Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-19@10:43:48 GMT

اقتصاد قطر پس از تحریم‌ها تقویت شده است

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۷۷۹۲

رئیس بانک مرکزی قطر از رشد اقتصادی این کشور پس از تحریم‌های چهار کشور عربی علیه دوحه خبر داد.

به گزارش ایلنا به نقل از آناتولی، «شیخ عبدالله بن سعود آل‌ثانی» رئیس بانک مرکزی قطر طی سخنانی در کنفرانس «یورومانی قطر ۲۰۱۸» اظهار داشت که پس از آغاز تحریم‌ها علیه قطر که از ماه ژوئن ۲۰۱۷ آغاز شده، اقتصاد این کشور بیش از پیش تقویت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: «در ماه‌های اول تحریم ذخایر بین‌المللی در بانک‌هایمان و همچنین نقدینگی ارز خارجی تا ۲۰ درصد کاهش یافت. اما پس از آن به حالت عادی برگشتیم و هم‌اکنون از آن سطح نیز فراتر رفته است».

به گفته آل‌ثانی، کسری بودجه قطر در سال ۲۰۱۷، ۱۳ میلیارد دلار بوده اما در نیمه اول سال جاری، بودجه این کشور دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار مازاد داشته است.

رئیس بانک مرکزی قطر همچنین از افزایش ذخایر ارزی این بانک به ۴۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار خبر داد.

بر اساس این گزارش، چهار کشور عربستان سعودی، مصر، بحرین و امارات متحده عربی در تاریخ پنجم ژوئن ۲۰۱۷ اعلام کردند که روابط خود با قطر را به طور کامل قطع می‌کنند. این کشورها همچنین تحریم‌های سیاسی و اقتصادی علیه قطر را آغاز کردند.

این چهار کشور یک درخواست ۱۳ ماده‌ای از جمله بستن شبکه تلویزیونی الجزیره را برای بازگشت روابط به حالت عادی اعلام کردند. دوحه این اقدام و خواسته‌ها را نقض قوانین بین‌المللی و غیرقابل قبول خوانده و رد کرده است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۷۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت با تسهیل و تقویت تولید در عرصه تحقق شعار سال گام بردارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام حجت قاسم خانی در جلسه شورای فرهنگ عمومی خوی که در دفتر امام جمعه با محوریت رفع موانع مشارکت مردم در تولید برگزار شد، اظهار داشت: با هم‌افزایی بین دستگاه‌های فرهنگی شهرستان و با محوریت شورای فرهنگ عمومی برای تحقق شعار سال تلاش خواهد شد.

وی با بیان اینکه اقتصاد، تولید و معیشت مردم، دغدغه اصلی مقام معظم رهبری خصوصا در یک دهه اخیر می‌باشد، ادامه داد: شرطی شدن اقتصاد با گره خوردن به مسایل برجام و عدم حضور مردم در متن میدان اقتصادی از جمله عوامل مهمی بود که موجب رکود اقتصاد شده و لذا حضور و مشارکت موثر مردم در تمامی عرصه‌های کشور، موجبات توفیق در زمینه تولید را فراهم می‌آورد.

امام جمعه خوی تصریح کرد: بخشی از روند تسهیل و تقویت تولید با نقش آفرینی مردم، مربوط به دولت است که باید به صورت عملی و قوی دولت در این عرصه با برداشتن قوانین دست و پاگیر، مبارزه با قاچاق، منع واردات بی رویه، فساد مالی و کارشکنی‌های اداری ورود کند.

وی خاطرنشان کرد: مردمی سازی اقتصاد به معنای واقعی کلمه در تغییر ذهنیت‌ها و اصلاح مقررات زائد می‌باشد، به طوری که هر شهروند این فرصت را داشته باشد که بتواند یک کسب و کار راه بیاندازد.

حجت الاسلام قاسم خانی تصریح کرد: کشف و رفع عوامل مُخل تولید با مشارکت مردم و استقبال از ابتکارات باید در کانون توجه قرار گیرد و تجمیع تولیدکنندگان خُرد با هدف رونق و رشد عادلانه تولید و با رویکرد پیگیری جدی در این امر الزامی است.

در ادامه این نشست کریم علی نژاد فرماندار خوی گفت: تحقق جهش تولید با مشارکت مردم، مستلزم فرهنگ‌سازی است و پیش نیازهای فرهنگی این امر باید پیش بینی شود.

وی تشکیل دبیرخانه تخصصی برای مردمی سازی اقتصاد با رویکرد رفع موانع در جهت تحقق هرچه بهتر شعارسال را در اولویت دانست و تأکید کرد: پرهیز از موازی کاری‌ها توسط دستگاه‌های متولی و مسئولین شهری در عملیاتی سازی شعار سال باید مورد توجه باشد.

فرماندار خوی ابراز کرد: در مسائل مختلف حضور موثر مردم نقش کلیدی در تحقق هدف گذاری‌ها داشته که باید در این راستا نیز زمینه و بسترهای لازم برای حضور فعال مردم فراهم شود.

وی تصریح کرد: بازنگری دستورالعمل‌های قانونی با در نظر گرفتن ضروریات شهرستان در جهت جریان سازی مشارکت مردم در امر تولید، الزامی است.

علی نژاد خاطرنشان کرد: تشکیل کارگروه‌های اندیشه ورز جهت ارایه راهکارهای تخصصی و عملی با توجه به اقتضائات شهرستان می‌تواند موثمر ثمرباشد.

وی یادآور شد: برای شکل گیری جهاد همگانی در راستای تحقق شعار سال، لازم است در این زمینه جهاد تبیین صورت بگیرد که این امر می‌تواند در دستور کار شورای فرهنگ عمومی قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • تاثیر دلار تلگرامی روی کالاهای وارداتی چه قدر است؟
  • نقش کانال های اماراتی در افزایش نرخ دلار | التهابات سیاسی بازیگر اصلی تغییر نرخ ارز است، نه اقتصاد
  • واکنش بانک مرکزی به چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی/ مدیرعامل اسبق بانک صادرات: ارز باید تک نرخی شود/ معاون رئیس جمهور: تلاش دولت این است که شاهد کاهش بیشتر در نرخ تورم باشیم
  • منظور: اقتصاد ایران در اوج تحریم‌ها رشد ۶ درصدی را تجربه کرد
  • دولت با تسهیل و تقویت تولید در عرصه تحقق شعار سال گام بردارد
  • بررسی موانع آغاز به کار واحدهای جدید استحصال یُد در نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان
  • تعطیلی پنجشنبه به جای شنبه تقویت تحریم اقتصادی است
  • افزایش ۱۵۰ میلیون تومانی قیمت پژو پارس درب کارخانه/ دلار در مرکز مبادله ثابت مانده است/ جا برای خودرو‌های وارداتی در بنادر نداریم/ واکنش رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس به واگذاری پرسپولیس به بانک‌ها
  • امسال رشد اقتصادی روسیه سریع‌تر از کشور‌های پیشرفته خواهد بود
  • تاسیس بانک مشترک ایران-پاکستان فعلا معلق مانده است