Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، محمد رضا کاظمی فلوشیپ فوق تخصصی درد در ارتباط با دیسک کمر گفت: درحال حاضر ایران به عنوان یکی از کشورهای مطرح خاورمیانه در حوزه درمان دیسک بدون جراحی شناخته می‌شود به طوری که سالیانه صدها نفر از بیماران کشورهای همسایه برای درمان وارد ایران می‌شوند، این درحالی است که استفاده از شیوه‌های کمتر تهاجمی باعث سرعت در بهبودی، کاهش صدمه به عصب، عروق و بافت ها شده و احتمال عفونت های سطحی وعمقی ستون فقرات را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: برخی از بیماران تصور می‌کنند که هر اقدامی برای درمان ضایعه نخاعی باعث فلج شدن و یا از کار افتادگی آنها می‌شود درحالی که این افراد باید بدانند که اساس درمان دیسک کمر درجهت کاهش و یا تسکین درد و برطرف کردن بیرون زدگی دیسک و کاهش فشار به ریشه های عصبی است و شیوه‌های کمتر تهاجمی چنین عوارضی ندارند.

سالیانه صدها نفر از بیماران کشورهای همسایه برای درمان وارد ایران می‌شوند

این فوق تخصص درد ادامه داد: جراحی تنها راه درمان نیست بلکه بسیاری از دیسک‌ها با استراحت، دارو، تمرین‌های فیزیکی و درمان های غیرتهاجمی کنترل و بهبود می یابند و درصورت عدم پاسخ به این شیوه های درمانی می‌توان مرحله درمانی بعد مبتنی بر دستکاری فتق بیرون زده دیسک را اجرایی کرد. البته انتخاب روش درمان فقط بر اساس صلاحدید پزشک است.

وی شیوه «آلترناتیو» عمل دیسک «اینترونشن» را یکی از مناسب‌ترین شیوه های کمتر تهاجمی ستون فقرات و گردن دانست و افزود: این عمل بدون برش جراحی انجام می شود که طی آن سوزن و وسایل خاص وارد دیسک معیوب شده و در داخل دیسک بیرون زده تغییراتی ایجاد می شود که فشارداخل دیسک ومنطقه بیرون زده کاهش یابد و فشار از روی ریشه عصبی برداشته شود. البته این اقدام پس از بررسی پزشک و صلاحدید آن استفاده می‌شود و بیمار نباید اصراری بر استفاده از روشی خاص داشته باشد.

کاظمی اضافه کرد: درمان‌های اینترونشنال با هدایت دستگاه مولد اشعه ایکس (فلوئوروسکوپی) ویا سی تی اسکن در اتاق عمل انجام می شود و با هدایت این دستگاه‌ها ،پزشک به وسیله سوزن‌های خاص وارد مرکز دیسک شده وبا استفاده از یسکوژل باعث تغییرات شیمیایی هسته و کاهش فشار دیسک شده که منتج به کاهش فشار وبیرون زدگی دیسک می شود.همچنین می توان با استفاده از لیزر و یا رادیو فرکوئنسی موجب افزایش دما و تبخیر قسمت کوچکی از هسته دیسک شده و فشار داخل دیسک را کاهش داد.

جراحی تنها راه درمان نیست بلکه بسیاری از دیسک‌ها با استراحت، دارو، تمرین‌های فیزیکی و درمان های غیرتهاجمی کنترل و بهبود می یابند

وی با بیان اینکه پیشرفت های فن آوری در کشور باعث شده، درمان دیسک کمر و گردن به روش عمل بسته انجام شود افزود: روش جراحی ستون فقرات بسته(MISS) شامل یک برش طولانی نمی شود و آسیب قابل توجهی را به عضلات مجاور ستون فقرات وارد نمی‌کند به همین دلیل این شیوه درد کمتر و ریکاوری سریعتری خواهد داشت.

کاظمی در پایان گفت: اگرچه عمل بسته دیسک، انقلابی در درمان دیسک و بیماران دارای مشکلات تنگی کانال ستون فقرات به حساب می آید ولی آنچه مهم است مراجعه به موقع بیمار برای درمان است به همین دلیل بیمارانی که از این درد رنج می برند باید بدانند که با به تعویق انداختن روند درمان خود تنها باعث می‌شوند که درمان های کمتر تهاجمی در آنها غیرعملی وکارساز نباشد و مجبور شوند با شیوه‌های تهاجمی‌تری نظیر جراحی‌های باز مورد درمان قرار گیرند که البته عوارض و خطرات آن را نیز باید بپذیرند.

انتهای پیام/

20 / 20 محمد رضا کاظمی فلوشیپ فوق تخصصی درد دیسک کمر دیسک کمر و گردن جراحی روش های غیر تهاجمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: محمد رضا کاظمی دیسک کمر جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۵۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع

سید امیر محسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران در نشست خبری گفت: رشته جراحی مجاری ادرار و کلیه پیشرو در کشور است و بسیاری از کارهای غیر تهاجمی از این رشته شروع شده است و در منطقه بهترین خدمات جراحی کلیه و ادرار در ایران ارائه می شود. 

وی بیان کرد: با توجه به محدودیت های واردات تجهیزات و منابع مالی به دلیل تحریم ها ایران در تراز جهانی، از جایگاه خوبی در حوزه اورولوژی برخوردار است. 

ضیایی ادامه داد: سنگ های ادراری و بیماری های پروستات همچنین عفونت های دستگاه ادراری از جمله بیماری شایع محسوب می شود. 

سطح سواد سلامت تاثیر زیادی بر تشخیص به هنگام بیماری ها دارد. امروزه دسترسی به خدمات در کشور افزایش یافته و همین موضوع سبب تشخیص به هنگام بیماری ها می شود. 

وی گفت: در کنگره امسال تازه های اورولوژی مطرح و کارشناسان تجربیات خود را به اشتراک می گذارند. در این کنگره دستیاران رشته اورولوژی در این همایش شرکت خواهند داشت. 

در ادامه مراسم محمد علی زرگر استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: الان ۱۴۰۰ متخصص اورولوژی در کشور داشته و ۲۰۰ دستیار در ایران در حال تحصیل هستند. 

وی بیان کرد: بیماری پروستات در همه دنیا شایع است و با تشخیص بموقع قابل درمان بوده و بیماران زندگی طبیعی را خواهند داشت. 

زرگر ادامه داد: اکنون جراحی ها در کشور به صورت بسته و به صورت لاپاراسکوپی نیز انجام می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع