Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود حق لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این برنامه از سوی وزیر به استاندار به عنوان رئیس ستاد بازآفرینی استان ابلاغ شده، گفت: با توجه به تاکید رئیس جمهور مبنی بر تحرک بخشیدن به برنامه های بازآفرینی شهری و در راستای اجرای برنامه های ششم توسعه مقرر شد تا از طریق بازآفرینی شهری، احیای بافت های فرسوده و ساماندهی حاشیه شهرها از طریق بازآفرینی و نوسازی محلات، مسکن مناسب برای مردم فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد بازآفرینی شهری استان در ادامه افزود: بر اساس تفاهم نامه متبادله میان سازمان برنامه و بودجه، وزارت راه و شهرسازی و صندوق توسعه ملی در چارچوب آیین نامه اجرایی برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار، مقرر شده است در ۲۷۰ محله هدف در سال ۹۷، یکصد هزار واحد مسکونی در کشور احداث شود.

حق لطفی اضافه کرد: در این راستا شروع ساخت ۲۱۴۴ واحد مسکونی در برنامه استان قزوین قرار گرفته است.

مدیر کل راه و شهرسازی با تاکید بر ضرورت حضور حداکثری بخش خصوصی و توسعه گران در این طرح و رفع مشکلات و مسایل پیش روی آنان، عنوان کرد: امید است دستاوردهای این طرح در کوتاهترین زمان ممکن موجب بازآفرینی بافت های هدف در استان شود.

ایجاد بیش از ۶۶۰۰ شغل به شکل مستقیم و غیر مستقیم

دبیر شورای مسکن استان با بیان اینکه سهم آورده بخش های مختلف در این برنامه تعیین شده، خاطرنشان کرد: با آغاز عملیات احداث این ۲۱۴۴ واحد در استان و پای کار آمدن همه اعضای عوامل موثر در موضوع، شاهد ایجاد بیش از ۶۶۰۰ شغل به طور مستقیم و غیر مستقیم خواهیم بود.

وی در ادامه با اشاره به نکات مورد تاکید وزارت راه و شهرسازی در این خصوص گفت: استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی، اعتبارات استانی و بودجه ای دستگاه های عضو ستاد بازآفرینی، شهرداری ها و اعتبارات تفاهم نامه همکاری مشترک سهم استان در برنامه بازآفرینی شهری، از جمله ملزومات اجرای طرح بازآفرینی استان خواهد بود.

حق لطفی افزود: واگذاری اراضی دولتی که در اختیار دستگاه های اجرایی استان قرار دارد نیز از جمله موارد مورد نیاز برای شتابدهی به تولید مسکن با آیین نامه اجرایی برنامه ملی بازآفرینی شهری است.

رئیس شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان همچنین عنوان کرد: نرخ تسهیلات مسکن مصوب این برنامه پنجاه درصد نرخ تسهیلات مصوب شورای پول و اعتبار است و منابع لازم برای این امر از سوی دولت به صورت وجوه اداره شده، مطابق مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی از محل برداشت از منابع صندوق توسعه ملی تامین خواهد شد.

حق لطفی در پایان گفت: امیدواریم با اقدام جهادی، برنامه اقدام مشترک شهرها و محلات هدف بازآفرینی شهری، مطابق دستورالعمل عملیاتی گشته و انتظار میرود با حضور حداکثری بخش خصوصی و توسعه گران در این طرح شاهد نتایج مثبت و ماندگاری در این حوزه باشیم.

کد خبر 4483005

منبع: مهر

کلیدواژه: مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۳۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش قدس آنلاین، «محمد آیینی» افزود: برنامه نوسازی ۱۵۰ هزار واحد در بافت‌های فرسوده در سال جاری آغاز شده است و مطابق برنامه ریزی انجام شده، دست‌کم ۱۰۰ هزار واحد تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران خاطرنشان‌کرد: اکنون ۲۵ هزار واحد از واحدهای نوسازی شده در سراسر کشور آماده بهره‌برداری است که به‌تدریج افتتاح خواهند شد.

