Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب‌الله فرید در مراسم افتتاح مرکز تلفن اورژانس اجتماعی گفت: زمانی که از توانمندسازی صحبت می‌شود، افراد آسیب‌دیده و دچار معلولیت به ذهن‌مان می‌آیند، در حالی که اگر سیاست کلی توانمندسازی را در کشور داشته باشیم، مدارس،‌ مهدکودک‌ها،‌ خانواده و جامعه کمتر دچار آسیب‌می‌شوند چرا که برنامه فراگیر خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: با اتخاذ یک برنامه کامل توانمندسازی، کمتر دچار معلولیت و آسیب‌ها خواهیم شد و خدمات نیز با کیفیت بیشتری به افراد در معرض آسیب ارائه می‌شود.

فرید گفت: در بحث خانواده مانند سایر کشورها سیر تکاملی داشته‌ایم که اگر به آن توجه نشود، دچار آسیب‌های جدی‌تری می‌شویم، چرا که به طور مثال؛ در مدل‌های شهرسازی اگر به مقوله خانواده توجه نشود، دچار آسیب می‌شویم، فضاهایی که اکنون در آپارتمان‌ها ایجاد شده برای خانواده مناسب نیست،‌ خانواده‌ها ترجیح می‌دهند فرزندان کمتر و تحرک کمتری داشته باشند، بنابراین در طراحی سیاست‌های اجتماعی نگاه سیستماتیک باید داشته باشیم.

معاون اجتماعی بهزیستی گفت: طبق مطالعاتی که بر روی دختران انجام شده نشان می‌دهد که ظرفیت حیاتی و سلامتی آنها در ۱۵ سال گذشته  ۱۱ درصد کاهش یافته که این به دلیل کمبود فضا و تحرک لازم است، این موضوع در مورد پسران نیز همین‌گونه است. 

وی ادامه داد: اگر به این مقوله‌ها توجه نکنیم، افزایش بیماری‌های غیرواگیر را نیز به صورت فزاینده خواهیم داشت و این مسئله در مورد سالمندی نیز مصداق پیدا می‌کند. 

معاون اجتماعی بهزیستی کشور گفت: اگر سه سطح پیشگیری را داریم و به عوامل خطر توجه می‌کنیم یا مدل برون‌شناسی را توجه داریم، همه این موارد در یک برنامه سیستماتیک توانمندسازی می‌توانند جای بگیرند. 

فرید با اشاره به بحث اورژانس اجتماعی گفت: همه ممکن است از وضعیت موجود راضی نباشیم، اما نگاه امیدوارانه با روند آسیب‌ها نیز ضروری است، چرا که ما هم‌اکنون در منطقه، کشوری موفق در بحث مداخله در آسیب‌های اجتماعی هستیم، هر چندبا ایده‌آل‌هایمان فاصله کمی داریم. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تلفن خانواده جامعه بهزیستی بهزیستی تلفن جامعه خانواده معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۴۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های ویژه‌ای برای نشاط اجتماعی بانوان قزوین داریم

کبری علیخانی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین و دبیر کمیته جامعه، زن و خانواده در حاشیه برگزاری پنجمین جلسه برش استانی مهندسی فرهنگی کشور گفت: برنامه‌های ویژه‌ای برای افزایش سطح نشاط اجتماعی در سند برش استانی مهندسی فرهنگی کشور به ویژه در مباحثی مانند ازدواج، کاهش طلاق، فرزندآوری و افزایش مهارت‌های زندگی تدارک دیده شده است.

علیخانی افزود: سبک زندگی ایرانی - اسلامی بین خانواده‌های زیادی در قزوین وجود دارد، چراکه خانواده‌های معتقد و متقید زیادی در این استان زندگی می‌کنند، اما با این وجود همچنان نیازمند همت مضاعف در این زمینه هستیم.

وی با اشاره به اینکه سبک زندگی ایرانی - اسلامی بایستی در قزوین نهادینه شود، تصریح کرد: جمع بندی آسیب‌های اجتماعی به ما نشان داد که این سبک از زندگی بین خانواده‌ها تا حدودی ضعیف شده است.

علیخانی در رابطه با طرح استانی برش مهندسی فرهنگی کشور، بیان کرد: با توجه به اینکه کار‌های پراکنده‌ای در حوزه مسایل فرهنگی - اجتماعی صورت می‌گیرد، تاکید مقام معظم رهبری همواره بر این بوده تا نقشه‌ای تدوین شود که بتوانیم راهبرد‌های اساسی کشور را در این حوزه پیگیری و به سرانجام برسانیم.

وی ادامه داد: نقشه ملی متفاوت است و مقرر شده تا برش‌های استانی براساس زیست بوم هر استانی نوشته شود تا مسایل و اولویت‌های هر منطقه براساس تشخیص کارشناسان همان استان برنامه ریزی شود.

علیخانی با اشاره به اینکه دبیر کمیته اجتماعی زنان و خانواده برعهده دفتر امور بانوان و خانواده استانداری است، اظهار کرد: با همراهی دستگاه‌های فعال عضو کمیته استان، مسایل این حوزه بررسی و پنج اولویت اصلی در این حوزه مطرح شد و در ادامه نیز نظر و راهکار‌هایی نیز توسط کارشناسان میدانی ارایه گردید.

وی با ابراز امیدواری از نتیجه جمع بندی راهکار‌های این پنج کمیته توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین، افزود: با تدوین این سند می‌شود در سطح دستگاه‌های اجرایی استان به صورت یکپارچه عمل کرد و از کار‌های پراکنده و جزیره‌ای جلوگیری کرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین با اشاره به مساجد و کودکستان‌ها به عنوان ۲ محور مهم مورد توجه این کمیته، توضیح داد: ساماندهی مساجد جزو موارد دیگری هستند که باید به آن توجه شود و همچنین کودکان زیر هفت سال که تاثیر پذیری زیادی در این سن دارند و تاکنون توجه به آنان مغفول مانده هم مورد توجه قرار خواهد گرفت.

علیخانی ابراز امیدواری کرد که برای بسیاری موارد دیگر با برنامه ریزی بتوانیم اقداماتی انجام دهیم تا در شورای برنامه ریزی استان و سازمان برنامه و بودجه به نتیجه برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • روند کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان
  • برنامه‌های ویژه‌ای برای نشاط اجتماعی بانوان قزوین داریم
  • روند رشد آسیب‌های اجتماعی در قزوین متوقف شد
  • کاهش بیش از ۳۰ درصدی سرقت در ایام نوروز در قزوین
  • سرمایه‌گذاری در ورزش باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود
  • افزایش شور و نشاط اجتماعی در سطح جامعه اعتیاد را کاهش می‌دهد
  • هم‌اندیشی دستگاه‌های اجرایی یزد به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • نقش مردم در همراهی با پلیس در طرح عفاف و حجاب برجسته است
  • هم‌اندیشی دستگاه‌های اجرایی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • طرح ۱۵ روزه شهرداری برای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی