کم آبی از صنایع استان اخذ شود بر اساس گزارشات تاکنون ۹۰ میلیارد تومان وصول و هزینه شده است، اظهار کرد: نباید قول بودجه و اعتباراتی که هنوز اخذ نشده به مردم و کشاورزان داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اصفهان با بیان اینکه وظیفه ما تنها تشکیل جلسه و تصویب مصوبات نیست، گفت: وظیفه اصلی مدیران اجرای مصوبات است و در اینگونه جلسات باید هماهنگی های لازم در خصوص حل مشکلات پیرامون اجرای مصوبات صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر صنعت نیز با مسائل و مشکلاتی روبرو است، تصریح کرد: هر اقدامی که باید انجام شود صاحبان فرآیند نیز باید در مراحل تصمیم گیری حضور داشته باشند و در جلسات مربوط به حل مشکلات کشاورزان حضور اعضای صنف و نمایندگان آنان و نمایندگان صنایع نیز الزامی است.

رضایی با تاکید بر اینکه با همدلی، همزبانی و هماهنگی ابر بحران استان که مسئله ی آب است حل و فصل خواهد شد، خاطرنشان کرد: همه مدیران و کشاورزان باید با هم و در کنار هم حرکت کنند تا مسائل و مشکلات رفع شود.

عباس رضایی حقابه را حق کشاورزان خواند و افزود: حقابه بعنوان یک حق برای کشاورزان است و در این موضوع هیچ شکی وجود ندارد.

وی به طرح های موجود برای حل مشکل آب استان اشاره کرد و افزود: باید در جلسه ای با حضور کارشناسان ذیربط و نمایندگان کشاورزان و در فضایی همراه با آرامش و بدور از هرگونه مشکل این طرح ها به صورت فنی و اجرایی در تمامی ابعاد بررسی شود و سپس در خصوص اجرا و یا عدم اجرای آن تصمیم گیری گردد.

رضایی بر تشکل کارگروهی پیرامون سه محور ساماندهی رودخانه زاینده رود، تعدیل آسیب ها و پساب که در مصوبات کارگروه ملی سازگاری با کم آبی مطرح شده است تاکید کرد و افزود: این کارگروه باید با حضور مدیران صنایع به عنوان برداشت کنندگان آب، نمایندگان کشاورزان و دیگر مسئولین ذی‌ربط تشکیل شود و با همدلی و هماهنگی به طوری که حرمت اصفهان و شأنیت استان ایجاب می کند مسائل را پیگیری نماییم.

استاندار اصفهان در پایان اضافه کرد: وزارت نیرو باید به این موضوع واقف باشد که برخی از اقدامات پیشین این وزارتخانه باعث ایجاد مشکلات امروز شده است و باید با دیدی مثبت به مسائل نگاه کند تا با هماهنگی مشکل آب استان برطرف شود.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان بودجه مشکلات وزارت نیرو وزارتخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۴۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان چیست؟

به گزارش قدس آنلاین، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه اخیر کمیسیون متبوعش به ریاست نصرالله پژمانفر، گفت: این جلسه با موضوع بررسی افزایش کیفیت، غنی‌سازی و کاهش ضایعات نان و همچنین بررسی عملکرد دستگاه‌ها در خصوص زنجیره ارزش نان و ارتقاء بهره‌وری برگزار شد که مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی، مدیران وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی، کشور، امور اقتصادی و دارایی، سپاه پاسداران، سازمان ملی استاندارد و کارشناسان دانشگاهی و مراکز پژوهشی حضور داشتند.

وی افزود: با توجه به مضرات فراوانی که آرد تصفیه شده (سفید) برای سلامت انسان دارد و مشروح آن در گزارش کارشناسی مرکز پژوهش‌های مجلس به استناد مطالعات داخلی و خارجی آمده و نارضایتی‌هایی که از این محل در اذهان مردم ایجاد شده است، کمیسیون اصل نودم قانون اساسی پیرو اظهار نظر کارشناسی مرکز پژوهش‌ها به موضوع ورود کرد و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی جلسه‌ای تشکیل داد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در این جلسه مصوباتی به تصویب اعضای کمیسیون رسید تا در اسرع وقت و با قید فوریت، اقدامات قابل نظارت با محوریت شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور توسط دستگاه‌های مسئول انجام شود.

خضریان در تشریح مصوبات کمیسیون اصل نود، گفت: تدوین استاندارد نان کامل و ابلاغ آن، تدوین شیوه نامه پخت نان کامل و نظارت بر اجرای آن توسط نانوایی‌ها، فرهنگ‌سازی مصرف نان کامل، حمایت از راه اندازی کارخانجات آرد کامل در سطح استان‌های کشور، توسعه استفاده از آرد کامل در صنف نانوایی، افزایش تعداد نانوایی‌هایی که از آرد کامل استفاده می‌کنند، اقتصادی کردن تولید آرد کامل و پخت نان کامل از جمله مصوبات اصلی کمیسیون بود.

وی اظهار کرد: در حال حاضر با وجود زحمات قابل تقدیری که دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشیده است، ولی هنوز با وضعیت مطلوب فاصله زیادی وجود دارد. در جلسه امروز کمیسیون تأکید شد که آرد کامل باید نرخ گذاری صحیحی داشته باشد تا کارخانجات آرد برای ورود به این حوزه تشویق شوند. همچنین بیان شد که قیمت تمام شده نان کامل باید به نحوی باشد که اقشار مستضعف نیز بتوانند از این نعمت بهره‌مند شوند و باید کارگروه‌های نظارتی در سطح استان‌ها امکان نرخ گذاری متفاوت برای واحدهای پخت نان کامل را فراهم کنند.

وی گفت: در این جلسه تأکید شد که هر چه سریعتر دستورالعمل پخت نان کامل به صورت فراگیر ابلاغ و بر اجرای آن نظارت کامل اعمال شود چرا که عدم رعایت نکات فنی تخمیر سلامت مردم را به خطر می‌اندازد. از این رو باید اقدامات اساسی برای فرهنگ‌سازی مصرف نان کامل و ایجاد هدفمند و برنامه‌ریزی شده مطالبه مردمی در این زمینه انجام شود. از سوی دیگر دستگاه‌های مربوطه به ویژه وزارت بهداشت باید نسبت به افزایش سطح آگاهی مردم در زمینه اصول پخت نان کامل در نانوایی‌ها اقدام کند تا از این طریق امکان نظارت فراگیر و مردمی فراهم شود و اطلاعیه‌ای در این زمینه در نانوایی‌ها نصب شود.

نماینده تهران ادامه داد: در این نشست مطرح شد که موضوع پخت نان کامل باید به عنوان هنر-صنعت، مجدداً در روستاهای کشور با رعایت موازین بهداشتی احیاء شود تا ضمن ایجاد اشتغال، منجر به بهبود هر چه بیشتر سلامت مردم شود. نانوایان باید طی یک نامه مشخص، در خصوص نحوه پخت نان کامل و رعایت اصول مربوطه آموزش حرفه‌ای ببینند. همچنین فراهم سازی دسترسی نانوایان علاقه‌مند به پخت نان کامل چه در روستا و چه در شهر به آرد کامل توسط شرکت بازرگانی دولتی در اسرع وقت فراهم شود.

این نماینده مجلس یازدهم بیان کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی می‌بایست ظرف یک ماه نسبت به ارائه برنامه جامع توسعه نان کامل مشتمل را بر اهداف کمی و زمان‌بندی به کمیسیون اقدام کند. از سوی دیگر وزارت کشور نیز ظرف دو ماه اقدامات لازم برای قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان کامل را به عمل آورده و مقرر شد سازمان ملی استاندارد حداکثر تا خردادماه آیین نامه مربوط به کارخانجات تولید آرد کامل را تصویب کند و وزارت بهداشت نتایج مطالعه اثرات مصرف نان کامل بر سلامت مردم را در اسرع وقت بررسی و اقدام به فرهنگ‌سازی کند. از سوی دیگر مقرر شد سازمان ملی استاندارد ظرف دو ماه نسبت به بازنگری و کاهش درصد سبوس‌گیری با تأکید بر نان لواش و تافتون اقدام کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • تقویت ارتباط مدیران با مردم
  • مدیران ارتباط خود با مردم را تقویت کنند
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری آرد و نان
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان چیست؟
  • مصوبات کمیسیون اصل نود برای افزایش کیفیت نان
  • مصوبات شورای ترافیک کنگان عملیاتی شود
  • ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی استان سمنان افزایش یافت
  • پیگیری مصوبات و جذب اعتبارات سفر دوم رئیس‌جمهور به سمنان مانند سفر اول باشد