Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@22:59:28 GMT

جمع‌آوری تمام مدارس کانکسی و کپری تا مهر 98

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۷۳۷۶

به گزارش فارس از منوجان، مهرالله رخشانی‌مهر رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور و غلامرضا رجایی مدیرکل سازمان نوسازی مدارس استان کرمان به همراه هیأت همراه و نماینده مردم قلعه‌گنج، فاریاب، کهنوج، رودبار جنوب و منوجان در مجلس شورای اسلامی امروز از بخش آسمینون منوجان بازدید کرد.

در این بازدیدها از مدارس فرسوده بخش آسمینون منوجان بازدید به‌عمل آمد و در روستای سالارآباد به‌دلیل فرسوده بودن مدرسه و تعداد زیاد دانش‌آموزان، کلنگ احداث یک مدرسه به زمین زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم قلعه‌گنج، فاریاب، کهنوج، رودبارجنوب و منوجان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بیش از 85 درصد از مدارس ما در شهرستان منوجان فاقد سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی و همچنین سرویس‌های بهداشتی مناسب و حتی برخی از مدارس در حال تخریب هستند.

غلامرضا رجایی مدیرکل سازمان نوسازی مدارس استان کرمان بیان داشت: طبق بازدید از مدرسه سه کلاسه‌ روستای سالارآباد نودژ با ماهیت تخریبی که دارد کلنگ احداث یک مدرسه سه کلاسه‌ای جدید امروز به زمین زده شد که در آینده نزدیک تحویل مردم این منطقه می‌شود.

رجایی افزود: کلنگ احداث یک مدرسه در مرکزیت شهر نودژ و روستای بجگان نیز به زمین زده شد.

30 درصد از فضاهای آموزشی ما در کشور فرسوده است

مهرالله رخشانی‌مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز اظهار داشت: 30 درصد از فضاهای آموزشی ما در کشور فرسوده است و مدارس بازدید شده در منطقه منوجان از این مسئله مستثنی نیست.

وی با بیان اینکه تدبیری برای آینده مدارس اندیشیده شده است، افزود: با ابراز تاسف جنوب استان کرمان وضعیت مناسبی در فضاهای آموزشی ندارد اما با اقدامات برنامه‌ریزی شده اتفاقات خوبی برای جنوب استان کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان رقم خواهد خورد.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به ردیف اعتبارات خیران تصریح کرد: یک‌هزار میلیارد تومان برای ردیف اعتباری خیران تصویب شده است و برای مدارس تخریبی برنامه داریم اما اولویت با پروژه‌های نیمه‌تمام است.

وی تصریح کرد: بعد از بازدید مناطق جنوب استان کرمان جلسه‌ای در خصوص اولویت‌بندی پروژه‌ها برگزار می‌شود که بتوانیم مدارس تخریبی را زودتر بازسازی کنیم.

رخشانی‌مهر ادامه داد: با ابراز تأسف وضعیت تجهیزات روستای بجگان مناسب نبود که تامین تجهیزات سرمایشی، گرمایشی و آموزشی آن در اولویت برنامه‌های ما قرار گرفت.

رخشانی‌مهر در خصوص اینکه برخی از مناطق اکنون بعد از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی در کانکس و کپر آموزش می‌دهند، خاطرنشان کرد: گرچه اکنون مدارس کانکسی در حال جمع‌آوری است اما تا پایان مهرماه سال 98 کلیه مدارس کانکسی، کپری و خشتی گلی جمع آوری می‌شوند.

وی در خصوص مدرسه نیمه‌ساخته روستای سرراس که با کمک خیران ساخته شده بود، عنوان کرد: ادامه ساخت مدرسه روستای سرراس که با کمک خیران به این مرحله رسیده تا دهه مبارک فجر به اتمام می‌رسد و در اختیار مردم این روستا قرار خواهد گرفت.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۷۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند