Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار نهاوند گفت: ستاد بحران با توجه به زلزله‌خیز بودن شهرستان نهاوند در شرایط بحرانی باید با استفاده از تمام امکانات در حالت آماده‌باش باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافع، وقوع دو زلزله 3.4 و 3.1 ریشتری هفته جاری در شهرستان نهاوند به‌عنوان زلزله‌خیزترین منطقه استان همدان بار دیگر زنگ خطر را برای مسؤولان و ستاد بحران شهرستان نهاوند به صدا درآورد تا تدبیری برای کاهش خسارت در شرایط بحران بیندیشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گسل نهاوند به‌عنوان معروف‌ترین گسل استان همدان چند هفته‌ای است که بیدار شده و با ‌لرزه‌های خود به مردم و مسؤولان هشدار می‌دهد که ممکن است زلزله‌های بعدی با توجه به گسل فعال نهاوند در این حد خفیف نباشد وآگاهی و آمادگی مردم و ستاد بحران در هنگام بروز زلزله بسیار حائز اهمیت است.

فرماندار نهاوند در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار نافع اظهار کرد: شهرستان نهاوند واقع در جنوب استان همدان در منطقه‌ای زلزله‌خیز قرار گرفته که باید همه ما هوشیار و آماده ‌باشیم.

مراد ناصری افزود: در شرایط بحرانی باید سریعاً همه دستگاه‌های اجرایی و عضو ستاد بحران در کمترین زمان ممکن کار خود را شروع کنند و با یکدیگر همکاری داشته باشند.

وی با اشاره به وقوع بیش از 90 زمین‌لرزه از ابتدای سال جاری تاکنون در جنوب استان همدان، گقت: در هفته‌های اخیر چندین زلزله در شهرستان نهاوند اتفاق افتاده است که خوشبختانه خساراتی نداشته‌ اما ستاد بحران باید بتواند در شرایط غیرمعمول با همه امکانات وارد عمل شده و همیشه آماده‌باش باشد.

فرماندار نهاوند تصریح کرد: در بحث آموزش نیز هلال‌احمر با همکاری آموزش ‌و پرورش باید نسبت به آگاهی دادن به مردم خصوصا دانش‌آموزان اقدام کنند.

وی با بیان اینکه مدیریت بحران باید تمام امکانات و وسایل مورد نیاز در شرایط خاص را با کمک بخش خصوصی تأمین کند، افزود: در زلزله‌های اخیر اکیپ‌های ارزیاب هلال‌احمر به مناطق کانون زلزله اعزام شدند و خوشبختانه خسارتی مشاهده و گزارش نشد.

ناصری با اشاره به اهمیت مراکز درمانی در هنگام وقوع زلزله خاطرنشان کرد: در شهرستان نهاوند دو بیمارستان با تمام ظرفیت خود آماده خدمت‌رسانی هستند.

همچنین رئیس جمعیت هلال‌احمر نهاوند با اشاره به مدیریت بحران اظهار کرد: اهمیت آموزش در مواقع بروز حوادثی چون زلزله بسیار مهم و اثرگذار بوده و از تلفات و آسیب‌های گسترده جلوگیری می‌کند.

محمدتقی شهبازی با اشاره به همکاری جمعیت هلال ‌احمر نهاوند با اداره آموزش ‌و پرورش، افزود: 30 مدرسه شهرستان نهاوند در قالب طرح دادرس آموزش‌های لازم را در هنگام وقوع زلزله و بعد از آن و نیز عملیات امداد و نجات دیده‌اند.

وی ادامه داد: در زمان وقوع زلزله نهاوند دو اکیپ هلال‌احمر در شهرستان در حالت آماده‌باش بودند و همچنین هلال احمر شهرستان‌های ملایر و تویسرکان در هنگام وقوع زلزله آماده اعزام و انجام امداد و نجات به نهاوند هستند.

حضور 100 نیروی آموزش‌دیده تخصصی امداد و نجات در نهاوند

رئیس جمعیت هلال‌احمر نهاوند با اشاره به برگزاری مانورهای زلزله گفت: از ابتدای سال تحصیلی دو مرحله مانور زلزله در مدارس برگزار شده و نیروهای آموزش‌دیده ما آمادگی دارند تا تجربیات و آموزش‌های خود را در اختیار مردم قرار دهند.

وی با بیان اینکه در این شهرستان 100 نیروی آموزش‌دیده تخصصی در زمینهٔ امداد و نجات حضور دارند و انواع آموزش‌ها در شرایط بحران را فراگرفته‌اند، تصریح کرد: 9 تیم روستایی نیز در مناطق مختلف شهرستان آمادگی دارند تا در صورت وقوع حادثه تا قبل از رسیدن نیروهای تخصصی به امدادرسانی بپردازند که این نیروها با دهیارها هماهنگ هستند.

شهبازی مسؤولیت‌پذیری، آگاهی و همکاری مردم در زمان وقوع حادثه را بسیار مهم خواند و اظهار کرد: مردم اگر امکانات و وسایل حداقلی را در منزل داشته باشند و برای حادثه‌ای مانند زلزله همیشه آماده باشند یقیناً کمک بسیار بزرگی به نیروهای امدادی و نجات خود خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه در شرایط وقوع زمین‌لرزه در نهاوند از شهرهای معین وسایل و تجهیزات به این منطقه اعزام خواهد شد اما کاری زمان‌بر است، گفت: اگر خانواده‌ها پیش‌بینی‌های لازم را کرده باشند و وسایلی حداقلی مانند چادر، مقداری خوراکی و وسایل گرمایشی و ... را از قبل آماده کرده باشند بسیاری از مشکلات حل می‌شود و نیروهای امدادی توانایی بیشتری برای کمک‌رسانی خواهند داشت.

از این رو با توجه به اهمیت آموزش مردم و همکاری آنها وجود حدود 170 هکتار بافت فرسوده در مرکز شهر نهاوند تهدیدی جدی در قلب شهر برای مواقع بحرانی است که باید مورد توجه مسؤولان محلی، استانی و کشوری قرار بگیرد و در بخش امکانات و کمبودها نیز توجه ویژه‌ای به تجهیز ستاد بحران نهاوند شود تا این ستاد بتواند به هنگام وقوع حادثه به خوبی وارد میدان شده و خدمات‌رسانی کند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۴۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه امدادرسانی هلال احمر در ۱۱ استان متأثر از سیل

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از ادامه عملیات امدادرسانی امدادگران و نجاتگران این جمعیت در ۱۱ استان متأثر از سیل و آبگرفتگی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، بابک محمودی؛ رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر درباره آخرین وضعیت امدادرسانی در سیل و آبگرفتگی و در استان‌های متاثر از این پدیده اظهار کرد: از چهارم تا هفتم اردیبهشت ماه 1403 و تا ساعت 05:00 امروز جمعه، 11 استان شامل اصفهان، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان و یزد و 54 شهرستان درگیر سیل و آبگرفتگی بوده‌اند.

وی ادامه داد: در این مدت 81 مورد عملیات انجام و به 2656 نفر امدادرسانی شده، 159 نفر اسکان اضطراری یافته اند، 118 نفر به مناطق امن منتقل شده و آب تجمیع شده در 281 منزل مسکونی تخلیه شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با بیان اینکه در این امدادرسانی‌ها 160 تیم عملیاتی شامل (615 نفر) مشغول امدادرسانی بوده‌اند، گفت: 9 دستگاه چادر، 349 تخته پتو، 197 تخته موکت، 468 کیلوگرم نایلون، 155 بسته غذایی بین متأثرین از سیل در این 11 استان توزیع شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طبیعت‌گرد ۵۸ ساله اشنویه‌ای از مرگ حتمی نجات یافت
  • نجات طبیعت‌گرد ۵۸ ساله از مرگ حتمی در اشنویه
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا
  • ادامه امدادرسانی هلال احمر در ۱۱ استان متأثر از سیل
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • امدادرسانی‌ نیروهای هلال احمر به ۱۱ استان متأثر از سیل و آب‌گرفتگی
  • امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ نفر از افراد تحت تاثیر سیلاب در ۲۴ ساعت اخیر
  • احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی در رفسنجان
  • احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی معابر در رفسنجان