Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: طرح‌های منابع طبیعی با هدف جنگل‌کاری، تثبیت‌ خاک‌ و توانمندسازی جوامع محلی، عقد قراردادشده است و امکان خرید و فروش آن وجود ندارد‌. ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۷ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

برمک اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد اظهار داشت: به استناد ماده 3 قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور مصوب سال 1346، در دهه‌های 60، هفتاد و هشتاد اراضی ملی در قالب این قانون و در قالب بند الف طرح طوبی مستند به این قانون در سطح 6 هزار هکتار در قالب 500 فقره قرارداد در استان منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری افزود: این طرح‌ها با هدف جنگل‌کاری، تثبیت خاک و توانمندسازی جوامع محلی عقد قرارداد شده است.

وی خاطرنشان کرد: در سنوات اخیر افرادی با تفکیک، تغییر کاربری و ساخت ویلا در این اراضی کاربری جنگل‌کاری را تغییر داده‌اند که این کار تخلف از مفاد قانون می‌باشد.

اسلامی با بیان اینکه هرگونه تفکیک، ساخت و ساز و خرید و فروش در این اراضی تخلف است، گفت: این موضوع به اطلاع دفاتر اسنادرسمی، شوراهای اسلامی، دهیاری‌ها و ازطریق رسانه‌های عمومی به همه بهره‌برداران اطلاع‌رسانی شده است.

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: اگر مجریان طرح به دلایلی متقاضی تغییراتی در طرح یا روش‌های سیستم‌ جنگل‌کاری باشند، می‌توانند با هماهنگی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان طرح را بازنگری کرده و به این مهم دست یابند.

وی تصریح کرد: تاکنون بالغ بر 50 فقره قرارداد به دلیل تخلف از مفاد قانون فسخ گردیده و با متخلفان برخورد قانونی صورت گرفته است.

اسلامی خاطرنشان کرد: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان از شوراهای اسلامی خواست از تایید قولنامه و توافق‌نامه  خرید و فروش این اراضی خودداری کنند زیرا این کار خلاف قانون و تخلف است.

معاون حفاظت و امور اراضی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه قسمت عمده این اراضی واقع در شهرستان سامان می‌باشد، افزود: در روزهای آتی تعدادی از ویلاهای غیرمجاز در این اراضی با حکم قضایی تخریب خواهد شد.

انتهای پیام/ش

R41350/P1377/S6,54/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۸۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال

به گزارش جام جم آنلاین همدان، اسفندیار خزائی اظهار داشت: در راستای اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و به منظور جلب مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط با این طرح ارگان‌های نظامی و انتظامی که شرایط و پتانسیل تولید و کاشت نهال را در محوطه‌های خود دارند در این طرح با منابع طبیعی دارای همکاری هستند. 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه در همین رابطه تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی‌مابین اداره کل منابع طبیعی استان و مرکز آموزش قدس نیروی زمینی سپاه در استان منعقد شد، افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه از پتانسیل‌های موجود در این مرکز آموزشی برای  فرهنگ سازی ، آموزش و تولید نهال به شکل زمینی و گلدانی و نیز هنچنین توسعه فضای سبز و کاشت نهال استفاده خواهد شد. 

وی بیان کرد: همچنین در برگزاری پویش‌ها و کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی به منظور بالا بردن اطلاعات و آگاهی‌های پرسنل و نیروهای کادر و وظیفه این مرکز به برگزاری کارگاه‌های آموزشی اقدام می‌شود. 

خزائی ادامه داد: در زمان تولید و کاشت نهال نهاده‌های مورد نیاز شامل بذر و گلدان‌های تولید نهال و قلمه و نهاده‌های تولید نهال‌های زمینی هم برای این مرکز تامین خواهد  شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان در پایان خاطرنشان کرد: در کنار این موارد راهنمایی فنی و اصولی که باید برای تولید و کاشت نهال مورد استفاده قرار گیرد، توسط کارشناسان منابع طبیعی به مرکز آموزش قدس سپاه ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل