Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - نماینده مردم شهرستان‌های تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تخصیص 27 صدم درصد مالیات بر ارزش‌افزوده به فعالیت های ورزشی گفت: سرمایه‌ گذاری در این عرصه به کاهش هزینه‌های درمان در جامعه بسیار کمک می‌کند.

به گزارش ایرنا ، کمال دهقانی فیروزآبادی در نشست شورای اداری میبد افزود: تخصیص این رقم سیاست تشویقی در حوزه ورزش و همگانی کردن آن است که با اجرای آن می‌توان کارهای مهمی را در زمینهٔ فعالیت‌های ورزشی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه ورزش معیاری از سنجش پیشرفت کشورهاست ، گفت: جایگاه خوب ایران در ورزش دنیا نشان از پیشرفت و توسعه کشورمان ، اتحاد و همبستگی مردم دارد.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس با تأکید بر اهتمام به مناسب‌سازی ورودی اداره ها و فضاهای عمومی و معابر برای تردد معلولان و جانبازان ، لزوم توجه ویژه برای کمک به تأمین سخت‌افزار و نرم‌افزار برای مرکز ژنتیک میبد را یادآور شد.
وی در ادامه به تقدیم لایحه بودجه به مجلس اشاره کرد و گفت : با ارائه پیشنهاد‌ مسئولان شهرستان و استان می‌توان پیگیر اختصاص بودجه برای اداره ها و ترجمان‌ها با نگاه کلان شد.
همچنین مدیرکل ورزش و جوانان یزد با اشاره به اینکه ورزش همواره یکی از افتخارات ایران است ، افزود : مجموعه افتخاراتی که 40 سال گذشته نصیب کشور شد، اشتیاق، امید و افتخار را برای مردم به ارمغان آورده است.
مسعود شریعتی تصریح کرد : وجود ورزشکاران افتخارآفرین در استان و میبد نشان می دهد که با کمترین امکانات نیز می‌توان با بسیاری قهرمانان در عرصه های ورزش جهانی رقابت کرد.
وی گفت: همگانی کردن فعالیت های ورزشی به سلامتی فرد کمک می‌کند مورد تأکید مقام معظم رهبری است ، اداره ها و ترجمان‌های مختلف نیز موظف به نهادینه کردن آن هستند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اظهار داشت : تصویب لایحه 27 صدم درصد ارزش‌افزوده به همت نمایندگان مجلس خون تازه‌ای را در بدنه ورزش در راستای انجام پروژه‌ها وارد کرد.
وی خاطرنشان کرد : با تخصیص اعتبار در حوزه ورزش، این امر باعث کاهش هزینه حوزه درمان و نیز کمک به شادابی و نشاط جامعه می‌ شود که در این راستا باید در همگانی کردن فعالیت‌های ورزشی کوشید.
شریعتی در ادامه با ذکر این نکته که به ازای هر نفر باید یک مترمربع سرانه فضای ورزشی برای جمعیت هر منطقه وجود داشته باشد، به تکمیل ورزشگاه شهیدیه میبد و تجهیز آن ، احداث استخر سرپوشیده ، سالن ورزشی مصلی ، چمن مصنوعی در مهرآباد و... اشاره کرد که نیاز به تأمین اعتبار دارد.
فرماندار میبد هم در این نشست با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده برای ثبت جهانی زیلو توسط مردم به‌ویژه محله بشنیغان ، مسئولان و خبرنگاران که پوشش خبری مناسبی داشتند ، گفت : شهر میبد ، شور و نشاط مردم مورد توجه ارزیابان شورای جهانی صنایع‌دستی قرار گرفت، آن‌ها مردم ایران ، استان یزد و این شهر را، افرادی خون گرم ، شریف و با غیرت دیدند که باید این را به فال نیک گرفت و از فرصت‌های به وجود آمده استفاده کرد.
