Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@21:41:08 GMT

اعتراف به اشتباه

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۶۶۲۶

اعتراف به اشتباه

خبرگزاري آريا - هنگامي که شما پي به اشتباه خود برديد. کار درست و مسئولانه اين است که اشتباه خود را بپذيريد. در چنين مواقعي پذيرش عواقب کارتان مي‌تواند راه حلي براي برون رفت از اين اشتباهات باشد.
نوع اشتباه خود را تشخيص دهيد و خود را براي رويارويي با آن آماده کنيد
خودتان را سرزنش نکنيد
هر گاه اشتباهايي مرتکب شديد، خودتان را سرزنش نکنيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شايد کم کاري شخص و يا گروهي ديگر نيز در اين اشتباه دخيل باشد. اما تمام قصور را از شما ببينند. شايد اين امر هم به خاطر آن باشد که شما اشتباه خود را گردن گرفته‌ايد اما در چنين مواردي حق نداريد، ديگران را در اشتباه شخصي خود شريک کنيد.
به ياد داشته باشيد، پذيرش اشتباه نشانه آن نيست که با شما هيچ گونه برخوردي نبايد بشود. پذيرش اشتباه شجاعت مي‌خواهد که هر کس از عهده آن بر نمي‌آيد.
شايد همين پذيرفتن اشتباه باعث شود دقت‌تان را در انجام اموراتي که به شما محول شده، بالا ببريد. شما مي‌توانيد از اشتباهتان، درس عبرت بزرگي بگيريد تا در آينده دوباره آن را تکرار نکنيد.
به عنوان مثال، اگر پروژه‌اي در زمان معين به پايان نرسيد و شما هم از پرسنل اين پروژه باشيد، شما مي‌توانيد کم کاري‌هايي که از خودتان سر زده را لحاظ کنيد، به فکر محکوم کردن ديگران نباشيد، حتي اگر آنها بخشي از اين مشکل به وجود آمده باشند.
کار را به بعد موکول نکنيد
سعي کنيد به محض اينکه اشتباهي از شما سر زد همکار و يا همکاران خود را در جريان بگذاريد. چرا که ممکن است، به زودي اتفاق ناخوشايندتري به خاطر اشتباهي که از شما سر زده، به وجود آيد.
در چنين شرايطي شما و ديگر همکارانتان بايد زودتر اقداماتي را صورت دهيد تا بر مشکلات اضافه نشود. يادتان باشد هر چقدر شناسايي مشکل زودتر صورت گيرد، حل آن نيز کم هزينه‌تر خواهد بود اما اگر مشکلات و اشتباهات روي هم انبار شوند، شايد ديگر وقتي براي جبران در اختيار نداشته باشيد.
شما با يک اقدام فوري مي‌توانيد از بروز انواع مشکلات پيشگيري کنيد. نگذاريد يک اشتباه باعث شود تا کل سيستم به هم بريزد. پذيرش و رفع اشتباه در چنين شرايطي بسيار حياتي است. يادتان نرود شما بايد در مورد اشتباهي که از شما سر زده است، جوابگو باشيد. هر چقدر مشکلات به وجود آمده از اشتباهاتتان کمتر باشد، به نفع شما خواهد بود.
با اين تفاسير پذيرش اشتباه و عنوان کردن آن کاملا به نفع شما است. البته ممکن است، اشتباهي که از شما سر زده، آن چنان حياتي نباشد. در چنين شرايطي اگر مي‌توانيد بدون آنکه به مجموعه کاري خود ضرر بزنيد، مشکل را برطرف کنيد. نيازي نيست ديگران را از هر اشتباهي که از شما سر مي‌زند، باخبر سازيد.
اعتراف کنيد که اشتباه کرده‌ايد
پذيرش اشتباهي که انجام داده‌ايد، نشانه آن است که شما قبول داريد که در انجام کار خود قصور کرده و دچار اشکال هستيد.
پذيرش چنين امري گرچه دشوار است اما نمونه‌اي از مسئوليت‌پذيري شما را نشان مي‌دهد. چرا که هر شخصي چنين مسئوليتي را بر عهده نمي‌گيرد.
احساسات شخص مقابل را درک کنيد
وقتي که اعتراف مي‌کنيد، در انجام دادن کاري که به شما محول شده بود، اشتباه کرده‌ايد. ممکن است مدير و يا سر کارگر شما عصبي و يا ناراحت شود.
در چنين شرايطي با توجه به خلقيات طرف مقابل بگوييد که درک مي‌کنم، عصبي و ناراحت باشيد. در حد امکان مي‌توانم براي جبران اين اشتباه، تلاش کنم.
چنين حرف‌هايي باعث مي‌شود، شخص مقابل کمي آرام شود. البته اين کار ممکن است، روي همه افراد تاثيرگذار نباشد. در چنين شرايطي حتما موقعيت خود و طرف مقابل خود را بسنجيد. سپس ابراز ندامت کنيد.
پذيرش پيامدها
پذيرش پيامدهاي هر اشتباهي ممکن است ترسناک باشد. به خصوص اگر از عواقب آن با خبر باشيد. در چنين شرايطي اعتماد به نفس خود را بالا ببريد و با شجاعت تمام با چنين مشکلي برخورد کنيد.
اين شرايط ممکن است، براي هر شخصي پيش بيايد. به ياد داشته باشيد که شما تجربه اين کار را از قبل داشته‌ايد. سعي کنيد يکپارچگي شخصيتي خود را در هر شرايطي حفظ کنيد.
برخي از اشتباهات ممکن است به حدي جدي باشند که مجبور شويد کار خود را ازدست بدهيد و يا تبعات خيلي سنگين‌تري را تجربه کنيد. اما دليل نمي‌شود که يک عمر به خاطر يک اشتباه از خود و ديگران فراري باشيد.
شايد وجود يکسري واکنش‌ها باعث شود، مسير زندگي‌تان تغيير کند اما فرار کردن از اشتباهي که از شما سر زده، نمي‌تواند ايده خوبي باشد.
واقع بين باشيد
شايد فرصت براي جبران اشتباهي که از شما سر زده، کم باشد. کمي واقع بين باشيد و نگذاريد که اشتباه شما باعث بروز انواع مشکلات جديدتري شود.
مديريت روي زمان و رفتارتان مي‌تواند به کمک‌تان بيايد. مشورت گرفتن از افراد دانا و با تجربه بي‌شک به سودتان خواهد بود. در هر محيطي که زندگي مي‌کنيد با افراد باتجربه و دانا در تعامل باشيد.
وجود اين گونه افراد مي‌تواند، پشتوانه بسيار خوبي براي مجموعه کاري باشد.
عجله نکنيد
ديده شده است، افرادي که دچار اشتباه مي‌شوند، به خاطر استرس آن اشتباه دچار اشتباهات بزرگ‌تري مي‌شوند.
از اين رو وقتي اشتباهي مرتکب شديد خونسردي خود را حفظ کنيد و در صورت ممکن چند نفس عميق بکشيد. وقتي آرامش‌تان حفظ شد، اقدامات مقتضي را انجام دهيد.
به عنوان مثال، ممکن است در صورت بروز اشتباه عجله کنيد و همين عجله کردن در پاره‌اي از اوقات کار را خراب‌تر کرده و مجموعه کاريتان را بيش از پيش متضرر کند.
مراقب تجربه‌هاي تازه باشيد
سعي کنيد در مورد کارهايي که به شما سپرده مي‌شود، با اشخاص خبره و يا ديگر همکاران مشورت کنيد. شايد شما به فکر ابداع و يا آزمايش جديد در عملکرد کاري خود باشيد.
قبل از انجام چنين گزينه‌هايي با همکاران خود صحبت کنيد. شايد چنين روشي اصلا کاربردي نباشد و احتمال بروز اشتباه را چندين برابر افزايش دهد. اين در حالي است که شما فکر مي‌کنيد، کارتان درست است.
سعي کنيد هر کاري را طبق اصولي که از شما خواسته شده، انجام دهيد. در پشت اين درخواست‌ها و راهنمايي‌ها سال‌ها تجربه وجود دارد. تصور اينکه کاري که از شما خواسته شده، نتيجه سال‌ها تفکر افراد با تجربه است، شايد به شما کمک کند، هر کاري را آزمايش نکنيد.
سعي کنيد براي اينکه کار خود را بدون نقص انجام دهيد و مرتکب اشتباه نشويد، از تجربه همکاران خود بهره ببريد. توجه داشته باشيد، ندانستن خيلي بدتر از نپرسيدن است.
منبع: تبيان

