Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل امور زنان و خانواده آموزش و پرورش گفت: خراسان شمالی جزء ۳ استان نخست کشور در ازدواج زود هنگام دختران قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ایسنا - منطقه خراسان شمالی، فرحناز مینایی‌پور در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه فقر اقتصادی و فرهنگی یکی از عواملی است که باعث ازدواج زود هنگام دختران می‌شود، افزود: این مسئله باید زنگ خطری برای همگان باشد، هدف این نیست که سن ازدواج را افزایش دهیم بلکه هدف توانمند سازی دختران قبل از ازدواج است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دخترانی که تحصیل مناسب و توانمندی ازدواج را نداشته باشند نمی توانند فرزندان مناسبی نیز تربیت کنند و این مسئله آسیب های اجتماعی زیادی را به دنبال خواهد داشت.

مینایی‌پور اظهار کرد: ۴۲ دانش‌آموز خراسان شمالی در دوره ابتدایی ازدواج کردند و این امر موجب شده تا از ادامه تحصیل باز بمانند.

به گفته وی تکلیفی برای آموزش و پرورش در این زمینه مشخص نشده است اما برای ما تبدیل به دغدغه شده است و می خواهیم در این زمینه ورود کنیم.

مینایی پور اظهار کرد: تا قبل از انقلاب اسلامی ۴۲ درصد از بانوان سواد داشتند اما در حال حاضر ۹۸ درصد دختران و بانوان ما سواد ابتدایی را دارند و این از ثمره انقلاب اسلامی است.

وی با انتقاد به این مسئله که تمام دستگاه ها از آموزش و پرورش انتظار دارند و گلایه می کنند، ادامه داد: کار کردن در آموزش و پرورش به تنهایی امکان پذیر نیست و باید تمام نهاد ها و افراد به آموزش و پرورش در این راه همراه آموزش و پرورش باشند.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: اگر همه افراد که از آموزش و پرورش در دوره تحصیل خدمت گرفته و اکنون صاحب توان و مهارتی شده اند دین خود را به آموزش و پرورش ادا کنند، بسیاری از مشکلات این نهاد حل می‌شود.

وی گفت: اکنون ۱۴ میلیون دانش آموز در سطح کشور مشغول به تحصیل هستند که هفت میلیون از آنان را دختران تشکیل می دهند.

مینایی‌پور عنوان کرد: در کل کشور چهار میلیون کارمند در حال فعالیت هستند که یک میلیون از آنان بانوان هستند اما به دنبال افزایش این تعداد هستیم تا در بخش های مدیریتی بیشتر از بانوان استفاده شود و هنوز به جایگاه مطلوب در این زمینه نرسیدیم.

وی افزود: در کشور شاهد ظلم تاریخی به زنان هستیم و این قشر بعضا عقب نگاه داشته شده اند اما اکنون تلاش داریم تا رشد و بالندگی زنان در عرصه های مختلف توسعه یابد.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش اجرای طرح غربالگری بیماری ویژه زنان، توسعه فعالیت های ورزشی، کادرسازی و پرورش مدیران زن آینده را از جمله طرح های این مدیریت عنوان کرد و گفت: تلاش داریم تا در قالب طرح های کادرسازی، زنان بیش از پیش وارد عرصه تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی شوند.

وی با اشاره به اینکه مهارت گفت‌وگو باید در میان دانش آموزان و خانواده ها افزایش یابد، تصریح کرد: زمانی که برای گفت و گو باید انجام شود هزار و ۵۰۰ کلمه است که اکنون به ۵۰۰ کلمه رسیده است و این خوشایند نمی باشد از همین جهت طرح گفت وگو را پیگیری می کنیم تا انجام شود.

وی اظهار کرد: یکی از علت های کاهش میزان گفت و گو و ارتباط کلامی در خانواده ها، سرگرم شدن اعضای خانواده با گوشی های موبایل و فضای مجازی، مشغله های زیاد والدین و تک فرزندی خانواده ها است.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش بیان کرد:در سطح کشور ۱۴ میلیون دانش آموز مشغول به تحصیل هستند که هفت میلیون نفر از آنان را دختران تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ازدواج زودهنگام دختران خراسان شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۰۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزار و ۲۶۴ نوعروس خراسان جنوبی راهی خانه بخت شدند

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا حسینی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران از اهدای هزار و ۲۶۴ سری جهیزیه به نوعروسان خراسان جنوبی خبر داد.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خراسان جنوبی گفت: این سری جهیزیه شامل یخچال، تلویزیون، اجاق گاز، لباسشوئی و جاروبرقی بوده و ارزش ریالی هر سری جهیزیه با قیمت کارخانه بیش از ۳۲۰ میلیون ریال است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته‌امداد استان با بیان اینکه ازدواج به عنوان محبوب‌ترین بنا و اقدام در دین اسلام است و به دنبال خود نوعی مصونیت از گناه و آلودگی روح را به همراه خواهد داشت افزود: کمک هزینه ازدواج به شکل نقدی به نوعروسان مساعدت می‌شود.

حسینی ادامه داد: در کمک هزینه ازدواج که به شکل کالا اهدا می‌شود سعی شده کالاهای اساسی سبد جهیزیه تهیه شود که به علت خرید بدون واسطه از مراکز تولید، این کالاها با قیمت مناسب تهیه و اهدا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اهداف این نهاد را در زمینه ترویج ازدواج و گسترش فرهنگ اصیل اسلامی در بر پایه ازدواج‌های آسان، کم هزینه و پایدار و تسهیل و ترویج ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار دانست، تصریح کرد: ارزش ریالی کل جهیزیه توزیع شده بیش ۳۹۸ میلیارد ریال است.

معاون کمیته امداد خراسان جنوبی با اشاره به طرح‌های مختلف کمیته امداد امام خمینی (ره) در زمینه توانمندسازی مددجویان گفت: این نهاد با اجرای طرح‌های مختلف زمینه کمک رسانی هر چه بهتر خیران و نیکوکاران به خانواده‌های نیازمند را فراهم کرده است که امیدواریم با همکاری و مشارکت حامیان در امر ازدواج، بتوانیم چنین فضایی را برای خانواده‌های تحت حمایت توسعه و فراهم کنیم.

کد خبر 6080573

دیگر خبرها

  • دختران خراسان شمالی بر بام کوراش کشور ایستادند
  • کسب مقام نخست مسابقات کوراش بانوان قهرمانی کشور
  • نماینده بسکتبال خراسان شمالی حریف خود را شکست داد
  • دختران خراسان شمالی فاتح مسابقات کوراش قهرمانی کشور
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کوراش قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی زنان
  • دختران خراسان شمالی فاتح مسابقات کوراش قهرمانی کشور شدند
  • ۲ میلیون دانش آموز حافظ قرآن هستند
  • اولویت نخست آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی است
  • هزار و ۲۶۴ نوعروس خراسان‌جنوبی راهی خانه‌بخت شدند
  • هزار و ۲۶۴ نوعروس خراسان جنوبی راهی خانه بخت شدند