حسین فلاح اظهار داشت : میبد نزدیک به 21 میلیارد تومان شامل اسناد خزانه 2 تا سه‌ساله و اعتبار متمرکز دارد که در ارتباط با اعتبارات متمرکز با تلاش اداره های مختلف از فرصت‌هایی که با رایزنی‌ها پیش‌آمده ، استفاده‌ و کارهای خوبی هم انجام شد که جای تشکر دارد.
وی بابیان اینکه با تفرقه کارها پیش نمی‌رود، تصریح کرد: هماهنگی‌هایی که وجود دارد ، نگاه خوبی در حوزه زیلو با تعریف خوشه زیلو و با همکاری شرکت شهرک‌های استان و میبد و جهاد دانشگاهی با بودجه 2 میلیاردی تومانی شروع کار شکل‌گرفت و در حوزه گیاهان دارویی کارهایی خوبی توسط دانشگاه میبد و شرکت شهرک‌ها انجام شد که شاید هنوز تا صنعتی شدن آن فاصله داشته باشیم ، اما همین کار قابل‌تحسین است.
فرماندار میبد همچنین تلاش دانش آموزان شهرستان در کسب رتبه برتر در جشنواره کشوری حوزه گیاهان دارویی را یادآور شد.
وی ادامه داد : علی‌رغم برنامه‌های پیچیده‌ای که دشمن دارد، ما می‌توانیم باهم پوشانی هم کارهای خوب و بزرگی را با جسارت مدیران ، تلاش‌های مردم و مسئولان با استفاده از فرصت‌های خوبی که داریم ، انجام دهیم .
فلاح همچنین به موضوع منطقه ویژه اقتصادی که در دست پیگیری است و پروژه پایانه صادرات کاشی که در دست اقدام است ، اشاره کرد.
رئیس اداره بهزیستی میبد نیز در این نشست گفت : در حال حاضر اسامی سه هزار معلول ثبت سامانه جامع معلولان کشور شد و 10 مرکز توان‌بخشی روزانه و شبانه در خدمت‌رسانی به معلولان فعالیت دارد.
سید محسن فلاح بابیان اینکه بزرگ‌ترین مشکل این قشر موضوع تردد و نامناسب بودن معابر عمومی است که طبق قانون حمایت از معلولین هر دستگاهی موظف به انجام آن است ، افزود : 60 درصد اداره ها در این خصوص همکاری داشته‌اند ،بقیه تاکنون به این موضوع نپرداخته‌اند.
وی گفت : در فضای شهر نیز به‌وضوح مشکل سد معبر و نامناسب بودن معابر دیده می‌شود که باید به آن پرداخت ، به‌خصوص سد معبر که حق‌الناس است.
به گفته رئیس اداره بهزیستی میبد اشتغال نیز از دیگر مشکلات معلولین است که با توجه به تسهیلات داده‌شده ، بازهم افراد معلول بیکار هستند که با ایجاد اشتغال به‌ویژه به کار گماردن نابینایان در اپراتوری کارخانه‌ها می‌توان به آن‌ها کمک کرد.
وی پیشگیری از معلولیت را مهم‌ترین کار برشمرد که در مرکز ژنتیک میبد حتی به‌رایگان در حال انجام است.
مرکز شهرستان 100هزارنفری میبد در 50 کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.
9934/ 2047/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي فعاليت ورزشي نماينده مجلس تفت ميبد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۶۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه

کارشناس بورس با بیان اینکه طرح عایدی بر سرمایه کاریکاتوری اقتصادی بر فضای اقتصادی کشور است، گفت: این طرح‌ در شرایطی در حال اجراست که هنوز اصلاحات اقتصادی شروع نشده‌ و تا زمانیکه ما با قیمت گذاری دستوری، ارز دو نرخی و کاهش ارزش پول ملی مواجه هستیم، انجام و اجرا شدن اینگونه طرح‌ها صحیح نیست.

جواد نصر اصفهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص طرح مالیات بر عایدی سرمایه اظهار کرد: این طرح از سال گذشته در دستور کار مجلس قرار داشته است و بعد از تعامل با شورای نگهبان، دیروز مجدد بندهایی از آن اصلاح و مورد تأیید قرار گرفت.

وی افزود: اگر این طرح را از منظر اقتصادی و کلی مورد بررسی قرار دهیم می‌بینیم که در دیگر کشورهای غربی و توسعه محور در فضاهای مالیات ستانی اجرا و تعریف شده است، حال باید به این موضوع توجه کرد که این کشورها در کنترل فضای اقتصادی رو به توسعه خود موفق بوده و تورمی را تجربه نمی‌کنند.

کارشناس بورس مطرح کرد: مالیات بر عایدی سرمایه به معنی کلمه، مالیات بر عایدی سرمایه است و نه مالیات بر تورم، در شرایط فعلی کشورمان، این طرح در واقع مالیات بر تورم است چرا که هر آنچه عایدی سرمایه به شمار می‌آید به واسطه تورم به‌وجود آمده و در واقع مالیات ستانی از تورم است.

نصر اصفهانی با اشاره به اینکه این طرح از نظر اقتصادی چرا باید انجام بشود و آیا انجام آن صحیح است یا خیر گفت: از این منظر برخی از طرح‌ها گام آخر اصلاحات اقتصادی در کشورهای رو به توسعه هستند، زمانیکه تمام گام‌های اصلاحات اقتصادی انجام و به یک توسعه و ثبات اقتصادی دست پیدا کردیم در مرحله آخر طرح‌های مانند مالیات بر عایدی سرمایه و حذف صفر از پول ملی باید انجام شوند.

مالیات بر عایدی سرمایه، طرحی کاربردی اما به عنوان گام آخر اصلاحات اقتصادی

وی با بیان اینکه طرح عایدی بر سرمایه کاریکاتوری اقتصادی بر فضای اقتصادی کشور است، ادامه داد: این طرح‌ها در صورتی در کشور در حال اجرا هستند که هنوز اصلاحات اقتصادی شروع نشده‌اند و تا زمانیکه ما با قیمت گذاری دستوری، ارز دو نرخی با اختلاف ۵۰ درصدی نرخ حمایتی با بازار آزاد و کاهش ارزش پول ملی مواجه هستیم انجام و اجرا شدن اینگونه طرح‌ها صحیح نیست؛ مالیات بر عایدی سرمایه طرحی خوب و کاربردی خواهد بود اما به شرط آنکه به عنوان گام آخر اصلاحات اقتصادی قرار بگیرد.

کارشناس اقتصاد افزود: رخ داد مثبت این طرح، ثبت معافیت‌هایی همچون معاملات املاک، خانه‌های نوساز و معاملات طلا است که باعث می‌شود ۸۰ تا ۹۰ درصد مردم در تور مالیات بر عایدی سرمایه نیافتند، اما ذکر این نکته مهم است که زیرساخت‌ها همچنان مشکل دارند و مردم نیز باید بدانند که زیرساخت‌های فعلی کشور آماده اجرای این چنین قوانینی نیست.

نصر اصفهانی گفت: بازارهایی همچون املاک و خودرو که دارای سامانه‌هایی برای ثبت و رصد هستند بازار طلا، دلار و ارز نیز نیازمند چنین سامانه‌هایی برای پیگیری دقیق‌تر برای شامل شدن به مالیات هستند، که این زیرساخت تا دو سال آینده انجام نخواهد شد.

وی در خصوص بازار سرمایه اظهار کرد: به دلیل جذابیت و ایجاد پول بازار سرمایه در تمام دنیا از مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند، این خود یک اتفاق خوب است چرا که محل سفته بازی‌ها باید در بورس باشد، حال باید بازار سرمایه جذاب شود تا هر شخص با قصد نوسان‌گیری و سفته بازی می‌خواهد در بازار حضور داشته باشد در بازار سرمایه بیاید و فشار بر دلار و زندگی مردم نباشد و این خود نیز نیازمند کمی شفافیت بیشتر است.

