Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بجنورد - ايرنا - مدير شرکت نوين نانو نگاشت مرکز رشد اسفراين گفت: توليد صنعتي محصول «اکسيد گرافن» هسته فناور مرکز رشد اين شهرستان مجوز تجاري سازي و توليد انبوه گرفت.

علي خرسند روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: توليد اين محصول از اواخر سال 94 با تشکيل هسته فناور و تاسيس شرکت نوين نانو نگاشت در اين مرکز آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: توليد آزمايشگاهي اين محصول در کشور صورت مي گرفته ولي اين واحد فناور توانسته گواهينامه ملي نانومقياس و تاييديه تجاري سازي آن با استانداردهاي کشوري را براي مصارف صنعتي کسب کند.
عضو هيات علمي مجتمع آموزش عالي فني و مهندسي اسفراين گفت: اکسيد گرافن متشکل از لايه هايي به ضخامت حدود يک نانومتر است که از اکسيد کردن لايه هاي گرافيت طي فرآيندهاي شيميايي به دست مي آيد.
خرسند افزود: اين فرآورده به دليل خواص منحصر به فرد فيزيکي و شيميايي به عنوان يک ماده مادر، کاربردهاي بسياري در تحقيقات آزمايشگاهي و صنايعي همچون نفت و گاز، پتروشيمي، سراميک سازي و ساخت حسگرها دارد.
وي با اشاره به بازاريابي براي اين محصول گفت: براي فروش اين محصول در مقياسي بالاتر، رايزني هايي را با برخي صنايع آغاز کرده ايم.
مرکز رشد اسفراين از بهمن ماه 93 در مجتمع آموزش عالي فني و مهندسي اسفراين آغاز به کار کرد و هم اکنون 24 هسته و شرکت فن آور را در خود دارد.
شهرستان 120 هزار نفري اسفراين در 60 کيلومتري جنوب شرقي بجنورد، مرکز خراسان شمالي قرار دارد.
5132/7189
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۸۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، ابوالفضل دشتبانی گفت: این مبلغ به حدود سه هزار کشاورز تولیدکننده سیب زمینی بر اساس تقدم در تحویل محصول به مراکز خرید توافقی پرداخت شد.
وی افزود: تاکنون بیش از ۵۸ هزار تن سیب زمینی موجود در انبارها از کشاورزان خریداری و به کارخانه های تبدیلی و فرآوری در سایر استان‌های کشور ارسال و بخشی از آن نیز به کشورهای همجوار صادر شده است.
مدیرکل تعاون روستایی استان اردبیل گفت: پیگیری جدی و مستمر استاندار و نمایندگان مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس و رییس سازمان جهاد کشاورزی استان در حمایت از تولیدکنندگان باعث شد تا قبل از این که محصول مازاد سیب زمینی به یک بحران تبدیل شود، عملیات خرید با دستور وزیر کشاورزی و رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران آغاز شود.
به گفته دشتبانی، خرید محصول سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان در ۶ مرکز پیش بینی شده توسط مدیریت تعاون روستایی و مباشر منتخب زیر نظر کار گروه استانی تا پایان روند عرضه از سوی کشاورزان ادامه خواهد داشت.
روند خرید محصول سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان استان اردبیل از ۱۲ اسفند سال گذشته آغاز شده و روند خرید با نرخ توافقی هر کیلوگرم سیب زمینی رقم آگریا ۸۰ هزار ریال و سایر ارقام ۶۵ هزار ریال جریان دارد.
برای خرید سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان استان اردبیل در راستای حمایت از تولید کنندگان یارانه دولتی اختصاص یافته و خرید محصول در ۶ مرکز ثابت و شبانه روزی در شهرستان اردبیل ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا
  • بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان