Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - زلمای خلیل زاد نماینده ویژه آمریکا در راستای سفرهای منطقه‌ای خود با ادعای برقراری صلح و در واقع برای تامین منافع آمریکا در افغانستان به ازبکستان سفر کرد.

به گزارش ایرنا وزارت خارجه ازبکستان امروز سه شنبه طی بیانیه‌ای عنوان کرد، در دیدار زلمی خلیل زاد با مقامات این کشور طرفین نسبت به روابط ازبکستان و امریکا و مسائل منطقه و بین‌الملل از جمله برنامه صلح در افغانستان پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر همین اساس، نماینده ویژه آمریکا با سفر به تاشکند با وزیر خارجه این کشور عبدالعزیز کامل اف دیدار و گفت و گو کرد.
بر اساس بیانیه نهایی دیدار مقامات میان دو کشور، هیچ افغانی نباید در روند مذاکرات سیاسی صلح نادیده گرفته شود و جامعه بین‌الملل نیز باید به‌منظور تقویت کل جامعه افغانستان با حفظ منافع ملی به صلح و رفاه در کشور کمک کند.
به گزارش ایرنا، زلمای خلیل زاد از دوم دسامبر تا 20 دسامبر (11 تا 29 آذر) برای گفت‌وگو با مقامات کشورهای منطقه و بین‌الملل در مورد روند صلح در افغانستان سفر منطقه‌ای خود به کشورهای پاکستان، روسیه، ازبکستان، ترکمنستان، بلژیک، امارات و قطر را آغاز کرد.
پیش از این نیز زلمی خلیل زاد در ماه نوامبر برای بار سوم با اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان درزمینهٔ صلح و همبستگی افغانستان دیدار کرد. خلیلزاد همچنین سفری به پاکستان، امارات متحده عربی و قطر نیز داشت.
بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه ایالات متحده، آمریکا همچنان متعهد به حل و فصل مسائل سیاسی در راستای پایان دادن به جنگ و تهدیدات تروریستی به آمریکا و دیگر نقاط جهان است.
آساق**9473**1663**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي افغانستان ازبكستان زلماي خليل زاد صلح افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۵۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست کوبا از واشنگتن برای کاهش تحریم‌ها

در آستانه مذاکرات مهاجرتی بین آمریکا و کوبا، دولت هاوانا از واشنگتن خواست تا تحریم‌ها علیه این کشور را کاهش دهد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دولت کوبا در آستانه برگزاری مذاکرات مهاجرتی در سطح عالی با مقامات آمریکا، از واشنگتن خواست تا تحریم ها علیه این کشور را کاهش داده و به توجه خاص به موضوع ورود غیرقانونی کوبایی ها به خاک آمریکا پایان دهد.

براساس این گزارش، نشست دوسالانه بین دو کشور که از دوران ریاست جمهوری ترامپ به حالت تعلیق درآمده بود، بار دیگر از سال 2022 و در بحبوحه ثبت رکوردی بی سابقه از ورود غیرقانونی حدود نیم میلیون کوبایی به خاک آمریکا از سال 2021، آغاز شده است.

نشست دوسالانه این مرتبه قرار است امروز در شهر واشنگتن برگزار شود.

برگزاری این نشست در حالی است که کوبا در یک بحران اقتصادی عمیق که به دلیل کمبود کالاهای اساسی در کشور، تورم فزاینده و تحریم ها ایجاد شده، گرفتار شده است. هدف از مذاکرات پیش رو با مقامات آمریکا، بهبود مهاجرت ایمن، قانونی و منظم بین دو کشور است.

معاون امور آمریکا در وزارت امور خارجه کوبا با اشاره به عدم دستیابی به این اهداف اظهار کرد انجام این مذاکرات همچنان یکی از موارد تماس و گفتگو با دولت جو بایدن است. تحریم ها نیز وزن و فشار زیادی بر شرایط مهاجرتی دو جانبه دارد.

براساس این گزارش، دولت کمونیست کوبا سال های زیادی است که مدعی است تحریم های فلج کننده آمریکا، باعث ایجاد خفقان شدید در این کشور شده و قانون تعدیل سال 1966 کوبا، نیز که حقوق ویژه‌ای را برای کوبایی هایی که وارد کشور می شوند و به محض ورود از آنها حمایت می کند، باعث تشویق جوانان به مهاجرت شده است.

اما آمریکایی ها به عنوان مقصد اصلی مهاجران کوبایی، در پاسخ به این ادعاهای مقامات کوبا اظهار می کنند که نبود آزادی های مدنی و حقوق بشر در کوبا با وضعیت اقتصادی تحت سلطه باعث اجبار شهروندان این کشور برای مهاجرت شده است.

این در حالی است که دولت آمریکا مسیرهای قانونی برای مهاجرت کوبایی ها را با هدف مبارزه با مهاجرت غیرقانونی افزایش داده از جمله از طریق دسترسی به ویزای آمریکا در هاوانا، پیوستن دوباره اعضای خانواده های جدا افتاده و برنامه های حقوق بشری.

اما معاون امور آمریکا در وزارت امور خارجه کوبا معتقد است تا زمانی که تحریم ها پابرجاست، این قوانین تاثیری در حل مشکل ندارد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا نام کوبا را در لیست کشورهای حامی تروریسم قرار داده بود و جو بایدن رئیس جمهور فعلی نیز با وجود آنکه بسیاری از قوانین دوران ترامپ را لغو کرده اما هیچ اقدامی برای خارج کردن نام کوبا از این لیست انجام نداده است.

پیشتر کوبا نگرانی خود را از قرار گرفتن نام کشورش در لیست سیاه کشورهای حامی تروریسم و تحریم های اعمال شده بر این کشور از سوی آمریکا را اعلام کرده بود. 27 کشور عضو اتحادیه اروپا نیز به عنوان شریک تجاری کوبا، بارها این تحریم ها را محکوم کرده اند. کوبا و منتقدان تحریم های اقتصادی معتقدند این تحریم ها از دسترسی هاوانا به غذا، دارو و دیگر ذخایر توسعه ای مهم جلوگیری می کند.

دولت بایدن پیشتر اعلام کرده بود براساس قوانین آمریکا معافیت ها و مجوزهایی برای صادرات غذا، دارو و دیگر اقلام بشردوستانه به کوبا وجود دارد.

سفیر پیشین آمریکا به جرم جاسوسی برای کوبا محکوم شد

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پنتاگون: اقدامی که ایران انجام داد یک حمله بی‌سابقه بود
  • ساعت بازی فوتسال تیم ملی ایران - افغانستان در جام ملت‌ها
  • ادعای رسانه آمریکایی: روسیه قصد دارد آمریکا را ضعیف کند
  • شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان منافع اقتصادی پاکستان را هدف گرفته است
  • واشنگتن: ما به دنبال ممانعت از گسترش مناقشه در منطقه هستیم
  • پیام ویژه تهران برای واشنگتن چه بود؟ | خط قرمز جدیدی که ایران ترسیم کرد
  • درخواست کوبا از واشنگتن برای کاهش تحریم‌ها
  • دعوت از ازبکستان برای پیوستن به جنبش جهانی تعهد به خانواده
  • السودانی خواستار جدول زمانی برای خروج ائتلاف از عراق شد
  • تهران به دنبال ایجاد تعاملات منطقه‌ای با افغانستان است