Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کیشان سینک نماینده رسمی سازمان جهانی بسته بندی روز سه شنبه در جلسه اقتصاد مقاومتی استان قزوین گفت: کارهایی که این سازمان انجام می دهد می تواند به اقتصاد کشورها کمک کرده و آنها را در مسیر بازرگانی و تجاری راهنمایی کند.

وی بیان کرد: سازمان جهانی بسته بندی در سال ۱۹۶۸ میلادی در توکیو تاسیس شد و با ۵۰ سال سابقه توانسته هر دوسال جلساتی در کشور استرالیا برگزار کرده و تجارب خود را منتقل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیشان سینک تصریح کرد: مهمترین هدف سازمان، جمع کردن کشورهای بیشتر برای به اشتراک گداشتن دانش و آموخته های خود در صنعت بسته بندی است و تاکنون ۵۲ کشور از شش قاره جهان از جمله ایران در آن عضو شده اند.

وی گفت: بسته بندی مهمتربن بخش تولید و صادرات است و هر کالایی که تولید می شود برای فروش خود در داخل و خارج از کشور به بسته بندی مناسب نیاز دارد.

کیشان سینک بیان کرد: صنعت بسته بندی در تولید ناخالص داخلی بسیار تاثیرگذار است و به همین دلیل به اشتراک گذاشتن دانش آن در میان کشورها بسیار اهمیت دارد.

وی اضافه کرد: این سازمان غیرانتفاعی است و دانش خود را با همه کشورهای عضو به اشتراک می گذارد و حامی رشد کشورهاست و آموزش در مناطق مختلف جهان را سرلوحه کار خود قرار داده است.

نماینده سازمان جهانی بسته بندی در ادامه گفت: با کمتربن مواد و هزبنه باید بهترین بسته بندی را ارائه کنیم و ایران با فرصت های بزرگی که برای صادرات محصولاتی مانند برنج، میوه، انگور و زعفران دارد ما آماده ایم بهتربن ایده ها و راه حل های خود در صنعت بسته بندی را با شما به اشتراک بگذاریم تا در این عرصه استفاده لازم را از این دانش جهانی داشته باشید و به محیط زیست خود هم خدمت کنید.

وی اضافه کرد: زمین ظرفیت های محدودی دارد و باید ضمن صیانت از منابع موجود در آن برخی از مواد مصرف شده را دوباره به چرخه تولید و مصرف برگردانیم تا استفاده بهینه شود.

کیشان سینگ بیان کرد: اگر بعد از تولید و مصرف بازیافت داشته باشیم تا در فاز دیگری استفاده شود می توانیم صرفه جویی قابل توجهی کنیم برای نمونه قوطی های فلزی نوشیدنی اگر بازیافت و از زباله جدا شود در همان صنعت یا خودروسازی قابل استفاده مجدد است.

وی افزود: باید نققش خود را به عنوان تولیدکننده مسئولیت پذیر نشان دهیم تا نسل های آینده زمینی سالم داشته باشند و سازمان جهانی بسته بندی با آموزش های تخصصی تلاش میکند بیاموزد چطور میتوان از مواد بازیافتی استفاده دوباره و یا حداقل بازگردانی کرد.

نماینده رسمی سازمان جهانی بسته بندی اظهارداشت: کشورهایی مانتد چین امروزه مواد غیر قابل استفاده را برای تولید انرژی بکار می گیرند و در نروژ به دلیل سرمای زیاد از این مواد برای تولید انرژی گرمایشی در کف خانه ها استفاده می کنند و یکی از هدفهای ما این است که زباله های غیر قابل استفاده را به برخی مناطق جهان که می تواند کاربرد داشته باشد منتقل کنیم.

وی گفت: می خواهیم نیاز آموزشی کشورها را شناسایی کرده و بر ان اساس برنامه آموزشی طراحی و اجرا کنیم و امروز با داشتن تجربه و دانش کافی در سازمان می توانیم دانش این صنعت رابخوبی به کشورها منتقل کنیم.

کیشان سینک یادآورشد: در روشهای چاپ، بارکد، چاپ دیجیتال و سیلک اسکرین، چاپ روی سطوح غیر معمول تجربه داریم و آموزش زنجیره تامین را با ارائه گواهی رسمی بین المللی در سه سطح پیش بینی کرده ایم و در زمینه مهندسی مجدد صنعتی با روشهای خاص هم اقدام کرده ایم.

وی گفت: پایداری محیط زیست و چرخه اقتصادی و امنیت غذایی از بخشهای مهم است زیرا در حال حاضر در جهان ۳۲ درصد مواد غذایی در مسیر تولید تا مصرف هدر می رود که بسته بندی می تواند بخشی از آن را جبران کند.

کد خبر 4482657

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری قزوین اقتصاد مقاومتی بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۶۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلاقیت و نوآوری در میان دانش‌آموزان تقویت شود

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با بیان اینکه صنعت و تولید کشور نیاز به خلاقیت، نوآوری و تحول دارد، گفت: خلاقیت و نوآوری در میان دانش‌آموزان تقویت شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در مراسم افتتاح نمازخانه دبیرستان دخترانه شهیدان شیخ‌داد، اظهار داشت: کمک به ساخت و تکمیل مدرسه یکی از اقدامات خیر و ماندگار است و تلاش‌های انجام شده در این راستا قابل تحسین و تقدیر است.

امام جمعه یزد بیان کرد: به همه دانش آموزان توصیه می‌کنم تا برای مفید و موثر بودن در جامعه تلاش کنند و بدانند که تلاش‌های آنها هم در زندگی دنیا و هم در زندگی آخرت اثرات و برکات فراوانی خواهد داشت.

ناصری با تاکید بر اینکه معلمان باید خلاقیت و نوآوری را در دانش‌آموزان تقویت و شکوفا کنند  ادامه داد: همه باید برای اصلاح خود و جامعه تلاش کنیم و تحقق این امر نیازمند تفکر در مورد هدف زندگی است.

وی تاکید کرد: هدف خلقت، موضوعی است که اگر درست هدایت شود و به آن پاسخ صحیح داده شود، در دنیا و آخرت رستگار خواهیم شد.

نماینده ولی‌فقه در استان یزد ادامه داد: در قرآن کریم هدف از خلقت انسان، آسمان و زمین و آنچه در آن قرار دارد، رسیدن به کمال الهی مطرح شده است.

 ناصری بیان کرد: دنیا برای انسان و انسان برای رسیدن به کمال الهی خلق شده و باید تلاش کنیم راه‌های کمال الهی را بر اساس دستورات قرآن و انبیاء الهی و ائمه معصومین(ع) پیش ببریم و سبک زندگی را طوری پیش ببریم که لذت زندگی دنیوی و اخروی را بر اساس رضایت خدا پیش ببریم.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • خلاقیت و نوآوری در میان دانش‌آموزان تقویت شود
  • افزایش تولید واحدهای صنعتی سمنان با ارائه بسته‌های حمایتی در دستور کار است
  • رونمایی از دستگاه پرس گرم عایق بندی شینه‌های ژنراتور‌های نیروگاهی
  • تصویب برنامه عملیاتی تحقق شعار سال در جلسه دولت
  • شرکت‌های دانش‌بنیان راهی میان‌بُر برای رشد تولید هستند
  • شرکت‌های دانش بنیان راه میانبر برای رشد تولید هستند
  • تصویب برنامه عملیاتی تحقق شعار سال
  • واگذاری ۶۴۵ اشتراک رایگان گاز در استان چهارمحال‌ و بختیاری