Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر امینی امروز در گفت‌وگو با فارس در رشت بازآفرینی شهری را یکی از سیاست‌های مهم رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی برشمرد و اظهار کرد: بالغ‌بر ۲۰ میلیون نفر از جمعیت ایران در شرایط بد مسکنی به سر می‌برند و این موضوع موجب شده تا دولت ستادی به نام بازآفرینی شهری ایجاد کند.

وی یافتن محله‌های فرسوده را یکی از اهداف بازآفرینی شهری دانست و افزود: دولت در تلاش است تا با یافتن محل‌های کم برخوردار و فرسوده در جهت هویت بخشی و ایجاد ارزش‌افزوده در محله‌ها گام بردارد تا زمینه اشتغال در محلات فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه وزیر راه و شهرسازی تکالیف و سیاست‌های کلی بازآفرینی شهری را به استانداران سراسر کشور ابلاغ کرده تصریح کرد: انتظار این است استانداران در طرح بزرگ بازآفرینی شهری مشارکت کافی داشته باشند و با ارائه خدمات کافی به مردم در محلات کم برخوردار زمینه برگشت جمعیت به محلات را فراهم کنند.

امینی در پاسخ به این‌که سیاست دولت در راستای تامین نیاز سالانه میلیون‌ها متقاضی مسکن چیست بیان کرد: تامین مسکن موردنیاز در کشور، بخشی ناشی از شرایط نامناسب مسکن، بخشی دیگر از متقاضیان مسکن کسانی هستند که در روستاها زندگی می‌کنند و بخش اعظم دیگر مربوط به جمعیت موجود در شهرهای جدیدالتاسیس هستند.

وی با تاکید بر اینکه طبق برنامه ششم تامین مسکن موردنیاز متقاضیان جدید بر عهده وزارت راه و شهرسازی است گفت: وزارت راه و شهرسازی سالانه مسوول تامین حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار مسکن در کل برنامه است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی طی یک سال باید ۹۰۰ هزار مسکن برای متقاضیان جدید بسازد افزود: حدود ۲۰۰ هزار مسکن در حوزه روستایی، ۱۰۰ هزار مسکن در حوزه بازآفرینی شهری، ۴۰۰ هزار مسکن مربوط به شهرهای جدید و مابقی آن مربوط به شهرها و خرد مالکان است.

امینی از تحویل بیش از یک‌میلیون واحد مسکن مهر طی دولت فعلی به متقاضیان آن خبر داد و تصریح کرد: دولت باید یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکن مهر را به متقاضیان تحویل می‌داد که یک‌میلیون و ۱۰۰ هزار واحد آن به همت دولت تحویل داده‌شده و امیدواریم با احداث مسکن در طرح‌های بازآفرینی شهری، احداث مسکن در شهرهای جدید و مسکن روستایی که بسیار کمک‌کننده است مابقی نیاز متقاضیان مسکن را تامین کند، گرچه هدف دولت واگذاری ساخت مسکن به خود مردم است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۹۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد

محمد آئینی روز سه شنبه در بازدید از پروژه های بازآفرینی شهر تبریز افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده پیش بینی می شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره برداری برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با بیان اینکه کلانشهر تبریز در حوزه بازآفرینی شهری از شهرهای برتر کشور است، گفت: این شهر در این زمینه می تواند الگویی برای سایر کلانشهرها باشد.

آئینی، با بیان اینکه ادامه داد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری مانند مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز به کمک همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان پذیر شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز در این بازدید با ارایه گزارشی از آخرین وضعیت پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز در راستای طرح بازآفرینی شهری گفت: طول مسیرگشایی در این طرح یک هزار و ۸۰۰ متر است و ۷۵۰ ملک واقع در مسیر این پروژه باید تملک شود.

محمد عزتی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه، افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده این پروژه امسال به اتمام می رسد و به مسیر ایده لو متصل می شود.

وی با بیان اینکه تا کنون ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تملک اراضی واقع در این پروژه هزینه شده است، اظهار کرد: این پروژه موسوم به طرح نجات تبریز با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه مرحله به طور همزمان اجرا می شود.

عزتی، ادامه داد: اجرای پروژه‌ های مسیرگشایی در بافت‌ های فرسوده و حاشیه‌ نشین از اولویت‌ های شهرداری تبریز است و این پروژه ها با همراهی اعضای شورای اسلامی و نهادهای قضایی این شهر اجرا می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری در جریان سفر یک روزه به تبریز از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونتگاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و پروژه‌های نوسازی مردمی و بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی تبریز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • خبر خوش وزارت راه و شهرسازی به متقاضیان نهضت مسکن ملی
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • حل مشکلات مردم در حوزه مسکن یک تکلیف شرعی است
  • مستاجران ؛بازنده بازی قیمت‌سازی
  • دیوار کلاهبرداری فرو ریخت
  • مسیرگشایی خیابان انقلاب تبریز جزو پروژه‌های شاخص کشور اعلام شد
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب پروژه شاخص در حوزه بازآفرینی شهری است
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • مسیرگشایی‌های تبریز از پروژه‌های شاخص کشور در حوزه بازآفرینی است