کارشناس بورس افزود: در کل مالیات بر عایدی سرمایه با تمامی مزیت‌ها و معایب در کشور ما اجرا می‌شود و باعث تغییر ادبیات سرمایه‌گذاری در کشور خواهد شد؛ شیوه و ابزارهای نوین تحلیل‌گری، معامله‌گری و مدیریت جایگزین ابزارهای قدیمی می‌شوند و افراد و مردمی که خود را برای این ابزار و تغییرات آماده کرده‌اند می‌توانند از لحاظ اقتصادی برای خود اتفاق خوبی را رقم بزنند، اما ۹۰ درصد مردم ما برای چنین تغیراتی آماده نیستند به طور مثال در یکی از تبصره‌های که دیروز در مجلس تصویب شد، عنوان شده بورس، صندوق‌های بورسی، گواهی سپرده کالا و صندوق‌های کالا از مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند، در حالی که در صورت خرید طلا باید مالیات آن پرداخت شود اما اگر طلا در گواهی سپرده بورس خریداری شود با اینکه هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند اما از پرداخت مالیات معاف خواهند شد.

نصر اصفهانی ادامه داد: صندوق‌های طلا خود ابزار، انواع و حباب‌های گسترده دارند و فضای کلی هنوز به سمتی نرفته است که مردم با این فضاها عجین شوند و کسانی که برای آموزش بروز کردن خود در خصوص این ابزارها شروع کرده‌اند موقع بهره‌برداری بهترین استفاده از آن ابزارها را خواهند داشت.

وی افزود: نقد ما به کلیت این قانون و طرح است، چرا که کشور ما دارای تورم ۴۰ درصدی است و هر سال با افزایش تورم و رکورد روبرو بوده در حالی که نقدینگی بسیار افزایش پیدا کرده است، سوالی که به وجود می‌آید این است که چرا با این شرایط مردم باید در این حوزه مالیات پرداخت کنند؟ زمانیکه نقدینگی کنترل و تورم تک رقمی را طی چند سال در کشور تجربه کردیم آن زمان می‌توان از مردم مالیات بر عایدی سرمایه گرفته شود.

کارشناس اقتصاد ادامه داد: نقد ما به بندها نیست، بندها چرا که تقریباً بخصوص معافیت‌های در نظر گرفته شده، معافیت‌های خوب و کاملی هستند، بلکه نقد به خود مالیات بر عایدی با شرایط فعلی کشور است، اصلاحات اقتصادی کشور جوابگوی معافیت بر عایدی سرمایه نمی‌شود.

نصر اصفهانی پیشنهادهای در این حوزه داد: یکی از آن‌ها اصلاحات اقتصادی است که با گذشت زمان ُاین فرصت‌ها از دست خواهند رفت، اصلاح قیمت‌گذاری، حذف قیمت‌گذاری دستوری، حذف ارگان‌های که در ساز و کار قیمت‌گذاری دستوری مانند شورای رقابت دخالت می‌کنند، تک نرخی کردن قیمت ارز و کم شدن فاصله دلار آزاد با ارز نیمایی، با توجه به شعار سال که حمایت از تولید است از تولید کنندگان حمایت شود و با کنترل دلار نیما در واقع صادرکننده داریم تنبیه می‌کنیم و باعث بسته شدن دروازه‌های صادراتی کشور می‌شود، منتها با ورود ذی‌نفعان که وارد کنندگان هستند که بسیاری ازنان در بدنه اقتصادی دولت هستند و اصلاحات اقتصادی را به دولت نمی‌دهند.

کد خبر 747592

دیگر خبرها

  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • پلمب مرکز غیرمجاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • پلمب مرکز غیرمحاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • مهرو موم محل غیرمجاز مامایی در اردبیل
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • شرکت ۲۰ هزار نفر در المپیاد ورزشی فرهنگی بسیجیان مازندران
  • تثبیت سند مالکیت بیش از ۹۹ درصد از عرصه‌های ملی خوزستان
  • تثبیت سند مالکیت بیش از ۹۹ درصد از عرصه‌های ملی در خوزستان