Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-03-28@09:45:01 GMT

شرایط مجوز کشت برنج در استان فارس

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۷۸۲۳

احمد دهقان، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس از کاهش ۳۰ درصد سطح زیر کشت برنج نسبت به سال گذشته خبر داد. جنوب نیوز: احمد دهقان، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس از کاهش ۳۰ درصد سطح زیر کشت برنج نسبت به سال گذشته خبر داد.

وی با بیان اینکه بر عدم استفاده از آب­‌های زیرزمینی در کشت برنج داریم گفت: با اعمال این محدودیت و ممنوعیت­‌ها امسال ۸ هزار هکتار سطح زیر کشت برنج نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر ستاد بحران کشور سیاست­‌هایی را اعمال کرده است که نگاهی بهره‌­ورانه به کشت برنج در استان فارس دارد. بر اساس این سیاست­‌ها  با وجود اینکه همه عوامل محدودیتی را مد نظر قرار داده، اجازه کشت برنج در شرایط خشکه کاری با میزان آب مصرفی بسیار کم داده شده است.

تاکنون با استفاده از هر متر مکعب آب ۱۵۰ گرم برنج تولید می‌­شد، در حالی که دهقان در توضیح سیاست­‌های اخیر ستاد بحران کشور گفت: بر این اساس تنها در صورتی کشت برنج صورت می­‌گیرد که با استفاده از هر متر مکعب آب ۷۰۰ گرم برنج برداشت شود یا برای کشت هر هکتار برنج تنها ۷ هزار متر مکعب آب مورد استفاده قرار گیرد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس بر لزوم همکاری و همیاری تمامی نهادها و دستگاه­‌های مربوطه از قبیل سازمان آب منطقه‌­ای، جهاد کشاورزی، نیروی انتظامی و غیره  برای اعمال این محدودیت‌ها و ممنوعیت­‌ها تاکید کرد و همکاری کشاورزان را مهم‌ترین عامل در موفقیت برنامه‌ریزی‌­هایی دانست که کشاورزی پایدار را برای کشاورزان و استان به ارمغان خواهد آورد.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۷۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ برنامه محوری سازمان جهاد کشاورزی گیلان برای تحقق شعار سال

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: گیلان نقش بسیار مهمی در تامین امنیت غذایی کشور دارد لذا برای تحقق شعار سال، ۱۰ برنامه محوری را با حمایت استاندار گیلان و پشتیبانی سازمان برنامه‌وبودجه دنبال می‌کنیم.

صالح محمدی امروز، ۶ فروردین ماه در گفت وگوی اختصاصی با ایسنا، با اشاره به نامگذاری سال جدید تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، اظهار کرد: مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۳ را به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین فرمودند و لذا سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان برای تحقق این شعار برنامه‌هایی را دنبال می‌کند.

وی گیلان را یکی از ۱۰ استان برتر کشور در حوزه تولید محصولات کشاورزی دانست و افزود: گیلان نقش بسیار مهمی در تامین امنیت غذایی کشور دارد لذا برای این مهم ۱۰ برنامه محوری را با حمایت استاندار گیلان و پشتیبانی سازمان برنامه و بودجه دنبال می‌کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی در قالب تشکیل و مدیریت زنجیره های ارزش، ارتقای کیفیت و سلامت مواد غذایی با همکاری سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و معاونت غذا داروی دانشگاه علوم پزشکی استان و افزایش تولید پروتئین استراتژیک گوشت مرغ با توجه به مزیت تولید و ضریب تبدیل در گیلان با تسهیل در صدور مجوزها، خدمات مشاوره ای فنی و معرفی تسهیلات تبصره ای را از جمله این برنامه ها دانست و عنوان کرد: توجه ویژه به اقتصاد دریامحور و درخواست از کشتیرانی خزر برای توسعه ناوگان حمل و نقل دریای خزر، تامین کشتی‌های رورو و افزایش ظرفیت حمل و نقل دریایی و کاهش هزینه های مبادله کالا نیز در دستور کار است.

محمدی بر توسعه آبزی پروری با هدف افزایش سرانه مصرف گوشت ماهی و اشتغال مولد و همچنین رویکرد صادرات محور محصولات شیلاتی و مزیت سرمایه گذاری تولید با عنایت به برخوداری از سواحل ارزشمند خزر در گیلان و تامین منابع آب به عنوان مهمترین مولفه این صنعت تاکید کرد و گفت: با وقوع پدیده تغییر اقلیم توجه ویژه علمی و میدانی به موضوع بهره‌وری آب و مدیریت مصرف بهینه و تغییر اصلاح شبکه‌های انتقال آب به منظور کاهش اتلاف آب کشاورزی و همچنین مدیریت و مراقبت از آفات و بیماری‌هایی که در این شرایط طغیانی شده و خسارت سنگین وارد می‌کنند، بیش از پیش اهمیت دارد.

وی همچنین خواستار اتمام رفع تداخل اراضی و صدور اسناد کشاورزی شد و خاطرنشان کرد: حفاظت از بسترهای تولید محصولات کشاورزی و صیانت از زمین‌های حاصل‌خیز کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری‌ها اراضی کشاورزی خط قرمز سازمان جهاد کشاورزی استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه صیانت از جنگل‌های هیرکانی استان به عنوان میراث گران‌بها و گنجینه ارزشمند ذخایر گیاهی و جانوری را وظیفه خود می‌دانیم، اضافه کرد: به دنبال تقویت زراعت چوب در گیلان و اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت و سبز نگه داشتن گیلان هستیم.

وی تقویت نگاه دانش بنیانی در بخش‌های مختلف کشاورزی را از دیگر پیش نیازهای تحقق شعار سال دانست و متذکر شد: توسعه مکانیزاسیون و اصلاح ساختار واحدهای تولیدی و کاهش ضایعات و هزینه‌ها نیز دارای اهمیت فراوان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزادسازی اراضی کشاورزی ۳ هزار میلیاردی در محمودآباد
  • ضرورت پایش مزارع و مبارزه با زنگ زرد گندم در استان فارس
  • برنامه‌های جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان برای تحقق شعار سال
  • فعال کردن کارگاه‌های راکد در کردستان مورد توجه قرار گیرد
  • ضرورت پایش مزارع و مبارزه با زنگ زرد گندم در فارس
  • دو درصد پروتئین کشور در قم تولید می‌شود
  • میزان تولید تخم مرغ در استان قم به ۱۳۵ هزار تن رسیده است
  • ۲ درصد پروتئین کشور در قم تولید می‌شود
  • ۱۰ برنامه محوری سازمان جهاد کشاورزی گیلان برای تحقق شعار سال
  • جهش تولید با مشارکت مردم امکان پذیر است