گفتنی است؛ دولت مردمی سیزدهم رکورددار نوسازی مسکن در بافت فرسوده است. در حالی که در نخستین جلسه قرارگاه مسکن با حضور «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی، آمار صدور پروانه ساخت در این بافت‌ها ۱۲۳ هزار واحد اعلام شده بود، تا پایان سال ۱۴۰۲ این آمار از مرز ۲۵۰ هزار واحد عبور کرد که در ۷۳ هزار نقطه واقع شده ‌است.

در اجرای طرح نهضت ملی مسکن نیز بیش از ۷۱ درصد از برنامه بازآفرینی شهری محقق شده ‌است. فقط در اسفند ماه گذشته ۲۲ هزار واحد پروانه صادر شد و به گفته مسوولان چنانچه هر ماه ۱۲ هزار و ۵۰۰ واحد صدور پروانه ثبت شود، برنامه ساخت ۱۵۰ هزار واحد در بافت‌های فرسوده محقق می‌شود.

همچنین، سند دار کردن اراضی تصرف سکونتگاه‌های غیررسمی بزرگ‌ترین خدمت به ساکنان این بافت‌ها است و تاکنون ۲۵ هزار نفر متقاضی دریافت سند در اراضی تصرف ثبت نام کرده‌اند.

 تاکنون بسته‌های تشویقی احیای بافت‌های فرسوده در ۴۴۴ شهر اجرایی شده است که از این تعداد شهر ۱۹۴ شهر بسته بومی را تصویب و اجرایی کرده‌اند.

۴۴۴ شهری که بسته تشویقی نوسازی در آنها در حال اجرا است، ۷۹ درصد جمعیت شهری و ۷۸ درصد سطح شهرهای دارای بافت فرسوده را در بر می‌گیرند؛ بسته‌هایی که باید توسط شهرداری‌های همه شهرها اجرایی شود.

در دولت سیزدهم تسهیلات خوب مالی، اداری و شهرسازانه برای نوسازی بافت‌های فرسوده در نظر گرفته شده است که بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی مهم‌ترین آن‌هاست.

برپایه این گزارش، صدور پروانه ساختمانی در کمترین زمان، ارائه ۵۰ تا ۱۰۰ درصد تخفیف در هزینه‌های صدور پروانه (الزام قانونی تخفیف ۵۰ درصد)، حفظ انشعابات قبلی و ارائه انشعابات جدید خارج از نوبت توسط اداره‌های آب، برق، گاز، مخابرات و غیره و صدور پایان کار در کمترین زمان از جمله این مشوق‌هاست.

اعطای طبقه تشویقی، تغییر کاربری ارزش‏‌افزا، پارکینگ راحت‏‌تر (درب اضافی)، زمین و واحد معوض در این بسته پیش‌بینی شده است.

استان‌ها می‌توانند بر اساس ضوابط بالادستی و طرح‌های جامع و تفصیلی، بسته تشویقی جداگانه‌ای را تدوین و به تصویب کمیسیون ماده پنج برسانند. در این زمینه تاکنون ۳۶۰ شهر اقدام کرده و بسته تشویقی خودشان را تدوین و اجرایی کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • احداث ۳ هزار و ۱۸۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن در اردبیل
  • ساخت ۲ میلیون و ۵۱۸ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور آغاز شده است
  • احداث ۱۹ هزار واحد مسکونی در استان سمنان
  • ساخت ۲ میلیون و ۵۱۸ هزار واحد مسکونی آغاز شد
  • ۱۰۹ واحد مسکن از محل حساب ۱۰۰ امام احداث شده است
  • بیش از ۲ میلیون خانه در حال ساخت است
  • ۲ میلیون و ۵۱۸ هزار خانه در حال ساخت است
  • ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری می‌رسد
  • پرداخت ۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای احداث ۱۵۰۰ واحد مسکونی در ماکو
  • پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه‌های نهضت ملی مسکن در زنجان