Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی گفت: براساس شیوع شناسی انجام شده حدود ۱۵۰ هزار نفر در این استان سابقه یک بار مصرف مواد مخدر را دارند. آفتاب‌‌نیوز : بهروز مهدوی روز سه شنبه در نشست مدیران کل امور اجتماعی استانداری‌های استان‌های دارای مرکز ماده ۱۶ که با حضور معاون وزیر کشور در تبریز برگزار شد، افزود: در زمان حاضر ۷۰ هزار نفر در مراکز درمانی سرپایی به صورت خودمعرف اقدام به ترک و درمان اعتیاد کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: ۲۲۹ مرکز درمان سرپایی، ۲۶ مرکز اقامتی میان مدت، ۷ مرکز ترک اعتیاد در داخل زندان های استان، یک تی سی ، ۱۲ مرکز دی آی سی و ۳ شیلتر در استان وجود دارد.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با بیان اینکه این خطه جزو استان های سفید در حوزه مواد مخدر در کشور است و رتبه ۲۸ را دارد، یادآوری کرد: ۲۵ درصد جمعیت کارگری استان و ۴ درصد جمعیت دانشجویی درگیر اعتیاد به مواد مخدر هستند.
مهدوی ادامه داد: ۷۵ درصد جمعیت مصرف کنندگان مواد مخدر در استان زیر ۴۰ سال هستند و این نشان می دهد که باید به قشر جوان بیش از پیش توجه کرد.
وی با اشاره به اینکه سیگار و قلیان، پیش زمینه ای برای مصرف مواد مخدر است، گفت: باید در خصوص استفاده از قلیان در محافل عمومی مانند رستوران ها تعیین تکلیف شود.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی در خصوص مراکز ماده ۱۶ اظهار داشت: ۱۶ مرکز در کشور وجود دارد که فقط ۲ مرکز از اعتبارهای ملی استفاده می کنند.
مهدوی افزود: در مرکز ماده ۱۶ آذربایجان شرقی حدود ۵۰۰ نفر تحت درمان و نگهداری هستند که تاکنون از اعتبارهای ملی استفاده نشده و با همکاری بین بخشی بهزیستی شهرداری تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز توانسته ایم هزینه ها را تامین کنیم.
وی گفت: ماهانه ۳ میلیارد ریال در ماده ۱۶ تبریز هزینه می شود ولی ریالی از اعتبارهای ملی اخذ نشده و این مرکز ۴ سال بدون اعتبار دولتی اداره شده است.خبرآنلاین 

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اعتیاد تبریز مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۶۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ مجوز تاسیس نیروگاه‌های خورشیدی و تجدیدپذیر در آذربایجان شرقی

 رحمتی در دومین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه آذربایجان شرقی که به ارائه برنامه تحولی دستگاه‌های اجرایی برای تحقق شعار سال در استان اختصاص داشت اظهار کرد: به نظر می‌رسد دچار تنش کمبود برق در بخش تولید هستیم بنابراین لازم است منابع مالی پروژه‌های برق کاملا تعریف شود و اجرای پروژه‌ها سرعت یابد.

وی با بیان این‌که معضل اصلی اقتصاد ما کمبود برق است افزود: راهی به جز مولدسازی برای اجرای برنامه‌ها نداریم تامین برق شهرک‌های صنعتی بسیار ضروری است و بر این اساس هم برق منطقه‌ای استان و شرکت توزیع برق تبریز باید برای رفع تنش برق برنامه‌های تحولی داشته باشند.

وی یادآوری کرد: نگاه تحولی می‌گوید برای رفع مسئله ناترازی برق تبریز نیاز به تاسیس نیروگاه داریم که حتما باید اتفاق افتد و همان طور که رئیس محترم جمهور نیز بار‌ها تاکید کرده مدیری که نگاه تحولی نداشته باشد و به اقدامات عادی و روزمره جهت رفع تکلیف قناعت کند در دولت جهادی جایی نخواهد داشت.

رحمتی بیان کرد: برای جلوگیری از مازوت سوزی طرح تکمیلی نیروگاه سیکل ترکیبی تبریز حتما باید اجرایی شود مجوز تاسیس نیروگاه‌های خورشیدی و تجدیدپذیر نیز اخذ شده که کار‌های اجرایی آن باید به جد دنبال و ظرفیت‌های بخش خصوصی در این عرصه به کار گرفته شود.

وی همچنین بر ضرورت حمایت از بخش صنعت برای تامین برق مورد نیاز خود از طریق احداث نیروگاه، تامین پست‌های برق و جابجایی تاسیسات زیرساختی شبکه توزیع برق تاکید کرد.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به تعریف میزان ۶.۲ همت پروژه برای سال ۱۴۰۳ در بخش راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، چارچوب برنامه‌های این دستگاه را مطلوب ارزیابی و تشریح کرد: مشکل اصلی شبکه حمل و نقل این است که راننده محور بوده و لازم است با شرکت‌محور کردن شبکه حمل و نقل باری استان بروزرسانی سامانه حمل و نقل به موقع انجام گیرد.

وی برنامه‌های تحولی شرکت آب منطقه‌ای استان را نیز موثر دانست و افزود: اولین مسئله ما در بخش آبی تامین آب شرب پایدار در  شهر‌ها و روستا‌ها است.

وی ارائه برنامه کمی جهت تامین آب مورد نیاز بخش‌های کشاورزی و صنعت تا پایان امسال را نیز ضروری برشمرد.

رحمتی تشریح کرد: سرعت دادن به تکمیل پروژه انتقال آب ارس به تبریز نیز بسیار مورد تاکید بوده و از هر گونه نوآوری و ابتکار عملی که این مهم را محقق کند استقبال می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • جهانپور: قلیان اکسیژن دیگر سرگرمی نیست بلکه مخدر است + فیلم
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • برگزاری مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای در تبریز
  • حال خوش کُن‌هایی که جانتان را می‌گیرند!
  • کشف ۲۵ کیلو ماده مخدر شیشه در سیریک
  • هیچ کمپ ترک اعتیاد غیرمجازی در گلستان وجود ندارد
  • کشفی تازه درباره معتادان به مواد مخدر
  • سن مصرف مخدر‌ ها در کشور به ۲۴ سال رسید
  • جزئیات انجام نخستین پرواز حج تمتع از فرودگاه تبریز
  • اخذ مجوز تاسیس نیروگاه‌های خورشیدی و تجدیدپذیر در آذربایجان شرقی