Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

معصومه ابتکار در نشست «هم اندیشی صلح و منع خشونت علیه زنان» که در موسسه مطالعات و تحقیقات زنان برگزار شد، با اشاره به لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان اظهارکرد: این لایحه مدتها در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس بود که با پیگیری‌های دولت و امضای نامه‌ای سه جانبه همراه با شهیندخت مولاوردی - دستیار سابق رئیس جمهور در حقوق شهروندی و لعیا جنیدی - معاون حقوقی رئیس جمهوری - این لایحه از کمیسیون قضایی و حقوقی خارج و وارد صحن مجلس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی معتقد است که جنبه‌های متعددی از این لایحه به مسئله خشونت علیه کودکان می‌پردازد که این لایحه تصویب شده است.

ابتکار در ادامه ابراز امیدواری کرد که مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک که نشستهای تخصصی برگزار کرده با جدیت برای اجرایی کردن این قانون وارد عمل شود.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت گفت: این لایحه مدتی در دولت بررسی شد و در کمیسیون لوایح به دلیل اینکه ابعاد قضایی داشت به قوه قصائیه ارجاع شد و از سال گذشته به‌طور جدی با همکاری معاونت بررسی‌های راهبردی این موضوع را پیگیری کرده و نشست خوبی با قضات و دادستانها داشته‌ایم و سرانجام این لایحه به صورت یکپارچه درآمد.

وی افزود: باتوجه به مسائل و تنوع نگرشی که در جامعه وجود دارد، بعضی جریانات این فرآیندها را کند می‌کند اما پیگیر این موضوع هستیم و امیدواریم این لایحه به زودی توسط رییس قوه به دولت باز گردد و دولت هرچه سریعتر آن را به مجلس ارسال کند.

ابتکار با بیان اینکه سیاست هایی درباره مقابله با خشونت را پیگیری میکنیم ادامه داد: آموزش مهارت های زندگی، تغییر نگرش و اصلاح رفتار از جمله پیگیریهای ماست.
به گفته معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ، با همکاری وزارت آموزش و پرورش در قالب کتاب درسی آموزش مباحث مرتبط با مهارت های رفتاری و حقوقی برای دانش آموزان را در دستور کار خود قرار داده ایم؛ موافقت این کارمشترک با آموزش و پرورش هفته گذشته انجام شد و مورد استقبال وزارت آموزش و پرورش است این آموزش ها موجب آگاهی و افزایش اعتماد به نفس کودکان کمک می‌شود.
وی اضافه کرد دوره های مشابهی با وزارت علوم، تشکل های دانشجویی و دانشجویان داریم.همچنین طرح ملی گفت و گو را در برنامه های خود در دست داریم که اکنون مرحله اول آن در ٣١ استان کشور اجرا شده است که مسأله یابی و شناسایی آسیب ها در این طرح دیده شده و یکی از این مسائل اجتماعی موضوع بروز خشونت است.

 معاونت امور زنان و خانواده ادامه داد: همچنین در سازمان بهزیستی و اورژانس اجتماعی  نیز به طور خاصی به موضوع خشونت علیه زنان و دختران پرداخته شده است؛ بطوریکه دربازدیدهایی که خود در سطح کشور  27 اورژانس اجتماعی بازدید کرده ام و به نوعی سعی کردیم کمبودها،مراحل کار و رویکردهای اورژانس را به طور دقیق دنبال کنیم همچنین در جهت تقویت و آگاهی بخشی و بالاتر بردن کیفیت و سطح خدمات امیداوریم اقداماتی انجام دهیم.
وی افزود: همچنین جهت حمایت از زنان زندانی نیز به شهرهای مشهد ، کرمان ، تبریز و ارومیه رفته و بازدیدهایی از زندان ها داشتیم تا بتوانیم تعداد زنان زندانی را کاهش دهیم و شرایط انها را بهبود بخشیم البته با قوه قضاییه کارهایی انجام داده ایم تا زنانی که فرزند دارد، مورد حمایت ویژه قرار گیرند و رای باز داشته باشند و در منزل در کنار فرزندان تحت نظر باشند و مسأله مهدکودک در زندان ها را دنبال کردیم.
معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه به اجرای طرح ارمغان برای زنان زندانی با جرایم غیرعمد اشاره کرد و گفت: این طرح همچنان با همکاریهای سازمانهای مردم نهاد ادامه دارد و انجمن های علمی هم در حوزه خشونت علیه زنان نقش مهمی دارند.
ابتکار به اطلس ملی زن و خانواده هم اشاره کرد و گفت: این اطلس برای 196 شاخص در استان ها تنظیم شده است و این پایه خوبی برای سیاست گذاران و محققان در حوزه زنان و خانواده است چون اطلاعات و آمار خوب در اختیار آنها قرار می دهد و از اطلاعات این اطلس برای تدوین برنامه های استانی استفاده خواهد شد در حال حاضر هر استان سندی استانی از وضعیت زنان و خانواده برای بهبود شرایط دارند.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: زنان شورای نگهبان لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان لایحه تامین امنیت زنان مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۶۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد / تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد

سید محمد حسینی گفت: با تصویب و تایید نهایی لایحه عفاف و حجاب در مجلس و شورای نگهبان، تا حدود زیادی به اختلاف برداشت‌ها پایان داده می‌شود و عملکرد هر دستگاه در این خصوص قابل ارزیابی توسط نهاد‌های نظارتی خواهد بود.

به گزارش فارس، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، با اشاره به اهمیت رعایت عفاف و حجاب گفت: رهبر معظم انقلاب، علما و بزرگان نظام همه کسانی که دل در گرو اعتلای ایران عزیز دارند، همواره بر اهمیت پای بندی به اعتقادات و ارزش‌های اسلامی از جمله حجاب و عفاف به عنوان یک واجب شرعی و قانونی تأکید کرده اند و در شورای انقلاب فرهنگی در سال ۸۴ وظایف ایجابی دستگاه‌های مختلف به ویژه فرهنگی و آموزشی مشخص شده است و مجلس نیز قوانینی را به تصویب رسانده که اهتمام به اجرای آن‌ها نشان قانون‌گرایی دست اندرکاران است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور، تصریح کرد: جدا از مصوبات شورای انقلاب فرهنگی که لازم الاجرا است، در لایحه‌ی اخیر عفاف و حجاب هم بر این تکالیف دستگاه‌ها به عنوان وظایف قانونی تصریح شده است، البته در این لایحه که مراحل نهایی خود را پشت سر می‌گذارد وظایف سلبی فراجا و قوه قضائیه که هم جنبه پیشگیری و بازدارندگی و هم جنبه برخورد قانونی با حرمت شکنان را دارد، مشخص شده است و البته به هر میزان فعالیت‌های موثر ایجابی گسترش کمی و بویژه کیفی داشته باشد، کمتر نیاز به اقدامات سلبی می‌شود.

وی اضافه کرد: با تصویب و تایید نهایی این لایحه در مجلس و شورای نگهبان، تا حدود زیادی به اختلاف برداشت‌ها پایان داده می‌شود و عملکرد هر دستگاه در این خصوص قابل ارزیابی توسط نهاد‌های نظارتی خواهد بود.

حسینی در ادامه گفت: در عین حال تا ابلاغ این لایحه که به هر دلیل بیش از حد انتظار به درازا کشیده شده است، دستگاه‌ها باید به وظایف روشن و بی‍ّن خود عمل کنند از جمله فراجا در چارچوب وظایف و موازین پس از مدتی وقفه اقداماتی را شروع کرده که با وظیفه شناسی همگان و همکاری دیگر نهاد‌ها امیدواریم سرمایه‌گذاری کلان و سازماندهی بدخواهان ملت ایران برای تضعیف فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی بی نتیجه بماند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تأکید کرد: همان‌گونه که در نبرد سخت و مواجهه با قدرت‌های شیطانی به ویژه رژیم صهیونیستی و حامیانش ایران اسلامی دست برتر را دارد، در حوزه رویارویی نرم نیز با تکیه بر اعتقادات و باور‌های عمیق و آداب و سلوک انسانی، این جلوه از تهاجم فرهنگی که بیش از سه دهه یعنی پس از دوران دفاع مقدس شروع شده و مع الأسف برخی از داخلی‌های به ظاهر دلسوز هم با لطایف الحیل به آن دامن می‌زنند و عملا مروج اباحی‌گری هستند، ره به جایی نبرد و ملت سربلند ایران در عرصه‌های مختلف با اقتدار نظامی، فرهنگی و اقتصادی بتواند الگویی الهام بخش برای موحدان و حق‌طلبان عالم گردد.

دیگر خبرها

  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • جوانان و نوجوانان هدف ترویج معضل بی هویتی قرار داده شده اند
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد / تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • وکیل: رای توماج صالحی صادر شده اما هنوز به ما ابلاغ نشده است
  • سه قلو‌های رادکانی منتظر حمایت مسئولان+ فیلم
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند