Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، حسین اسدی دارنده کرسی پژوهشی «پردازش و بررسی داده های حجیم» درباره فعالیت های انجام شده در راستای این کرسی پژوهشی اظهار کرد: ذخیره سازی و پردازش داده ها دو فعالیتی است که در این کرسی پژوهشی روی آن تمرکز داریم. در حوزه ذخیره سازی پیش بینی می شود 3 تا 4 سال آینده با بازاری 200 میلیارد دلاری در سال مواجه باشیم؛ بنابراین این حوزه دارای اهمیت است و باید تحقیقاتمان را روی آن توسعه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت هایی در کشور در این زمینه انجام شده و با توجه به اعطای این کرسی پژوهشی تحقیقاتی نیز آغاز شده است.

مدیر مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: در نظر داریم طراحی پلتفرمی را برای ذخیره سازی حجم زیادی از داده با قیمت پایین و سرعت بالا انجام دهیم و نمونه اولیه آن نیز ساخته شود. در حوزه پردازش داده نیز با ارائه یک معماری خاص بهبود در حوزه قیمت و سرعت داشته باشیم.

در راستای کمک به ایجاد و ارتقاء ظرفیت‌های تولید علم و فناوری در سطح ملی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی اقدام به اعطای کرسی پژوهشی به استادان برجسته کشور کرده است. کرسی پژوهشی، اعتبار پژوهشی است که به پژوهشگران عضو هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور با مرتبه استادی و دارای سوابق پژوهشی معتبر در سطوح ملی و بین المللی با هدف حل مسائل اساسی کشور یا نظریه‌پردازی در حوزه های بنیادی اعطاء می شود.

انتهای پیام/

169 / 279 پژوهش پلتفرم پردازش داده کرسی پژوهش صندوق حمایت اعتبار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پژوهش پلتفرم پردازش داده کرسی پژوهش صندوق حمایت اعتبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۱۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌های آنلاین طراحی شد

علی وکیلی، مدیرعامل یک شرکت خلاق فعال در زمینه برندینگ مستقر در کارخانه نوآوری آزادی، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره یکی از روش‌های نوین برندینگ محصولات که توسط این شرکت خلاق ارائه شده است، توضیح داد: طراحی یک موزه آنلاین برای صنایع و واحدهای تولیدی در راستای برندینگ محصولات و شناخته‌شده‌تر کردن آن‌ها یکی از روش‌های نوین برندینگ توسط این شرکت است.

وی در همین راستا افزود: در اکثر مواقع یک تاریخچه منسجم از فعالیت‌ها، محصولات، افتخارات و خلاصه تمام امور مربوط به یک برند، وجود ندارد یا شاهد این هستیم که خیلی از شرکت‌ها، درقالب روش‌های سنتی مانند بروشور، اطلاعات و خدمات مربوط به خوود را به مشتری ارائه می‌کنند.

وکیلی توضیحات دقیق‌تری از روش نوین این مجموعه برای طراحی موزه آنلاین ارائه کرد و گفت: درواقع، این موزه‌ها براساس چند مرحله اساسی، طراحی مفهوم یا مفهوم‌سازی، طراحی آنلاین و شبکه‌سازی محصول و درنهایت طراحی معماری تکنولوژیکال، طراحی می‌شوند.

وی ادامه داد: این خدمات بر بستر وب و طراحی موزه‌های‌ آنلاین براساس قصه و روایت هر برند و محصول ارائه می‌شوند.

این فناور حوزه برندینگ درباره نحوه اجرایی‌سازی ایده‌ها برای برندینگ محصول توسط این مجموعه توضیح داد: اساس کار شرکت به‌صورت«EPC» یا سیستم کار طراحی، تامین تجهیزات و اجرای پروژه  از صفر تا صد توسط کارفرما است.

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا کاربست‌های پژوهشی در جامعۀ ایران زمینه زدوده هستند؟
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • پرچمدار ویوو با باتری غول‌پیکر معرفی شد/ عکس
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • ۶ میلیون متر مکعب روان آب در استان سمنان ذخیره سازی شد
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد