Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه شایعات منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر واگذاری مدیریت راه آهن غرب کشور به همدان را کذب دانست و گفت: استان کرمانشاه به صورت مستقل صاحب اداره کل راه آهن می‌شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، مهرداد سالاری معاون عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: سیاست شرکت راه آهن این است که بعد از راه اندازی راه آهن خدمات بهره برداری را به نزدیکترین استان بدهد که الان خدمات بهره برداری راه آهن کرمانشاه زیرنظر استان مرکزی (اراک) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او گفت: از زمانی که خط راه آهن در کرمانشاه ایجاد شده ما پیگیر راه اندازی اداره کل راه آهن در استان هستیم و با وزیر راه و شهرسازی نیز در این ارتباط صحبت کردیم و مکاتبات لازم نیز انجام شده است.

او با بیان اینکه استان همدان صاحب اداره کل راه آهن مستقل شده است، افزود: راه آهن کرمانشاه در هیچ بخشی زیرنظر راه آهن همدان نیست و اصولا هیچ ارتباطی با هم ندارند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه اداره کل راه آهن به صورت منطقه‌ای اداره نمی‌شود و استانی است، گفت: راه آهن از حوزه‌ای که وارد استان کرمانشاه می‌شود تمام اقدام‌های مربوط به بهره برداری و توسعه به اداره کل راه آهن کرمانشاه واگذار می‌شود.

سالاری در ادامه به وضعیت فعلی راه آهن کرمانشاه نیز اشاره کرد و افزود: از مدتی قبل به علت مشکلاتی که در ریل وجود داشت، اقدام‌های جوشکاری در ریل‌ها شروع شد و اکنون این اقدام‌های فنی به اتمام رسیده و برای شروع مجدد فعالیت راه آهن نیاز به تایید نهایی کمیسیون فنی است.

وی اظهار داشت که ایراد‌های به وجود آمده در راه آهن رفع شده و تست‌های لازم نیز با موفقیت به اتمام رسیده است.

به گفته او، پنجشنبه هفته جاری کمیسیون شبکه ریلی کشور که متشکل از چند دستگاه مرتبط هستند وضعیت ریل‌ها را بررسی می‌کنند و در صورت تایید نهایی بلافاصله فعالیت راه آهن به حالت عادی بر می‌گردد.

راه آهن کرمانشاه ۲۹ اسفند سال ۹۶ با حضور رئیس جمهوری افتتاح شد و از آن زمان تا مدتی قبل قطار هر هفته روز‌های دوشنبه از کرمانشاه به مقصد مشهد اقدام به جابجایی مسافر می‌کرد.

انتهای پیام/ی

 

آخرین جزییات از راه آهن غرب

 

 

منبع:ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل ونقل ترافیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۹۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری مجموعه تاریخی ریسباف به شهرداری اصفهان

 سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: مجموعه تاریخی «ریسباف» برای احیاء و عملیات نجات بخشی در اختیار شهرداری اصفهان قرار گرفت.

حمیدرضا محققیان  افزود: با توجه به توافق بعمل‌آمده میان معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، شهرداری اصفهان و اداره کل میراث فرهنگی، از فروردین امسال، این مجموعه تاریخی و صنعتی بزرگ اصفهان پس از برآورد‌های اولیه و تهیه شرح خدمات، برای انجام عملیات نجات بخشی و ایجاد نمایشگاه فرهنگی و گردشگری در آن در اختیار شهرداری قرار گرفت.

به گفته وی، نمایشگاه فرهنگی و گردشگری شهرداری حداقل در محور‌های جنوبی این مجموعه تاریخی خواهد بود.

محققیان یادآور شد: با توجه به مصوبه هیات وزیران در باره واگذاری این مجموعه عظیم به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و با پیگیری‌های بعمل‌آمده در استان، معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری بصورت مستقیم پیگیری این موضوع را انجام داد و با مشارکت نهاد‌های مربوط از جمله اداره کل میراث فرهنگی، این بنای تاریخی در زمستان امسال تحویل یگان حفاظت میراث فرهنگی استان شد.

او ابزار امیدواری کرد تا با همکاری تمام نهاد‌های ذی‌ربط بتوان گام نخست را در راستای اجرای موزه منطقه‌ای اصفهان در این مجموعه عظیم تاریخی آغاز کرد.

،جموعه تاریخی کارخانه ریسباف از جمله آخرین بازمانده‌های کارخانه‌های ریسندگی پشم اصفهان است که در مساحتی در حدود ۷۴ هزار مترمربع با زیربنائی در حدود ۵۴ هزار مترمربع در محور تاریخی چهارباغ بالا اصفهان واقع شده است.

کارخانه ریسباف در شمار زیباترین و مهمترین بنا‌های صنعتی و تاریخی ایران قرار دارد که در دوران پهلوی اول، زمانی که ایران رو بسوی صنعتی شدن گذارده بود، ساخته شد.

این کارخانه در شمار ۹ کارخانه‌ای بود که در حوزه صنایع نساجی اصفهان تاسیس شد؛ در این میان «بافناز» برای همیشه از صفحه میراث صنعتی استان پاک شد، «صنایع پشم» (روبه‌روی کارخانه ریسباف) در یک مجتمع تجاری به یک سردر و کوشک میانی محدودیت یافت و «نختاب» حفظ، اما تغییر کاربری پیدا کرد و در این میان، حفظ ریسباف بدلیل باقی ماندن تمام قسمت‌هایش (اگرچه در برخی نقاط متزلزل) و اهمیت سبک معماری و قرارگیری آن در محور تاریخی فرهنگی چهارباغ، دوچندان بود.

این بنا که در سال ۸۱ به ثبت آثار ملی ایران رسید، در اختیار بانک ملی قرار داشت و از دوران دولت دهم به این سو تصمیم بر آن شد که مالکیت آن با رعایت قوانین برای ایجاد موزه منطقه‌ای اصفهان به میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری منتقل شود؛ اما این اتفاق بدلیل آنچه که تحت عنوان «تعلق سرمایه مالی کارخانه ریسباف به سهامداران بانک ملی» خوانده می‌شد، معطل ماند تا اینکه در آذر سال گذشته (۱۴۰۲) برای نجاتِ این کارخانه تاریخی، ریسباف بطور رسمی به اداره کل میراث فرهنگی اصفهان تحویل داده شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • آخرین تحولات مدیریت استقلال پس از واگذاری
  • برگزاری مراسم قرعه‌کشی و واگذاری ۸۱ قطعه زمین در قالب قانون جوانی جمعیت
  • نخستین اقدام مالکان جدید پرسپولیس؛ پرداخت بخشی از مطالبات بازیکنان
  • هشدار اسپانیا به رژیم صهیونیستی درباره حمله به رفح
  • استان همدان صاحب آزمایشگاه تخصصی ژنتیک شد
  • چرا رهبر انقلاب اصرار بر مردمی سازی اقتصاد دارند؟ / مزایای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی چیست؟
  • خلاص؛ استقلال و پرسپولیس صاحب جدید پیدا کردند
  • چرا مدیریت خودروسازان دولتی محکوم به واگذاری به بخش خصوصی است؟
  • واگذاری مجموعه تاریخی ریسباف به شهرداری اصفهان
  • حقانی: دنیا باید بپذیرد که افغانستان کشور مستقل است