Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه پوشاک: واردات بی رویه مشکل اصلی تولیدکنندگان است و فراهم شدن بستر مواد اولیه و نقدینگی برای تولید گام اول در مقابله با برندهای تقلبی است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ابوالقاسم شیرازی رئیس اتحادیه پوشاک در برنامه تیتر امشب گفت: اتحادیه پوشاک مشتمل بر فروشنده و تولید کننده است که همیشه اتحادیه ها همگام با سیاست های ستاد مبارزه با قاچاق کالا بوده اند ولی این کار به تنهایی کافی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برهه از زمان تولید کننده با ظرفیت 30 درصد کار می کند و 70 درصد ظرفیت خالی دارد باید تولید کننده را از لحاظ مواد اولیه و نقدینگی حمایت کنیم.   او افزود: این طرح باید خیلی زودتر انجام می شد اما در گام اول باید از تولیدکننده حمایت کنیم. اکثر تولید کننده و بنگاه های کوچک و بزرگ با کمبود پارچه، مواد اولیه و نقدینگی مواجه هستند که باید از این جهت حمایت شوند. حقوق کارگر و پرسنل نیز به تولیدی ها تحمیل شده است.  شیرازی با بیان اینکه این طرح شاید تاثیر گذار باشد اما زیاد فراگیر نیست، گفت: چون گام اول در مقابله با کالاهای تقلبی است در درجه اول باید بستر مواد اولیه و نقدینگی فراهم شود.
شیرازی در ادامه گفت: مرکز امور اصناف و بازرگانان وزارت صمت مجوز پوشاک را برای برندها صادر می کند. اخیرا نیز هماهنگی هایی در مطالبه مجوز انجام شده است اما برندهای خارجی از اتحادیه کشوری مجوز می گیرند.
 او گفت: واردات بی رویه مشکل اصلی تولید کنندگان است اما با جمع آوری پوشاک قاچاق این ها به سمت بازار خانگی و زیرزمینی هدایت خواهد شد ولی اگر زمینه و بستر برای فعالیت تولید کننده فراهم باشد و کالای ایرانی به درستی در بازار عرضه شد، قطعا قاچاق کم و از بین خواهد رفت.   شیرازی گفت: ما نزدیک به 5 هزار واحد تولید داریم که منتظر مواد اولیه هستند که با حمایت از تولید می توانیم در کاهش قاچاق موثرتر باشیم.

رئیس اتحادیه پوشاک افزود: ما تا پایان سال نگران کمبود کالا نیستیم و نگران شب عید نیستیم اما اگر مواد اولیه نباشد و تولید تعطیل شود نگران کننده است.
  حمیدرضا دهقانی‌نیا سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دیگر مهمان برنامه تیتر گفت: با همکاری دستگاه ها و اتحادیه صنوف طرح مقابله با قاچاق فرصتی به مراتب قوی تر از قبل برای عرضه کالا خواهد بود و راهی خواهد شد برای تولید بیشتر .   او افزود: عرصه خالی شده باید با کالای جایگزین پر شود که این کالای جایگزین فرصتی برای تولید کننده خواهد بود و در سال حمایت از کالای ایرانی این طرح محقق خواهد شد.

 دهقانی نیا در ادامه گفت: نمایندگی ثبت شده و اخذ شناسه کالا بر اساس دستورالعمل ماده 13 نشان دهنده فعالیت شعب خارجی در کشور برای عرضه پوشاک در داخل کشور بود بنابراین وقتی پوشاکی نمایندگی رسمی در کشور ندارد کالای پوشاک قاچاق خواهد بود و در طرح هدف قرار می گیرد. یکی از موارد مورد هدف نیز کالاهای پوشاکی هستند که قطعا قاچاق هستند و در مجتمع های تجاری مساحت زیادی را به خود اختصاص داده اند.   او افزود: شرکت هایی که نمایندگی در  کشور ندارند و حقوق ورودی پرداخت نشده است اولویت اول در دی ماه 97 در طرح مقابله با قاچاق کالا خواهند بود.

