Web Analytics Made Easy - Statcounter



یک استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران و فعال اصلاح‌طلب به شکاف‌های ایجادشده از سال ۵۸ تا کنون در جامعه ایران اشاره کرد و گفت: حاکمیت دموکراسی تنها راه برون‌رفت از وضعیت کنونی و پر کردن شکاف‌های موجود است.

به گزارش ایسنا, صادق زیباکلام عصر سه‌شنبه (۲۰ آذر) در جمع دانشجویان دانشگاه کردستان ضمن بیان عشق و علاقه خود به کردها, از پروژه «دهکده امید» برای دانشجویان سخن گفت و اظهار کرد: مردم از سراسر کشور ۳ میلیارد تومان برای کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه به حساب من واریز کردند که در یک ماه اخیر توقیف شد و چندین بار به این دلیل شفاها و کتبا بازپرسی شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در آخرین روز بازپرسی و در آخرین جملاتم نوشتم که اگر این حساب بسته شود, یک گوسفند نذر حضرت ابوالفضل (ع) می‌کنم. از من پرسیده شد که علت نوشتن این مطلب چیست و اگر علاقه‌ای به ادامه پروژه ندارم, از طریق شبکه‌های اجتماعی به مردم اعلام کنم که قادر به انجام پروژه نیستم اما به چند دلیل نمی‌توانستم این کار را انجام دهم.

زیباکلام ادامه داد: دلیل اول، اشک دخترم و دومی علاقه‌ای بود که به کردها داشتم و اعتقاد به این مهم که برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی انجام کاری به کردها سپرده شده و کسی از تهران برای آنها تصمیم نمی‌گیرد و نباید این فرصت را از آنها گرفت.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه به تشریح فضای حاکم بر کشور در سال ۵۸ و امروز پرداخت و تصریح کرد: اگر امروز نخبگان کرد به این امر معتقد باشند که عده‌ای در تهران نشسته و مانع از سرمایه‌گذاری در کردستان و انجام کار جدی در این استان می‌شوند, نشان‌دهنده پسرفت کشور در ۴۰ سال گذشته است.

وی با بیان اینکه تنها راه برون‌رفت از مشکلات و پرکردن شکاف‌ها در کشور, حاکمیت دموکراسی است، خاطرنشان کرد: تاریخ نشان داده آنچه خواست قومیتی را تحقق می‌بخشد, دموکراسی است که اگر حاکم شود هیچ قومی خواستار جدایی از ایران نخواهد بود و همه باید برای این گمشده یعنی حاکمیت قانون و دموکراسی تلاش کنیم.

زیباکلام در ادامه به پرسش‌های دانشجویان درباره عملکرد جمهوری اسلامی در مناطق کردنشین پاسخ داد.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۹۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است

یک کارشناس برجسته انگلیسی روی کار آمدن مجدد ترامپ در آمریکا را بخصوص خطری برای اروپای شرقی دانسته و از اروپایی‌ها خواست برای استقلال در امنیت و دفاع از خود وارد عمل شوند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بن آنسل، استاد علوم سیاسی در کالج نوفیلد دانشگاه آکسفورد و یکی از کارشناسان برجسته دموکراسی بریتانیا در گفتگویی با روزنامه دی ولت آلمان در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تحولات بین المللی غرب اقتدار خود را از دست داده است گفت: غرب نسبتا قدرت خود را از دست داده است. قبل از سال 1989، حمله به غرب توسط قدرت‌های غیر غربی، امری عادی بود. سپس اتحاد جماهیر شوروی فروپاشید و ایالات متحده آمریکا خود را به عنوان قدرت مسلط تثبیت کرد. در آن زمان، بسیاری معتقد بودند که دموکراسی بالاخره پیروز شده است. اما اینطور نبود. کم کم روسیه و چین همزمان بالا رفتند و اوج گرفتند که این منجر به از دست رفتن نسبی قدرت جهانی در غرب شد، همانطور که امروز مشاهده می کنیم.

وی درباره خطرات روی کار آمدن مجدد ترامپ در آمریکا گفت: من معتقد نیستم ترامپ ساختار به اصطلاح دموکراسی آمریکا را تهدید می کند. او تصمیمی برای دور زدن کنگره یا محدود کردن حق رای نمی گیرد. اما او تهدیدی برای دموکراسی در اروپای شرقی است. او در صورت وقوع جنگ از استونی، لتونی یا لیتوانی دفاع نخواهد کرد. بنابراین کشورهای اروپایی باید وارد عمل شوند. اروپایی‌ها اکنون متوجه شده‌اند که دیگر نمی‌توانند به آمریکایی‌ها برای محافظت ازخود تکیه کنند. اروپای ها باید سال ها پیش، زمانی که ایالات متحده قبلاً در این باره شکایت می کرد، درباره معنای آن بحث می کردند. اما هیچ کس این شکایات را جدی نگرفت.

وی در ادامه همچنین به افزایش محبویت احزاب راست پوپولیستی در آستانه انتخابات اروپا پرداخته گفت: بسیاری از نارضایتی ها و بی اعتمادی در غرب از این واقعیت ناشی می شود که رشد اقتصادی در اکثر کشورها برای دو دهه راکد بوده است. سیاست ما در این شرایط منفی‌تر و توزیع‌کننده‌تر می‌شود. با توجه به این موضوع، خوشحال کردن مردم بسیار دشوار است، زیرا همه معتقدند که زندگی برای آنها سخت تر از والدینشان است.

ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشتترامپ محدودیت‌های جدید در پرونده کلاهبرداری خود را پذیرفت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • رئیسی: مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد/ هر چه به نفع مردم و اقتصاد کشور باشد را انجام می‌دهیم حتی اگر عده‌ای مخالفت کنند
  • ربیعی : فلسفه بقا بر فلسفه توسعه کشور چربیده است / تغییر سبک زندگی که در خیابان می بینید، توطئه نیست / جریان پرقدرتی سالهاست مقابل حاکمیت تفکر توسعه و پیشرفت ایستاده
  • رأی الیوم:حاکمیت اردن استمرار جغرافیای راهبردی رژیم صهیونیستی است
  • نظراتم را در مورد طرح حجاب صریح با مقامات و حاکمیت می‌گویم/ بلای جان طرح‌های خوب نبود رویه‌های درست اجراست
  • جریمه انتقاد از جنایات جنگی در کشور مدعی مهد دموکراسی!
  • خواهر کیم جونگ اون: به توانمندسازی ارتش برای حفاظت از حاکمیت و صلح منطقه ادامه می‌دهیم
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • رفع ۴۰۰ نقطه پرحادثه در کشور/ احداث بزرگراه اهواز خرمشهر در دستور کار
  • شناسایی ۱۳۰ نقطه پرخطر در مسیر گذرگاه‌های اربعین