Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@16:16:27 GMT

مستند زندگی ساره جوانمردی در شیراز کلید خورد

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۷۶۲۱

مستند زندگی ساره جوانمردی در شیراز کلید خورد

شیراز-ایرنا- ساخت فیلم مستندی با عنوان 'پرچمدار' که روایتگر زندگی ساره جوانمردی، دارنده سه مدال طلا و برنز پارالمپیک لندن، ریو برزیل و چندین مدال رنگارنگ جهانی و آسیایی است در صدا و سیمای مرکز فارس در شیراز کلید خورد.

به گزارش ایرنا مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس، سه شنبه در دیدار با مدیر کل ورزش و جوانان این استان گفت: در فیلم مستند پرچمدار، به زندگی این بانوی پُر افتخار فارسی پرداخته می شود که می تواند برای بینندگان بسیار جذاب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید تقی سهرابی ادامه داد: این فیلم که برای نخستین بار است در این استان از یک چهره ورزشی ساخته می شود نیاز به همکاری دو سویه صدا و سیما و ورزش و جوانان فارس دارد.
حیدر علی کامیاب کلانتری مدیرکل ورزش و جوانان هم در این نشست، خواستار پخش زنده رقابت های فوتبال دسته یک از سیمای مرکز فارس شد و افزود: در این رابطه تفاهم نامه ای منعقد خواهد شد تا علاقه مندان بتوانند مجددا بازی های فوتبال دسته یک ایران را به صورت زنده تماشا کنند.
ساره جوانمردی، سال 63در شیراز تولد یافت اما معلولیت او باعث نشد که در اراده اش برای فتح قله های پُر افتخار تاثیر منفی بگذارد و خیلی زود پله های ترقی را طی کرد و با کسب 2 نشان طلا بر بام پارالمپیک 2016 برزیل ایستاد.
او افزون بر اینکه چندین مدال رنگارنگ جهانی و آسیایی در کارنامه دارد، عنوان بهترین ورزشکار زن جهان و آسیا را به خود اختصاص داده است.
جوانمردی، دارای مدارک کارشناسی ارشد در رشته مدیریت بازرگانی و کارمند اداره کل ورزش و جوانان فارس است.
7368 /6118

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش ساره جوانمردي فيلم مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۷۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت زندگی شهدا از نگاه مستندسازان رادیویی

به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری سومین جشنواره رادیویی پژواک، دکتر مهدی قدیری، مدیرکل نظارت و ارزیابی برنامه‌های صدا و داور جشنواره بخش آثار مستمربا اعلام این خبر گفت: آثار رسیده به بخش مستمر در جشنواره امسال، از انسجام خوبی دربخش های داستان، روایت، انتخاب سوژه و ... برخوردار بودند. آثار مستمر، آثاری هستند که از آنتن رادیو پخش می‌شوند و به یک زبان می‌توان گفت مهمترین هدف برگزاری جشنواره، تقویت این بخش و ایجاد فضایی متفاوت برای لذت شنیداری مخاطبان است. به یک معنا می‌توان گفت که آثار رسیده به این بخش، عصاره و محصول تمامی زحمات و فعالیت‌های مسئولان برگزاری جشنواره در دوره‌های گذشته است.

وی ادامه داد:بر مبنای آثار رسیده، می‌توان گفت که اهتمام خوبی نسبت به اهداف جشنواره وجود داشته و مدیران و برنامه‌سازان رادیو توانسته‌اند متناسب با انتظاراتی که از شبکه‌های صدا وجود دارد، گام‌های موفقی را در این زمینه بردارند.

این داور تاکید کرد: از مهمترین نقاط قوت مستندهای ارائه شده در این بخش می‌توان به همخوانی آثار با مأموریت‌های شبکه‌های رادیویی اشاره کرد. این موضوع به ویزه در شبکه‌های تخصصی و موضوعی اهمیت زیادی دارد. به عنوان مثال مستندهایی چون «آسیا در جام» در رادیو ورزش و «کلاه سایبری» در شبکه اقتصاد، متناسب با مأموریت شبکه تهیه شده بودند و واقعاً خوش ساخت بودند.

قدیری عنوان کرد: در بخش دفاع مقدس، مستندهایی با بار احساسی قوی و پیوند عمیق با موضوع شهدا و دفاع مقدس تهیه شده بود که می‌تواند احساسات مخاطبان را برانگیزد و درگیری عاطفی خوبی با مخاطب ایجاد کند. ایجاد احساس تعلق به میهن و وطن اسلامی، آمادگی فداکاری برای کشور و همچنین ارج نهادن به ایثار و از خودگذشتگی شهدای دفاع مقدس، شهدای امنیت و شهدای حرم از تأثیراتی است که مخاطبان با شنیدن این مستندها، دریافت خواهند کرد.

وی بیان کرد: از دیگر بخش‌های موفق این جشنواره می‌توان به مستندهای خوب تهیه شده در حوزه «محیط زیست» اشاره کرد. مستند «آوای زمین» از نمونه‌های خوش ساخت در این زمینه بود که می‌تواند توجه مخاطبان را بیش از پیش به حفظ محیط زیست، حفظ گونه‌های جانوری و تالاب‌ها جلب کند. همچنین با وجود نقاط قوت آثار ارسالی، پیشنهادهایی برای بهبود این مستندها وجود دارد که مهمترین آنها، دقت در انتخاب سوژه اصلی و همچنین توجه بیشتر به ابعاد احساسی، عاطفی و نگرشی در مستندهای تولیدی است. در برخی مستندها بیش از حد بر ابعاد شناختی تمرکز شده بود و اطلاعات فراوانی در زمان کوتاه به مخاطبان منتقل می‌شود و روایت اصلی مستند تحت تأثیر ابعاد شناختی و اطلاعات قرار می‌گیرد. در برخی از مستندها به ابعاد احساسی و عاطفی و همچنین روایت‌گری کمتر توجه شده بود.

این داور در پایان گفت: اگر مخاطبان در دقایق اولیه جذب مستند نشوند، انتظار تداوم شنیدن برنامه از سوی مخاطبان بیهوده خواهد بود. این موارد می‌تواند در دوره‌های آتی جشنواره مورد توجه بیشتری قرار گیرد تا تجربه‌ای جامع‌تر و تأثیرگذارتر برای مخاطبان فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی ۳۱ فروردین
  • برگزاری دومین دوره رقابت‌های طناب‌زنی نابینایان به مناسبت روز شیراز
  • برگزاری بیست و یکمین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان در کرمان
  • حراست ورزش مامور رسیدگی به چاقوکشی در کشتی!
  • افتتاح مرکز تصویربرداری پزشکی غرب فارس در کازرون
  • ورود حراست وزارت ورزش و جوانان به اتفاقات مسابقات کشتی در مازندران
  • ورود حراست وزارت ورزش به ماجرای چاقوکشی در کشتی مازندران
  • روایت زندگی شهدا از نگاه مستندسازان رادیویی
  • ساره خسروی؛ مترجم: روانشناسان خواندن «سلام زیبا» را به مراجعین خود پیشنهاد می‌کنند
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی ۲۹ فروردین