Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی گفت: طرحی در مجلس به امضای نمایندگان رسیده که طبق آن بناست ۲۰ درصد استخدامی‌های کشور به نخبگان تخصیص داده شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی قربانی، نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در جمع دانشجویان دانشگاه کوثر بجنورد گفت: نقش دانشجو در جامعه بسیار پررنگ است و دانشگاه ریشه توسعه و پیشرفت هر جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قربانی ادامه داد: رتبه ایران در تولید علم مورد رضایت است. ما در تولید علم بین دانشگاه‌های اسلامی رتبه اول و در کل دانشگاه‌های جهان رتبه شانزدهم را داریم.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی مهم‌ترین مشکل دانشجویان را اشتغال عنوان کرد و در ادامه بیان داشت: ما در حال حاضر ۴/۵ میلیون دانشجو در کشور داریم که مهم‌ترین مشکل دانشجویان عزیز اشتغال و معیشت آنان است.

وی افزود: دانشگاه باشگاه احزاب سیاسی و حیات خلوت جناح‌های سیاسی نیست. وظیفه‌ی دانشجو این است که به دنبال آگاهی، دانش و بصیرت برود.

قربانی تصریح کرد:  دانشجو نماد آزادی خواهی، استقلال طلبی و استکبار ستیزی است و طبیعتا حقیقت جو، آرمان طلب و نقاد است و موتور محرکه توسعه یک جامعه را می‌توان دانشگاه دانست.

این نماینده مجلس در پایان گفت: طرحی در مجلس به امضای نمایندگان رسیده که طبق آن بناست ۲۰ درصد استخدامی‌های کشور به نخبگان تخصیص داده شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خراسان شمالی دانشگاه کوثر بجنورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۸۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم

رئیس‌جمهور با اعلام شکست سیاست فشار حداکثری علیه ایران گفت: جمهوری اسلامی از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، در دیدار «سردار ایاز صادق» رئیس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این سفر گامی در جهت توسعه روابط باشد، نقش مجالس دو کشور در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین مهم و مؤثر عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان ۲ راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است؛ جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقامات رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رئیس‌جمهور با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

هیچکدام از احزاب پاکستانی مخالف روابط دوستانه با ایران نیستند

سردار ایاز صادق رئیس مجلس ملی پاکستان نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به دکتر رئیسی خوش‌آمد گفت و اظهار کرد: هیچکدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت و چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

وی همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقامات دو کشور را کم‌نظیر توصیف و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، افزود: پاکستان هم علاقه‌مند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد در جهت رفع هر گونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و مؤثر بردارد.

منبع: ایرنا کد خبر 747024

دیگر خبرها

  • مراسم نکوداشت امام جمعه فقید بجنورد برگزار می‌شود
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم
  • طغیان دانشجویان در آمریکا علیه رژیم صهیونیستی/ پلیس 100 تن را بازداشت کرد + عکس و فیلم
  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  •  نامزدها چطور می‌پذیرند بیش از درآمد چهار سال نمایندگی برای انتخابات هزینه کنند؟
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان
  • میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم
  • حمایت دانشجو معلمان یزدی از سپاه پاسداران
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • نمایشگاه کار دانشگاه تهران برگزار می‌شود