Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور در گفتگو با مدیران رسانه ها، بر امیدآفرینی، تقویت اعتماد عمومی، انتقاد کارشناسانه و منصفانه و حرکت در مسیر افزایش کارآمدی و وحدت و انسجام جامعه از سوی رسانه ها تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ دکتر رحمانی فضلی در نشست صبح امروز با گروهی از مدیران رسانه های سراسری که در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد، پس از توجه به نقطه نظرات مطروحه از سوی 17 نفر از مدیران رسانه ای و ضمن تشریح اهداف، روند شکل گیری و محورهای اقدامات ستاد، گفت: بخش اصلی کار ما در ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور، پیشگیری از بروز تنش های اجتماعی در نتیجه مشکلات اقتصادی است، چرا که سوء استفاده از اینگونه پدیده ها، هدف اصلی تحریم های آمریکا علیه ملت ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

 

وزیر کشور و رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی با مرور رسالت رسانه ها و تاکید بر لزوم آگاهی بخشی به مردم گفت: باید مردم را آگاه و برای مواجهه مطمئن با شرایط مختلف آماده کنیم و نگاه آنها را عمق ببخشیم و اقدامات و عملیات روانی دشمن علیه مردم را خنثی کنیم.
وی علت انتخاب وزارت کشور از سوی سران قوا برای ورود به این حوزه را، شأن و جایگاه هماهنگ کنندگی و گستره وسیع اعمال اختیارات این وزارتخانه و همچنین اشراف و سوابق مؤثر رسانه ای و مرتبط با حوزه افکار عمومی فرد متولی مسؤولیت این وزارتخانه بر شمرد.


وزیر کشور با اشاره به اینکه با تکیه بر اطلاعات، قاطعانه می توان هدف دشمن را در شرایط فعلی، به طور جد براندازی جمهوری اسلامی دانست، خاطرنشان کرد: دشمنان ما همواره به دنبال این موضوع بودند و از اوایل انقلاب هم رویکرد را داشته اند، اما در شرایط فعلی بواسطه احساس خطر از پیشرفت های کشور و همچنین با امیدواری به ظرفیت سوء استفاده از تنگناها و دشواری هایی که تحریم ها ایجاد می کند، در شرایط فعلی، دچار این سوء تفاهم شده اند که می توانند اهداف خود را عملی کنند.


وی با تاکید بر اینکه، همه بخش ها در کشور از دستگاه های متولی گرفته تا تشکل ها و رسانه ها باید مسؤولانه و با توجه دقیق به پیامدهای اقدامات خود حرکت کنند، اظهار کرد: ما خودمان را از رسانه ها جدا نمی دانیم چراکه همه ما سوار یک کشتی هستیم و همه باید این کشتی را به مقصد برسانیم.
وی افزود: دمیدن بر امواج ناامیدی به همه لطمه می زند؛ وزیر یا خبرنگار، در شرایط ناامیدی، هیچ کدام نمی توانند کاری از پیش ببرند. بنابراین در همه رویکردها، باید هدف گذاری درستی را از همه نیروها در کشور شاهد باشیم و با نگرش مسؤولانه وظایف خود را دنبال کنیم.


رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور در همین زمینه، با اشاره به اینکه وظیفه همه ما امیدآفرینی است، از رسانه ها خواست تا با اعتمادسازی، خنثی سازی توطئه ها و عملیات روانی دشمنان، پرهیز از انتشار اخبار دروغ و غلط و در نهایت برخورد کارشناسی، منصفانه و عادلانه با مسائل، جهت گیری های خود را در چارچوب تقویت وحدت و انسجام ملی دنبال کنند.
وی با مرور برخی از جریان سازی کذب و خلاف واقع مطرح در برخی رسانه ها و در مقام طرح یک نمونه مهم در این عرصه گفت: اینکه برخی گفتند و احیاناً کماکان می گویند که دولت خودش ارز را گران کرده است، اشهد با... این یک ادعای دروغ است. دولت می داند با افزایش قیمت ارز،  تنشهای اجتماعی بیشتر می شود و این همان خواست دشمنان است، پس دولت هرگز چنین انتخابی نخواهد داشت. وزیر کشور افزود: وقتی کسی چنین ادعای خلاف واقعی را مطرح می کند، آیا نباید از او طلب مستندات کرد؟! 


وزیر کشور در همین زمینه به بخشی از حاشیه سازی های دروغ پیرامون خود اشاره کرد و گفت: آقای سامانی، معاون پارلمانی وزارت کشورهیچ نسبت سببی و نسبی با من ندارد و با توجه به اینکه در مجلس به ایشان نیاز داریم، گزینه هیچ استانداری هم نیست.
رحمانی فضلی با بیان اینکه هرگز مخالف طرح انتقادات نیستیم، ادامه داد: رسانه ها چشم و گوش دولت هستند. هیچ حکومتی بدون انتقاد باقی نمی ماند و بدون رسانه ها نیز حکومت ها نمی توانند به خوبی عمل کنند، تأکید کرد: مسأله بر سر طرح مستند و منصفانه و کارشناسی مسائل است.
وزیر کشور با تشریح ابعاد مختلف اطلاع رسانی و روزنامه نگاری منصفانه و مسؤولانه، بر اهمیت تقویت آموزش های خبرنگاران و همکاران رسانه ها تأکید کرد. وی افزود: رسانه اگر با توجه به منافع ملی و چارچوب قانونی فعالیت کنند، حتماً پدیده مبارکی است، لکن در غیر اینصورت، بایستی در مورد نتایج آن تأمل کرد.
وزیر کشور با اشاره به سوابق و فعالیت های انجام شده در حوزه اجتماعی در وزارت کشور از آغاز دولت یازدهم گفت: برای اولین بار، نسبت به مسائل اجتماعی و آسیب های اجتماعی کشور شناخت و رصد دقیق داریم. البته نمی گویم، آسیب ها را کاملاً مدیریت کرده ایم، بلکه تاکید می کنم که شناخت عالمانه حاصل شده و حرکت شروع شده است.

 

وزیر کشور در فراز دیگری از اظهارات خود گفت: در ابعاد منطقه ای، وضعیت ما واقعا افتخار آمیز است. آیا باید  اجازه می دادیم که داعش عراق و سوریه را بگیرد و به فکر تعدی به ایران عزیز ما باشد؟!
وی افزد: ما آرزو داریم که منطقه در ثبات و آرامش باشد چراکه در غیر این صورت، جان و مال و آبروی جهان اسلام از بین می رود.
وزیر کشور تاکید کرد: در حوزه برنامه ریزی، بودجه ریزی و مناسبات اداری، دچار مشکل ساختاری هستیم. ما در این زمینه ها دارای ساختار متمرکزی هستیم که منشأ همه ناکارآمدی ها است و علیرغم اصلاحات صورت گرفته، کماکان محتاج تحول اساسی در این بخش ها هستیم.
وی اضافه کرد: در حالیکه امنیتی ترین مسائل کشور به صورت غیر متمرکز و به خوبی مدیریت و حل و فصل می شود، اما در مسائل اقتصادی درگیر رویکردهای تمرکز گرا هستیم.
رحمانی فضلی در پایان به انتخابات مجلس در سال آینده اشاره کرد وگفت: از فروردین 98 مباحث انتخاباتی به مسائل کشور اضافه می شود و شرایط سیاسی جدیدی خواهیم داشت و رسانه ها می توانند در مدیریت این شرایط به ما کمک کنند و در واقع رسانه ها باید به بهترین نحو، بستر تحقق منافع ملی را فراهم کنند.

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: معاون اول رئیس جمهور خراسان جنوبي بیرجند استان بوشهر خراسان جنوبی حسن روحانی مشهد خبرگزاری شبستان عربستان نشست با مدیران رسانه ها وحدت و انسجام رحمانی فضلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۹۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران

رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت: نیازمند افزایش اعتبار صندوق اعتباری فناوری مازندران هستیم و شرکت‌های فناوری به حمایت‌های متعدد برای تولید محصول نیاز دارند. - اخبار استانها -

کریم سلیمانی امروز در حاشیه نشست یوسف نوری؛ استاندار مازندران با دانش‌بنیان‌های استان به تسنیم گفت: نخستین نشست استاندار پس از انتصابش به عنوان نماینده عالی دولت در مازندران، با شرکت‌های دانش بنیان بود و این حاکی از ارج نهادن به این شرکت ها و فعالیت آنهاست.

وی با اعلام اینکه 144 شرکت دانش‌بنیان و 329 هسته فناور در مازندران وجود دارد، افزود: 956 محصول دانش‌بنیان در این شرکت‌ها تولید می‌شود که اگر حمایت شوند به یک هزار و پانصد محصول افزایش می‌یابد.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به وجود 12 مرکز رشد در استان، بیان کرد: بنا داریم برای کوتاه‌مدت و در یک و نیم سال و اندی این تعداد را تا دو برابر افزایش بدهیم.

سلیمانی ادامه داد: این مهم را از گلوگاه تا رامسر آغاز کرده‌ایم و اولویت با شهرهای کمتر برخوردار است تا مراکز رشد خلاق تسری پیدا کنند؛ هر خانه‌ای که فارغ‌التحصیل نخبه دارد و برنامه خاصی برای اشتغال ندارد، از این طریق یک سکوی پرشی برای رشد اقتصادی آنها ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از نکات جالب برای سال جاری این بود که هسته‌های دانش‌آموزی و دانشجویی را شکل دادیم؛ زیرا مازندران یک استان دارای آموزش عالی قوی است و فرصت خوبی است که به نحو شایسته از آن استفاده کنیم.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به جلسه جامعه نخبگانی استان با یوسف نوری؛ استاندار جدید، گفت: با توجه به اینکه مجموعه ما دارای درجه یا سطح دو کشور است، از استاندار خواستیم که حمایت کنند تا ما هم به سطح یک و هم‌پایه اصفهان و شیراز برسیم چون این ظرفیت وجود دارد.

وی در پایان با اشاره به صندوق اعتباری فناوری مازندران که در حمایت از جامعه دانش‌بنیانی استان نقش دارد، گفت: اعتبار این صندوق 32 میلیارد تومان است و باید پیگیری شود که به 200 تا 300 میلیارد تومان برسد و اگر این اتفاق بیفتد می‌توانیم امیدوار باشیم که ظرف یک دو سال آینده، تعداد محصولات دانش‌بنیان استان به یک هزار و 500 برسد.

به گزارش خبرنگار تسنیم، از مهمترین درخواست‌های جامعه فناور، دانش‌بنیانی و نخبگانی مازندران از استاندار جدید؛ در زمینه استاندارسازی محصولات، عملیاتی شدن مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، رسیدن صندوق علمی – پژوهشی به جایگاه واقعی، رفع تحریم‌های داخلی و برگزاری نشست‌های مستمر بوده است.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • شعار سال جاری با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد
  • شعار امسال با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • وحدت و انسجام، نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام است
  • لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن