Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاهدی گفت: سیستم آموزش عالی فعلی کشور مناسب نیست و دانشگاه های دولتی هم باید به سمت مهارتی پیش بروند و کارآفرینی مرتبط با صنعت به معنای واقعی نه به صورت تشریفاتی ترویج یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  راه آرمان ؛ محمد مهدی زاهدی روز گذشته در جلسه دیدار سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان و جمعی از روسای مراکز این دانشگاه با ایشان، گفت: دولت در مقطعی به دنبال این مسئله بود که دانشگاه علمی کاربردی را با دانشگاه فنی حرفه ای ادغام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون آموزش مجلس افزود: ما در کمیسیون آموزش محکم ایستادیم که این کار اشتباه است و هر دو دانشگاه باید مجزا فعالیت کنند.

زاهدی تصریح کرد: در حال حاضر نیز این فشار برای کاهش واحدهای علمی کاربردی وجود دارد و امیدواریم که بهانه آن ها برای این کار که افزایش کیفیت این واحدهاست واقعی باشد.

وی عنوان کرد: البته صحبت های وزارت علوم در این زمینه صحیح است چرا که برخی از مراکز علمی کاربردی کیفیت لازم را ندارند لذا باید در زمینه ارتقاءکیفی تلاش بیشتری کنند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزایش نظارت را راهکار مناسبی برای ارتقاء کیفیت مطرح کرد و گفت: نظارت از درون باید در دانشگاه علمی کاربردی وجود داشته باشد و اگر نتوانید در بحث نظارتی قوی وارد شوید بهانه ای برای تعطیلی واحدها در دست وزارت علوم می شود.

زاهدی خاطر نشان کرد: البته تعطیلی واحدها که منجر به کم شدن تعداد دانشجویان علمی کاربردی می شود خلاف برنامه ششم توسعه است.

وی در پیشنهادی به دانشگاه جامع علمی کاربردی، بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی باید طرحی در جهت افزایش کیفیت و خدمت رسانی به دانشجویان خصوصا در مناطق محروم به مجلس ارائه دهند تا بتوان از این طریق کیفیت را بالا برد .

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه مطرح کرد:دانشجویانش من همیشه به عنوان حامی آموزش های مهارتی بوده و دانشگاه علمی کاربردی که یک دانشگاه مهارت محور است در درجه اهمیت بالاتری قرار دارد.

زاهدی در ادامه اظهار کرد: سیستم آموزش عالی فعلی کشور مناسب نیست و دانشگاه های دولتی هم باید به سمت مهارتی پیش بروند و کارآفرینی مرتبط با صنعت به معنای واقعی نه به صورت تشریفاتی ترویج یابد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: بنده به صورت جدی به دنبال این هستم که در سطح کلان مهارت محوری را در سیستم آموزشی کشور نهادینه کنیم و در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۱۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنفرانس ملی مهارت با ۲۰۰ اثر علمی و پژوهشی در اردیبشهت برگزار می‌شود

رئیس دانشگاه فنی‌و حرفه‌ای خراسان شمالی گفت: اولین کنفرانس ملی مهارت با ۲۰۰ اثر علمی و پژوهشی از سوم لغایت چهارم اردیبهشت برگزار می‌شود.

مسعود قاضی پور شیروان در گفتگو با خبرنگار دانشجو، درخصوص کنفرانس ملی مهارت اظهار کرد: این کنفرانس که برای اولین بار به بررسی مهارت از ابعاد مختلف می‌پردازد از سوم لغایت چهارم اردیبهشت در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار می‌شود.

وی افزود: برگزاری سخنرانی‌های کلیدی، میزگرد‌های تخصصی و ارائه مقالات علمی و کارگاه‌های آموزشی از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این کنفرانس است.

رئیس دانشگاه فنی‌و حرفه‌ای خراسان شمالی ادامه داد: ۱۸۷مقاله علمی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که تقریبا تمام نقش‌آفرینان حوزه مهارتی کشور در آن مشارکت داشته‌اند.

قاضی پور خاطرنشان کرد: پنج محور اصلی در این کنفرانس مورد بررسی قرار می‌گیرند که شامل حکمرانی آموزش عالی مهارتی، مهارت‌آموزی و برنامه هفتم توسعه، آینده مشاغل، نقش بخش‌های دولتی و خصوصی در آموزش فنی‌وحرفه‌ای و مطالعه تطبیقی جایگاه آموزش‌های مهارتی در ایران و جهان است.

وی افزود: در شورای سیاستگذاری و کمیته علمی کنفرانس، چندین میزگرد تخصصی با موضوعاتی نظیر  جایگاه مهارت آموزی و چالش‌های آن برگزار می‌شود و راهکار‌ها توسط متخصصان تبیین می‌شود.

دیگر خبرها

  • کنفرانس ملی مهارت با ۲۰۰ اثر علمی و پژوهشی در اردیبشهت برگزار می‌شود
  • ضرورت تمرکز بر روی کیفیت‌بخشی فضای علمی دانشگاه‌ها
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • زمان نام‌نویسی وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود
  • ضعف ایران در کاربرد خودروهای برقی با وجود تولید محصولات با کیفیت و ارزان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • زمان ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت
  • جای خالی مرجعیت مهارتی در سیاستگذاری‌ها/ رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای درنقشه جامع علمی کشور دیده نشده‌اند