او افزود: در شناسایی کالای قاچاق، همکاری های هدفمند و خوبی انجام شده و مشخص شده که کدام واحدهای عرضه کننده کالا فاقد گواهی فعالیت نشان تجاری و فاقد نمایندگی هستند.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: در طرح جامع مبارزه با قاچاق کالا یکی از موارد همکاری وزارت صمت، در جهت تسهیل موانع تولید است.

دهقانی نیا افزود: اشتغال در حوزه تولید اشتغال مولد است اما در حوزه کالای قاچاق یک اشتغال وابسته است بنابراین وقتی بستر عرضه کالای قاچاق از بین برود این محیط در اختیار اشتغال مولد تولید قرار خواهد گرفت تا بازار در شب عید تامین باشد و مشکلی خاصی اتفاق نیفتد.
 او افزود: این طرح خطر پذیری عرضه پوشاک بالا را می برد و فضا در اختیار تولید داخلی قرار می گیرد بنابراین قاچاق کالا در فضای مجازی نیز قابل رصد خواهد بود. یکی از گلوگاه های مهم قاچاق در عرضه است بنابراین ادامه کار بهتر انجام خواهد شد.  دهقانی نیا در ادامه گفت: طرح مبارزه با قاچاق در عرضه نشان می دهد بیشترین حجم قاچاق در پوشاک است و بیشترین کشفیات نیز در پوشاک است ولی باید تمامی زنجیره رصد شود تا مبارزات با جدیت بیشتر انجا شود.  اولویت بندی با خطرناک کردن عرضه پوشاک در فضای حقیقی در مبارزه با عرضه در فضای مجازی نیز تاثیر گذار خواهد بود.


محرابی مدیرکل نساجی و پوشاک وزارت صمت در ارتباط تلفنی درباره حمایت از تولیدکننده برای جلوگیری از خلاء در بازار گفت: ما با توجه به افزایش نرخ ارز و محدودیت منابع پیشنهاد سه برابر سرمایه در گردش و مواد اولیه داده ایم همچنین برای ثبت سفارش ها و تامین ارز کارهایی انجام شده است تا مشکلات تولید تسهیل شود.  او گفت: انتظار ما این است که تولید کننده نیز در شناسنامه دارشدن کالا پیگیر باشند.  محرابی درباره دغدغه های موجود نیز گفت: بدون انتقال ارز با توجه به آمار پارچه وارد شده است و خطری زیادی را متوجه بازار نمی بینیم . تمهیدات سرمایه در گردش نیز راه را برای تولید هموار می کند تا شب عید مشکلی در تهیه پوشاک نداشته باشیم.

شاهرخ جعفری عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید پوشاک در ارتباط تلفنی گفت: بعنوان یک تولید کننده و ایجاد کننده یک برند ایرانی، من خودم از سال گذشته بیش از هزار متر به فضای تجاری خود اضافه کرده ام و پرسنل خود را افزایش داده ام. در مراکز تجاری جای خالی هرکدام از برندهای خارجی را برند داخلی گرفته است اما تولید کننده درگیر مشکلات مواد اولیه و نقدینگی است. تولید کنندگان دو سال پیش این مشکلات را نداشتند و با چک خرید می کردند اما این را هم در نظر بگیریم که دو سال پیش برندهای خارجی جای برند داخلی را گرفته بودند.
او افزود: در شرایط فعلی قاچاق محرز شده است که طرح مقابله با قاچاق لازم است. نکته مهم این است که پوشاک تکنولوژی خاصی نمی خواهد و این توان در تولید کننده ما وجود دارد فقط تولید کننده باید امنیت داشته باشد و حمایت شود تا برندی با کیفیت تولید کند.


منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: قاچاق کالا پوشاک مواد اولیه برند داخلی برند خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۹۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، افزود: تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، گفت: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد. 

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند. 

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • کشف یک و نیم تن بادام قاچاق در امیدیه
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟
  • کشف ۷۰۰ کیلو گردو قاچاق در بازرسی از یک اتوبوس
  • کشف گردو قاچاق در اتوبوس
  • ۷۰۰ کیلو گردو قاچاق در بازرسی از یک اتوبوس کشف شد
  • کشف ۶۰ میلیارد ریال نوشیدنی‌های قاچاق از یک انبار در رشت