Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@10:35:56 GMT

تغییرات اقلیمی ریسک مرگ های قلبی را افزایش می دهد

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۰۴۹۵

تغییرات اقلیمی ریسک مرگ های قلبی را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر، تیمی از کارشناسان بین المللی هشدار می دهند دماهای بالاتر و گرم تر جان افراد مسن و سایر افراد آسیب پذیر در مقابل فشار گرمایی، بیماری قلبی و کلیوی را تهدید می کند.

سال گذشته، بیش از ۱۵۷ میلیون فرد در معرض خطر در جهان در معرض موج گرما قرار گرفتند که به گفته محققان، ۱۸ میلیون نفر بیش از تعداد افراد در سال ۲۰۱۶ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«هیلاری گراهام»، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه یورک انگلستان، در این باره می گوید: «روند تاثیرات تغییرات اقلیمی و آسیب پذیری های ناشی از آن نشان دهنده ریسک بالا برای سلامت در زمان حال و آینده است.»

طبق گزارش محققان، به طورمیانگین هر فرد بین سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷، در مقایسه با سال های ۱۹۸۶ تا ۲۰۰۵، ۱.۴ روز بیشتر در معرض موج گرما قرار گرفته است.

محققان اذعان می کنند علاوه بر افراد بالا ۶۵ سال، افراد آسیب پذیر ساکن در شهرها، مبتلایان به بیماری قلبی، دیابت و بیماری مزمن تنفسی بیشتر در مقابل افزایش دما و تغییرات اقلیمی آسیب پذیر هستند.

به گفته محققان مردم اروپا و مدیترانه شرقی بیش از مردم آفریقا و آسیای جنوب شرقی در برابر این تغییرات اقلیمی آسیب پذیر هستند چراکه افراد مسن بسیاری در شهرهای اروپایی زندگی می کنند. ۴۲ درصد اروپاییان و ۴۳ درصد مردم مدیترانه شرقی بالا ۶۵ سال هستند که در برابر گرما آسیب پذیرترند، در حالیکه تعداد افراد مسن بالا ۶۵ سال در آفریقا ۳۸ درصد و در آسیای جنوب شرقی ۳۴ درصد است.

کد خبر 4482811

منبع: مهر

کلیدواژه: تغییر اقلیم ریسک بیماری قلبی گرمایش زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۰۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد مراقب باشند در خطر حمله قلبی اند

آفتاب‌‌نیوز :

این انسداد معمولاً ناشی از تجمع رسوبات چربی و پلاک در دیوارهٔ عروق قلبی، که به عنوان بیماری عروق کرونربیماری عروق قلبی) شناخته می‌شود؛ هنگامی که یک پلاک در دیوار عروق قلبی پاره شده و به همراه لخته‌ای از خون به اندازه کافی بزرگ‌تر شده و موجب انسداد عروق قلب شود، خونرسانی به قسمتی از عضله قلبی قطع شده و باعث حمله قلبی می‌شود.

استرس و تغذیه فاکتور‌های مهم نوسانات حمله قلبی

دکتر حمید قربانیان درباره تاثیر تغذیه بر این حملات قلبی گفت: تغذیه سالم باعث کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی می‌شود. مصرف میزان زیادی از میوه‌ها و سبزیجات، کم کردن مواد چربی اشباع شده و پر کلسترول، و مصرف مواد غذایی پرفیبر (مانند میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل) به کاهش خطر حملات قلبی کمک می‌کند، اما در مقابل استرس می‌تواند فاکتوری باشد که خطر ابتلا به حملات قلبی را افزایش دهد؛ استرس می‌تواند منجر به افزایش فشار خون، تغییرات در ضربان قلب و افزایش ترشح هورمون‌های استرسی شود که همگی ممکن است به تعداد انسداد عروق کرونر و حمله قلبی کمک کنند.

این پزشک عمومی درباره تاثیر سن بر میزان بروز حملات قلبی بیان کرد: سن یکی از عوامل مهم در ابتلا به حملات قلبی است چرا که با پیرتر شدن، ریسک ابتلا به حمله قلبی افزایش می‌یابد همچنین عوامل دیگری مانند فشار خون بالا، دیابت و چربی بالا در خون نیز می‌توانند باعث افزایش خطر حمله قلبی در افراد مسن‌تر شوند.

او افزود: افرادی که یک بار حمله قلبی داشته‌اند، در معرض خطر بیشتری برای تکرار حمله قرار دارند که این امر نشان‌دهنده اهمیت اقدامات پیشگیرانه و مداومت در درمان برای جلوگیری از حملات مجدد است.

تاثیر وجود سابقه خانوادگی

این پزشک تصریح کرد: سنی که برای آقایان و خانم‌ها در خانواده به عنوان سابقه مثبت حمله قلبی در نظر گرفته می‌شود، ممکن است بر اساس مطالعات و راهنمایی‌های پزشکی مختلف متغیر باشد، اما به طور عمومی در نظر گرفتن سابقه حمله قلبی در اقوام خونی به عنوان عامل ریسک می‌تواند در سنین میانسالی تا پیرسالی معتبر باشد؛ برای آقایان معمولاً سنین بالای ۴۰ تا ۵۰ سال به عنوان سنی مهم برای در نظر گرفتن سابقه مثبت حمله قلبی در خانواده مطرح می‌شود برای خانم‌ها نیز به دلیل تأثیر عوامل هورمونی و سایر عوامل مرتبط با زنان، سنین بالای ۵۰ تا ۶۰ سال به عنوان سنی معتبر برای در نظر گرفتن سابقه مثبت حمله قلبی در خانواده به نظر گرفته می‌شود.

او ادامه داد: باید توجه داشت که این سنین تخمینی است و بسته به عوامل فردی و تاریخچه خانوادگی، ممکن است متغیر باشد همچنین در مواردی که سابقه خانوادگی مثبت در حمله قلبی وجود دارد، پیشنهاد می‌شود که مشاوره پزشکی جهت ارزیابی دقیق‌تر و اتخاذ تدابیر مناسب انجام شود.

جهت پیشگیری از ابتلا به چنین حملاتی باید تغذیه سالم با مصرف میوه‌ها، سبزیجات، مواد غذایی پرفیبر و کاهش مصرف چربی‌های اشباع شده، فعالیت بدنی منظم، کنترل فشار خون، دیابت و موارد دیگری که به افزایش خطر حملات قلبی منجر می‌شوند، قطع کامل استفاده از سیگار و مداومت در مصرف دارو‌های معین به شکل منظم، به‌ویژه در افرادی که قبلاً حمله قلبی داشته‌اند را رعایت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تحقیق جدید؛ کمبود خواب ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • این افراد مراقب باشند در خطر حمله قلبی اند
  • قند خون بالا و چربی خون با افزایش خطر اضطراب و افسردگی مرتبط است
  • برپایی سفره سلامت در مدارس خلخال
  • ناسا ۶ ماموریت را برای بررسی تغییرات اقلیمی زمین انتخاب کرد
  • درد قفسه سینه را جدی بگیرید
  • تغییرات اقلیمی و تاثیر آن بر درآمد جهانی
  • تغییرات اقلیمی وتاثیر آن بر درآمد جهانی