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۶۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف کارشناس اسرائیلی به مسخره شدن توسط ایرانی‌‎ها | ببینید

دریافت 9 MB

همشهری آنلاین: خنثی شدن حادثه اصفهان همچنان از سوی بسیاری از کارشناسان اسرائیلی باعث بی اعتبار شدن تل آویو توصیف می‌شود.

از جمله کارشناس شبکه ۱۴ اسرائیل در یک برنامه تلویزیونی می گوید: ایرانیان پاسخ و واکنش ما را مسخره می‌کنند، به نظرم آن‌ها از این بازی پیروز بیرون آمدند، آنها آشکارا برتری اسرائیل را دستخوش تغییر قرار دادند اما در مقابل ما در پاسخی که دادیم نه مسئولیتی پذیرفتیم و نه خسارت بزرگی به بار آوردیم.

کد خبر 846738 برچسب‌ها اسرائیل فلسطین

دیگر خبرها

  • قاتل آرائوخو اعتراف کرد: می‌دانستم اشتباه می‌کند!‏
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • مراقب نیش ها باشید!
  • اظهارات سردار جعفری در مورد طرح نور، ماجرای تذکر رهبر انقلاب و لایحه حجاب/ فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله (عج) سپاه: همه باید از طرح نور حمایت کنند
  • ۸ نشانه ظریف که نشان می‌دهد دوست‌تان پشت سر شما صحبت می‌کند!
  • (ویدیو) اعتراف عجیب ذوالنوری؛ نفهمیدیم به چه چیزی در مجلس رای می‌دهیم!
  • ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی
  • اعتراف کارشناس اسرائیلی به مسخره شدن توسط ایرانی‌‎ها | ببینید
  • بارتومئو بالاخره اعتراف کرد: بله، اشتباه کردم
  • اعتراف اینتری‌ها به اشتباه در لو دادن خرید طارمی و زیلینسکی