Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای هر خانواده باید در هر روز 1500 کلمه با یکدیگر صحبت کنند اما اکنون این میزان 500 کلمه است و زنگ خطری برای خانواده‌ها محسوب می‌شود. آفتاب‌‌نیوز : مدیرکل مرکز زنان و خانواده وزارت آموزش وپرورش از بالا بودن آمار ازدواج زود هنگام در بین دانش‌آموزان دختر خراسان شمالی خبر داد.
 فرحناز مینایی‌پور امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبر استان اظهار داشت: رسانه‌ها باید نقص‌های آموزش و پرورش را در کنار مزیت‌های آن تعریف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه معلمان و کارمندان بازنشسته آموزش و پرور باید دین خود را به این نهاد ادا کنند افزود: همه کسانی که از آموزش و پرورش خدمت می‌گیرند باید تجربیات خود را در اختیار آموزش و پرورش بگذارند.
مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند تصریح کرد: قبل از انقلاب 42 درصد از دختران راهی مدرسه می‌شدند اما بعد از انقلاب بیش از 98 درصد از دختران در مدارس تحصیل می‌کنند. همچنین به دلیل فاصله تاریخی و ظلم نابحقی که در حوزه زنان در طول تاریخ صورت گرفته، زنان در بسیاری از شاخص‌ها از آقایان عقب افتادند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکنون بیش از یک میلیون کارمند زن در کشور فعالیت دارند خاطرنشان کرد: نیمی از جمعیت بانوان کارمند کشور را بانوان آموزش و پرورش تشکیل می دهند. همچنین اکنون 7 میلیون دانش‌آموز دختر در سطح مدارس کشور مشغول تحصیل هستند.
وی با تشریح وظایف دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش افزود: دفتر امور بانوان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با هدف جبران فاصله و عقب ماندگی تاریخی در برخی از شاخص‌ها فعالیت های خود را دنبال می‌کند و در چهار محور ورزش بانوان، سلامت بانوان، ارتقاء سطح شایستگی زنان و ارتقای سطح مدیریت بانوان تلاش می‌کند.
مینایی‌پور از ورزش بانوان ویژه کارمندان فرهنگیان در طول هفته در ساعات اداری خبر داد و بیان داشت: اکنون برنامه ورزش بانوان ویژه زنان فرهنگی به مدت سه روز در هفته در تایم اداری مصوب شده و متولیان ورزش موظف هستند فضای مناسب ورزش بانوان را مهیا کنند. همچنین برنامه‌های کادرسازی بانوان برای مدیریت آینده آموزش و پرورش، طرح بسته‌های آموزش بهداشتی ویژه دانش آموزان دختر مدارس شبانه‌روزی و آموزش حقوق شهروندی به دختران متوسطه دوم در دستور کار وزارت آموزش و پرورش است.
وی از برپایی دوره‌های مهارت‌آموزی ارتباطی و گفتگو در جامعه توسط این وزارت خبر داد و بیان داشت: اعضای هر خانواده باید در هر روز حدود 1500 کلمه با یکدیگر صحبت کنند اما اکنون این میزان 500 کلمه است و زنگ خطری برای خانواده‌ها محسوب می‌شود. همچنین دوره‌های سواد زندگی با رویکرد ازدواج ویژه دانش آموزان دختر یکی دیگر از برنامه‌های مهم وزارت آموزش و پرورش است که به زودی اجرا می‌شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت آموزش و پرورش مهمترین دغدغه این نهاد را میزان پوشش تحصیلات دختران عنوان کرد و افزود: میزان پوشش تحصیلی دختران در مقطع ابتدایی در سطح کشور 98 درصد، متوسطه اول 92 درصد و متوسطه دوم 81 درصد است و این میزان در خراسان شمالی در مقطع ابتدایی 99 درصد، متوسطه اول 94 و متوسط دوم 87 درصد است.
وی مهمترین آسیب اجتماعی بین دختران را خشم عنوان کرد و اذعان داشت: اکنون مهمترین آسیب اجتماعی بین دانش‌آموزان دختر خشم است لذا باید فعالیت‌های دیگر را در راستای بهبود این مهم برنامه ریزی کنیم.
مینایی‌پور در پایان از ازدواج زودهنگام دختران در خراسان‌شمالی خبر داد و اضافه کرد: در خراسان‌شمالی در سال 96، 42 نفر از دانش‌آموزان دختر استان در مقطع ابتدایی ازدواج کردند. همچنین آموزش و پرورش نمی‌تواند مانع ازدواج دختران شود اما در سطوح مشورتی و مشاوره‌ای می‌تواند کمک حال خانواده‌ها باشد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آموزش و پرورش گفتگو در خانواده ازدواج اجباری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۹۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تا آخر فروردین

علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تا پایان فروردین توسط سازمان سنجش منتشر می‌شود. پس از اعلام نتایج، کانون‌های ارزیابی کار خود را آغاز کرده و پذیرفته شدگان گزینش می‌شوند.

او ادامه داد: طبق برنامه فرآیند «ارزیابی تکمیلی» تا قبل از ۲۸ اردیبهشت به سرانجام می‌رسد و نتایج نهایی توسط سازمان سنجش در اواسط خرداد اعلام می‌شود.

فرهادی با بیان این که داوطلبانی که در مصاحبه قبول شدند باید آموزش‌های لازم را ببینند؛ تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده داوطلبان در مرداد و شهریور آموزش‌های لازم را می‌بینند و از اول مهر وارد کلاس‌های درس می‌شوند.

گفتنی است که آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنایی سال ۱۴۰۳ صبح روز جمعه ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ برای جذب ۲۸ هزار معلم برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • پیگیری انعطاف شغلی بانوان و مادران شاغل مدنظر دولت سیزدهم است
  • حمایت تمام قد علم الهدی از بازگشت گشت ارشاد و طرح «نور» /آموزش و پرورش موافقت کند اساتید حوزه عفاف و حجاب دختران را اقناع کنند
  • اجرایی شدن طرح همساز برای نوهمسران
  • بیمه زنان خانه‌دار برای نخستین بار در دولت سیزدهم عملیاتی شد
  • تخصیص اعتبارات دولتی برای راه اندازی بازارچه خاص بانوان
  • تصویب اعتبار برای راه اندازی بازارچه‌ محصولات خانگی بانوان
  • استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی در آموزش و پرورش
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تا آخر فروردین
  • مشکلات اقتصادی فراروی اشتغال زنان در افغانستان
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش