Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@17:52:15 GMT

جوابیه بیمه نوین به خبر تابناک

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۵۵۴۵

در مورخه 18 آذر ماه 1397 مطلبی با عنوان "سرمایه گذاران خرد، قربانی عدم افشای کامل اطلاعات شرکت ها" در سایت تابناک اقتصادی منتشر شد. در بخشی از این مطلب با استفاده از صورت های مالی شرکت بیمه نوین به پرونده این شرکت با شرکت هندی آبان آفشور اشاره شد و عنوان گردید که علیرغم این که شرکت بیمه نوین از این شرکت هندی در سال های قبل نیز طلب داشته اما به دلیل آن که شرکت بیمه نوین در آستانه گرفتن مجوز برای ورود به بازار فرابورس بوده است اقدام به شکایت از این شرکت نکرده است، چرا که یکی از شروط یازده گانه ورود به فرابورس نداشتن دعاوی دارای اثر بااهمیت می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک اقتصادی؛ شرکت بیمه نوین در واکنش به این مطلب، جوابیه ای را برای سایت تابناک ارسال نموده است که در بخشی از این جوابیه ضمن تایید داشتن طلب از این شرکت هندی در سال های 1395 و 1396 عنوان نموده است که در سال 1396 به دلیل عدم امکان وصول مطالبات علی رغم پیگیری ها توسط حسابرس مستقل این موضوع در اقلام راکد در بند گزارش درج شده است. شایان ذکر است که بررسی های صورت های مالی منتهی به 29 اسفند ماه 1396 چنین موضوعی که این عدم امکان وصول مطالبات از شرکت هندی در اقلام راکد گزارش درج شده باشد را نشان نداد. به هر صورت اگر به فرض که شرکت بیمه نوین این موضوع عدم امکان وصول مطالبات از شرکت هندی را در صورت های مالی خود نشان داده باشد، این سئوال مطرح است که چرا مسئولین فرابورس نظارت کافی را در این زمینه انجام نداده اند و اجازه داده اند که شرکتی با دعاوی دارای اثر بااهمیت وارد فرابورس گردد؟

در ادامه متن جوابیه شرکت بیمه نوین آورده شده است:

شرکت بیمه نوین بیمه نامه های دکل حفاری شرکت آبان را در سال های 1393 و 1394 صادر نمود. لازم به ذکر است که تعهد کل بازار ایران از بیمه نامه سال 1393 معادل 60 درصد ارزش شناورهای مذکور بود و این تعهد در سال 1394 به 25 درصد تقلیل یافت.

صدور بیمه نامه های مذکور با عنایت به ظرفیت مجاز مؤسسات بیمه موضوع آیین نامه 55 شورای عالی بیمه به صورت کنسرسیوم و نیز واگذاری های اتکایی اختیاری توسط بیمه نوین به مبالغ 17/3.876.446 دلار و 5/1.061.913 دلار انجام شد.

لازم به توضیح است از بیمه نامه های صادره، خالص سهم نگهداری بیمه نوین در سال های 1393 و 1394 به ترتیب 5.5 و 7 درصد بوده است. همچنین مبالغ وصولی در سال های مذکور  73/947.669 دلار و 900.598 دلار بوده که سهم کلیه اعضا نیز پرداخت شده است و در سال 1395 نیز مبلغ 77/681،269 دلار از بیمه نامه های مورد اشاره وصول و سهم اعضا پرداخت شد.

لذا باتوجه به وضعیت اقتصادی حاکم بر کشور در سال 1396، شرکت بیمه نوین امکان وصول حق بیمه های بیمه گذار را نداشته و علی رغم مکاتبات، رایزنی و مذاکرات متعدد با نمایندگان این شرکت موفق به وصول مطالبات خود نشد. در نهایت نیز با تصمیم هیأت مدیره شرکت بیمه نوین در تیر ماه سال 1397 اقدام حقوقی علیه شرکت آبان صورت گرفت.

خاطرنشان می کند گزارش بدهی بیمه گذار مربوطه هر سال در صورت های مالی این شرکت درج شده و حتی با توجه به مذاکرات و تلاش در جهت وصول مطالبات در سال 1395حسابرس مستقل مبلغ مطالبات از این شرکت را به عنوان اقلام راکد در گزارش لحاظ ننموده است و این امر در سال 1396 به دلیل عدم امکان وصول مطالبات علی رغم پیگیری ها توسط حسابرس مستقل در اقلام راکد در بند گزارش درج شده است.

