Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا به نقل از رسانه های خبری، الزواری در پی ساخت هواپیماهای بدون سرنشین برای گردان های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی حماس بود و در تاریخ 15 دسامبر 2016 (25 آذر 95) نزدیک خانه اش در شهر صفاقس در جنوب تونس ترور شد.
وزارت کشور تونس با اعلام اینکه اسامی واقعی عاملان ترور الزواری را به دست آورده است، گفت: مبالغ هنگفتی برای این ترور که در خارج از کشور برنامه ریزی شده بود، هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سخنگوی وزارت کشور تونس در یک کنفرانس مطبوعاتی افزود که یکی از این افراد، تبعه اتریش به نام کریستوفر است که خودش را به عنوان مخترع سیستم های کنترل زیردریایی از راه دور معرفی کرده است و دو تن دیگر نیز تبعه بوسنی به نام های «الویر سالاک» و «آلن کانزیچ» هستند.
وی گفت: ما از واقعیت هایی خبر داریم که این مساله را ثابت می کند و چندین سند و مدرک دیجیتال هم درباره این پرونده وجود دارد.
مقام تونسی در عین حال، به وجود دو فرضیه مبنی بر تعقیب الزواری از سوی برخی افراد دیگر هم اشاره و اعلام کرد که به احتمال زیاد، تلفن همراه شهید هک شده بود؛ چرا که آلن همیشه قبل از شهید الزواری حرکت می کرد و الزواری تلفن همراهی با خود از ترکیه آورده بود که امکان هک و کنترل آن وجود داشت.
وی خاطر نشان کرد: ما دادخواست هایی را به مراجع رسمی بوسنی، سوئد، بلژیک، ترکیه، کوبا، مصر، لبنان و کرواسی برای تحویل دادن متهمان ترور شهید الزواری به تونس، ارائه کرده ایم.
حماس در تاریخ 16 نوامبر سال 2017 (25 آبان سال 96) در کنفرانس مطبوعاتی در لبنان، رسما سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی موساد را به دست داشتن در ترور الزواری از فرماندهان شاخه نظامی خود متهم کرد. 
محمد نزال از رهبران حماس در این کنفرانس مطبوعاتی تصریح کرد که عاملان این ترور از طریق فرودگاه اصلی تونس در شهر قرطاج و با استفاده از گذرنامه های بوسنیایی وارد تونس شده و با اجاره چندین واحد آپارتمان در پایتخت این کشور با خودروهای دارای پلاک های ستاره دار عادی به سمت منزل شهید الزواری در شهر صفاقس حرکت کرده بودند.
 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حماس رژیم صهیونیستی رسانه شهروند لبنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۰۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار شهید حجازی؛ از مقابله با داعش تا ترور شخصیت در سریال هالیوود

«نبرد ما با دشمن و حضور ما در میادین جنگ تا زمانی که ظلم و تجاوزگری وجود داشته باشد، ادامه خواهد داشت.» این جمله مربوط به فرمانده جبهه مقاومت سردار شهید «سیدمحمد حجازی» است. فرمانده‌ای که رفیق حاج قاسم بود. او بعد از ظهور داعش، برای مقابله با این جریان تکفیری از سال ۱۳۹۳ پا به پای حاج قاسم در جبهه مقاومت حضور داشت.

عملکرد سردار حجازی در سال‌های مبارزه با داعش سبب شد تا نام او را در لیست تحریم‌ها و لیست ترور رژیم صهیونیستی قرار دهند. حتی یک سریال آمریکایی و ضدایرانی ساخته شد که نام یکی از شخصیت‌ها سردار حجازی بود. در سریال ضدایرانی هوملند، یکی از شخصیت‌ها به اسم مجید جوادی با نام مستعار «سردار حجازی» به عنوان یکی از فرماندهان ارشد سپاه معرفی و بسیاری از اقدامات تروریستی خارج از ایران به وی نسبت داده می‌شد. 

در حالی که سردار حجازی شخصیتی بود که رفت تا با گروهک تروریستی داعش مبارزه کند و ریشه ظلم و تجاوزگری را برچیند.

او مرد مجاهد و خستگی‌ناپذیری بود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و غائله شمالغرب کشور، به آنجا رفت، وقتی هم که جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران شروع شد، راهی جبهه جنوب شد. او در هشت سال دفاع مقدس مسئولیت‌های متعددی داشت و در برهه‌ای هم مسئول اعزام نیرو به جبهه بود؛ سردار حجازی در طول اعزام به جبهه چندین بار مجروح شد و تا زمان شهادتش از عوارض بمب‌های شیمیایی در جنگ، رنج می‌برد.

پس از جنگ تحمیلی تا زمان شهادتش مسئولیت‌های دیگری بر عهده گرفت که می‌توان به فرماندهی بسیج، جانشین ستادکل نیرو‌های مسلح، جانشین سپاه نیروی قدس اشاره کرد. یکی از کار‌های مهم او بسیج که در راستای اهداف انقلاب اسلامی انجام داد، ایجاد بسیج سازندگی و تشکیل قرارگاه محرومیت‌زدایی بود.

سردار حجازی از اعضای هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) بود که مقطع کارشناسی ارشد مدیریت دولتی را در دانشگاه تهران و دکترای مدیریت استراتژیک را در دانشگاه عالی دفاع ملی تحصیل کرد. 

همسر سردار شهید حجازی درباره اعزام به لبنان، می‌گوید: «زمانی که قرار بود، به سردار حجازی مسئولیت نیروی قدس در لبنان را بدهند، با من مشورت کرد و گفت: نظر حضرت آقا هست که من بروم. من هم گفتم وقتی نظر حضرت آقا هست، برویم، من هم تابع و همراهت هستم. من و سردار حجازی به لبنان رفتیم و چند سال در آنجا بودیم. طوری که وقتی به همراه شهید حجازی به لبنان رفتیم، یک نوه داشتیم، زمانی که برگشتیم، ۶ تا نوه شده بودند.»

این فرمانده جبهه مقاومت ۲۹ فروردین سال ۱۴۰۰ بر اثر عارضه قلبی و عوارض ناشی از جنگ با مسئولیت جانشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ۶۵ سالگی به شهادت رسید.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • سردار شهید حجازی؛ از مقابله با داعش تا ترور شخصیت در سریال هالیوود
  • شهدا عزت کشور و نظام جمهوری اسلامی هستند
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ جزییات تازه درباره واریز مرحله سوم سود
  • چرا نام سردار شهید حجازی در لیست ترور اسرائیل بود؟! + فیلم
  • سهامداران عدالت بخوانند | جزییات تازه درباره واریز مرحله سوم سود اعلام شد
  • سهامداران عدالت بخوانند/ جزییات تازه درباره واریز مرحله سوم سود اعلام شد
  • آمادگی نیروهای مسلح برای برقراری امنیت در مرزهای ایران
  • رژیم صهیونیستی ترور فرمانده حزب‌الله را تأیید کرد
  • لحظات ترور فرمانده ارشد حزب الله لبنان از زاویه پهپاد
  • لحظات ترور فرمانده ارشد حزب الله لبنان