Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه های خبرگزاری تقریب، در تازه‌ترین شایعه علیه شخصیت آیت‌الله کاشانی عکسی از اواخر عمر ایشان منتشر شده که ادعا می‌شود سفیر انگلیس در کنار ایشان قرار دارد.



شایعه: آیت‌الله کاشانی در روزهای اخر عمر- اسفند ۱۳۴۰- جای تشکر داره که سفیر انگلیس تا به آخر در کنار ایشان بودند.

 

این شایعه در حالی منتشر شده است که فرد حاضر در عکس پروفسور «کولر» پزشک فرانسوی است که در حال معاینه آیت‌‌الله کاشانی (۱۳۴۰)  است و به دعوت بازرگان ایرانی به تهران آمده است و در بیمارستان بازرگانان در خیابان ری دست آیت‌الله کاشانی را گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار وی دکتر منوچهری (شماره 2) پزشک بیمارستان مهر و دکتر سید محمد باقر کاشانی(شماره 3) فرزند آیت‌الله کاشانی نیز دیده می‌شود. 



این شایعه آخرین مورد از فضاسازی جعلی علیه آیت‌الله کاشانی نیست و طی سال‌های گذشته حمله به آیت‌الله کاشانی افزایش یافته است. به طور مثال در تیرماه ۱۳۹۶  وزارت امور خارجه آمریکا اسناد دخالت این کشور در کودتای ۲۸ مرداد  ۱۳۳۲ علیه دکتر مصدق را پس از ۶۴ سال منتشر کرد.

در این اسناد که مربوط به مکاتبات محرمانه سفارت آمریکا در تهران با وزارت امور خارجه این کشور و سازمان جاسوسی سیا است، به وضوح از نقش مستقیم آمریکا در مدیریت این کودتا و کنار زدن دولت منتخب دکتر مصدق پرده‌برداری شده است. این اسناد که ۳۷۵ قطعه سند را شامل می شود نشان می‌دهد که آمریکا مستقیماً در سرنگونی دولت منتخب محمد مصدق و حمایت از دولت زاهدی ایفای نقش کرده است. کارشناسان تاریخ با بررسی این اسناد بر سانسور (از اینجا فیلم را ببینید) تاکید داشتند.

در جنجالی‌ترین سند این مجموعه، ادعا شده که آیت‌الله کاشانی و هواداران ایشان با سرنگونی دکتر مصدق و انجام این کودتا موافق بوده‌اند. این در حالی است که آیت‌الله کاشانی یک روز پیش از ۲۸ مرداد، طی‌ نامه‌ای‌ به‌ دکتر مصدق‌ او را از شرایط‌ جدیدی‌ که‌ کودتاچیان‌ تدارک‌ دیده‌ بودند، مطلع‌ ساخت‌ و از او خواست‌ که‌ با همکاری‌ با او تصمیمات‌ لازم‌ برای‌ جلوگیری‌ از کودتا را تدارک‌ ببیند. 

شایعه دیگر که قبل از اسناد علیه آیت‌الله کاشانی شکل گرفت فیلم یک دقیقه و 52 ثانیه‌ای از خانه مصدق روز 28 مرداد 1332 بود که آثاری از هجوم مردم در آن به چشم می‌خورد و در شبکه‌های اجتماعی پخش شد. 

در بخش پایانی این فیلم، فیلم دیگری در 3 یا 4 ثانیه از آیت‌الله کاشانی، دکتر مظفّر بقایی، سید شمس‌الدین قنات‌آبادی و نمایندگان دیگر مجلس شورای ملی دوره هفدهم و فیلم دیگری از سپهبد زاهدی به فیلم خانه مصدق الحاق شده است. در زیرنویس فیلم خانه مصدق نوشته شده است: «فیلمی نادر منتشر شده توسط «سیا» از ورود آیت‌الله کاشانی به همراه زاهدی و نمایندگان امریکا و انگلیس به ویرانه‌های خانه دکتر مصدق یک ساعت بعد از پیروزی کودتا.» این ادعا، توسط کارشناسان تاریخ رد شد و کذب از آب درآمد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۹۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله رئیسی پاکستان را به مقصد سریلانکا ترک کرد

رئیس جمهور پس از سفر رسمی ۲ روزه به سه شهر اسلام‌آباد، لاهور و کراچی پاکستان، به منظور سفر رسمی و همچنین حضور در مراسم افتتاح ابرپروژه چند منظوره سد و نیروگاه اومااویا، دقایقی قبل این کشور را به مقصد سریلانکا ترک کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی که به دعوت رسمی رئیس جمهور و نخست وزیر پاکستان به این کشور سفر کرده بود، در روز نخست سفر علاوه بر دیدار دوجانبه با نخست وزیر، نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه را نیز به اتفاق وی برگزار کرده و پس از حضور در مراسم امضای ۸ سند همکاری، در نشستی مطبوعاتی نتایج رایزنی‌های خود را تشریح کردند.
روسای مجالس ملی و سنا و فرمانده کل ارتش پاکستان نیز با دکتر رئیسی ملاقات کردند.

همچنین روسای جمهور دو کشور نیز با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند و دیدار با جمعی از نخبگان، فعالان اقتصادی و علمای مذهبی پاکستان پایان‌بخش برنامه‌های روز نخست سفر دکتر رئیسی بود.

در روز دوم سفر نیز دکتر رئیسی به شهرهای لاهور و کراچی به عنوان پایتخت‌های فرهنگی و اقتصادی پاکستان سفر کرد. حضور در مجموعه قلعه شاهی و ادای احترام به اقبال لاهوری، حضور در دانشگاه جی‌سی‌یو لاهور و سخنرانی برای جمعی از فرهیختگان و دانشجویان این شهر و حضور در ضیافت نخبگان ایالت پنجاب دیگر برنامه دکتر رئیسی بود.

در ادامه رئیس جمهور عازم کراچی شد و در بدو ورود سروزیر و استاندار ایالت سند به دیدار وی آمدند. حضور در مزار محمدعلی جناح و ادای احترام به قائد اعظم پاکستانی‌ها، حضور در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه کراچی و دریافت دکترای افتخاری و دیدار و گفتگو با جمعی از تجار و فرهیختگان مذهبی و فرهنگی ایالت سند نیز برنامه‌های سفر دکتر رئیسی به شهر کراچی بود.

کد خبر 747394

دیگر خبرها

  • روزنامه‌نگاری که دیپلمات نبود
  • آیت‌الله رئیسی پاکستان را به مقصد سریلانکا ترک کرد
  • بیت مرحوم آیت‌الله کاشانی بیانیه صادر کرد
  • بیت مرحوم آیت الله کاشانی بیانیه صادر کرد +جزئیات
  • پیام تشکر بیت آیت‌الله امامی کاشانی از رهبر انقلاب و آحاد مردم
  • پیام تشکر بیت آیت الله امامی کاشانی ازرهبر معظم انقلاب وآحاد مردم
  • قدردانی خانواده مرحوم آیت الله امامی کاشانی از مردم و مسئولان
  • نیت خاص آیت‌الله امامی‌کاشانی در تشرف ۴۰ هفته‌ای به جمکران با پای پیاده!
  • قتل رییس شهربانی مصدق؛ مقدمه چینی کودتای ۴ ماه بعد
  • آیت الله امامی کاشانی، آیت صدق و صفا