بنابراین با توجه به افشائیات انجام شده در صورت های مالی شرکت دلیلی بر نادیده گرفتن حقوق صاحبان سهام وجود ندارد و کلیه اقدامات انجام شده در صورت های مالی این شرکت افشا شده است.

در پایان نیز یادآور می شود شرکت های بیمه ممکن است مطالبات بسیاری از بیمه گذاران خود داشته باشند لیکن اصولاً اولین اقدام آنها طرح شکایت در مراجع قضایی نبوده بلکه سعی می نمایند با حفظ حسن روابط مطالبات خود را وصول نمایند و طرح دعوی صرفاً زمانی صورت می گیرد که از گفتگوها و تعاملات نتیجه ای حاصل نشود. در رابطه با شرکت آبان نیز که تابعیت هندی داشته و کشتی های حفاری آن شرکت در آب های جنوب کشور در حال فعالیت بوده و طی دوسال متوالی تحت پوشش بیمه ای این شرکت قرار داشت به همین نحو عمل شده است و ماحصل آن وصول مبالغ ذکر شده از مطالبات شرکت بیمه نوین بوده است. مع­هذا همان گونه که اشاره شد در تابستان سال جاری با توجه به بازگشت تحریم ها و نگرانی از ترک کشتی های این شرکت از آب های جمهوری اسلامی ایران و مشکل شدن وصول مطالبات با نظر هیأت مدیره اقدام به طرح دعوی نموده و خوشبختانه این شرکت موفق شد قبل از قطع ارتباط کاری شرکت مذکور با شرکت های ایرانی با طرح دعوی در مراجع قضایی، مطالبات شرکت و سایر اعضای کنسرسیوم از شرکت آبان را از طریق توقیف اموال پیگیری نماید و امید است با رأی مرجع قضایی کل مطالبات شرکت وصول گردد.

 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۵۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny

نیسان سانی (Nissan Sunny) وارداتی جهان نوین آریا از نظر قیمت، مشخصات فنی، امکانات رفاهی، بررسی طراحی ظاهری مورد توجه خریداران است.

به گزارش ایمنا، متقاضیان محترم سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده صرفاً جهت انتخاب خودروها از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ می‌توانند اقدام نمایند. نیسان سانی ۲۰۲۳ یک خودرو سدان اقتصادی است که جز خودروهای وارداتی بوده و توسط شرکت جهان نوین آریا وارد خواهد شد.

شرکت جهان نوین آریا

شرکت جهان نوین آریا، نماینده رسمی فروش و خدمات پس از فروش نیسان در ایران است. این شرکت خودروهای نیسان ژاپن را با استانداردهای جهانی و تحت نظارت آن شرکت در ایران ارائه می‌کند. شرکت جهان نوین آریا به صورت یک مشارکت اقتصادی (JV) بین کشورهای ایران و عمان تأسیس شده است. در این مشارکت اقتصادی هولدینگ جهانگیر آریا از ایران و شرکت سهیل بهوان از کشور عمان، شرکت جهان نوین آریا را به عنوان نماینده واردات و توزیع خودروی نیسان در ایران تأسیس کرده‌اند.

تاریخچه خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

نیسان سانی یکی از پرفروش‌ترین محصولات اقتصادی نیسان در بازارهای آسیا، به ویژه خاورمیانه است. اصالت این سدان کامپکت در واقع به داتسون ۱۰۰۰ باز می‌گردد. خودروی مورد نظر در واقع نسل پیشین سانی محسوب می‌شود که از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ روی خط تولید این کمپانی قرار داشت. سانی در سال ۲۰۱۰ در نمایشگاه خودروی گوانگژو چین به صورت رسمی معرفی شد و از سال ۲۰۱۱ عرضه رسمی آن آغاز شد. سانی در برخی از بازارهای آسیای جنوب شرقی با نام Almera و در آمریکای شمالی با نام Versa نیز شناخته می‌شود. از سال ۲۰۲۰ تاکنون نیز نسل جدید سانی با کد N۱۸ به بازارهای جهانی معرفی شد. به‌دلیل مقرون‌به‌صرفه و قابل‌اعتماد بودن، به‌سرعت به یکی از پرفروش‌ترین خودروهای ژاپن تبدیل شد. حالا با گذشت زمان و عرضه چندین فیس لیفت، نسخه ۲۰۲۳ سانی قرار است وارد بازار ایران شود. نیسان سانی N۱۷ یک سدان اقتصادی و ارزان‌ترین سدان وارداتی نیسان در بازار ایران به حساب می‌آید.

فیس لیفت خودرو چیست؟

پیش‌تر هنگامی‌که خودرویی به بازار عرضه می‌شد، سال‌ها زمان می‌برد تا نسخه دیگری از آن وارد بازار شود. نسخه جدید تغییرات بسیار زیادی به خود می‌دید و درواقع با خودروی کاملاً متفاوتی روبه‌رو بودیم که قابلیت‌های کاملاً جدیدی داشت. اما این روزها خودروسازان ترجیح می‌دهند در بازه‌های زمانی کوتاه‌تر مجموعه‌ای از تغییرات کوچک را به ماشین اضافه کنند که به آن فیس لیفت می‌گویند.

خودرو سدان

سدان (Sedan) متداول‌ترین شکل طراحی بدنه خودرو است و به خودروهای سواری معمولی یا اصطلاحاً صندوقدار گفته می‌شود که دارای سقف ثابت، صندوق عقب مجزا و دو ردیف صندلی بوده و می‌تواند دو یا چهار در داشته باشد.

مشخصات فنی و عملکرد خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

این نسخه نیسان سانی با موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی به بازار ایران می‌آید. این پیشرانه ۱۰۸ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۱۳۴ نیوتن متر تولید می‌کند. جعبه دنده سانی جهان نوین آریا از نوع ۴ سرعته اتوماتیک AT است که توان را به چرخ‌های جلو می‌رساند. نیسان مصرف سوخت کمتر از ۷ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر را دارد.

محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس اتوماتیک ۴ سرعته
حجم موتور ۱.۵ لیتر
تنفس موتور طبیعی
پیشرانه ۴ سیلندر
توان موتور ۱۰۸ اسب بخار
سرعت ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت
شتاب شتاب ۰ تا ۱۰۰
مصرف سوخت ۶.۷۴ لیتر
گشتاور ۱۳۴ نیوتن متر
ابعاد خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

این خودرو دارای ابعاد و سیستم تعلیق زیر است.

طول (میلیمتر) ۴۴۲۵
عرض (میلیمتر) ۱۶۹۵
ارتفاع (میلیمتر) ۱۵۰۰
حجم باک ۴۱ لیتر
نوع شاسی سدان یکپارچه
سیستم تعلیق جلو جناقی مستقل
سیستم تعلیق عقب اکسل ثابت
فرمان فرمان برقی
ایمنی و امنیت خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

این خودرو فاقد سیستم کروز کنترل است و دارای امکانات زیر است:

ایربگ راننده ایربگ سرنشین جلو ABS ترمز EBD ترمز ESP کنترل پایداری ترمز جلو از نوع دیسکی خنک کننده ترمز عقب از نوع کاسه‌ای Brake Assist ترمز کمکی

تجهیزات و امکانات خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

از مهم‌ترین آپشن های این خودرو می‌توان به فرمان کمکی برقی، ایربگ راننده و سرنشین، کنترل پایداری، ترمز کمکی، مولتی مدیای ۶ اینچی، دوربین عقب، سنسور پارک عقب و سیستم صوتی با ۲ بلندگو اشاره کرد.

استارت سوئیچی
صفحه نمایش مرکزی ۶ اینچ
دوربین عقب دارد
مه شکن عقب دارد
سنسور پارک جلو ندارد
سنسور پارک عقب دارد
سنسور باران ندارد
تعداد بلندگو ۲
صندلی راننده دستی
تعداد صندلی ۴ صندلی
تهویه خودکار ندارد
GPS ندارد
بلوتوث دارد
USB دارد
قیمت خودرو نیسان سانی Nissan Sunny

قیمت فروش قطعی خودرو نیسان سانی در مبادی ورودی ۱۱.۰۷۱.۴۰۰.۰۰۰ ریال است. قیمت اعلام شده قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … به قیمت فوق اضافه می‌گردد.

کد خبر 750980

دیگر خبرها

  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار
  • وصول ۱۹ هزار میلیارد مطالبات دولت از صنایع خوزستان
  • مطالبات ۸۹۵ مالباخته «رضایت خودروی طراوت نوین» پرداخت شد
  • لزوم گسترش اکتشافات مس با روش‌های نوین
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny