Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-02@22:10:01 GMT

وعده شهردار سابق تهران آب رفت

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۳۱۶۹

به گزارش پارس نیوز، سیدنجم‌الدین محمدی در نشست خبری خود که در گرم‌خانه خاوران برگزار شد، اظهار کرد: نخستین گرم‌خانه شهر تهران در سال 83 و در پارک تختی به‌صورت سازه چادر شکل گرفت.

وی تصریح کرد: پس از این و با توجه به فوت چند نفر از کارتن‌خواب‌ها ضرورت گرم‌خانه‌های مقاوم و استاندارد در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت و این در حالی است که در سال 85 اداره کل آسیب‌های اجتماعی شهر تهران تشکیل شد و موضوع کاهش آسیب و خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران بیان کرد: پس از برنامه‌ریزی شهرداری تهران در خصوص احداث گرم‌خانه‌های دائمی، گرم‌خانه‌هایی در منطقه بهمن، صباشهر و خاوران احداث شد، ضمن این‌که 2 مرکز شبانه‌روزی نیز در منطقه لویزان و اسلام‌شهر جهت خدمت‌رسانی به‌صورت شبانه‌روزی در نظر گرفته شد.

محمدی با اعلام این‌که خدمات در گرم‌خانه‌ها براساس زمانبندی در نظر گرفته‌شده ارائه می‌شود، گفت: این افراد از غروب آفتاب در این مراکز حاضر می‌شوند و خدمات دریافت می‌کنند و افرادی که نیاز به خدمات شبانه‌روزی داشته باشند قطعاً در دو مرکز لویزان و اسلام‌شهر پذیرش می‌شوند.

وی با اشاره به نحوه فرایند پذیرش افراد در گرم‌خانه گفت: بعضی از افراد به‌صورت خودمعرف و یا از طریق گشت‌های سطح شهر و یا از طریق سامانه 137 شناسایی و به گرم‌خانه‌ها هدایت می‌شوند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران بیان کرد: گرم‌خانه‌ها مراکز شبانه‌روزی نیستند، اما تلاش گسترده‌ای برای ارائه خدمات پس از پذیرش پیش‌بینی شده است.

محمدی راجع به خدمات ارائه‌شده عنوان کرد: تلاش شده است این خدمات پیوسته باکیفیت و البته به‌موقع ارائه شود، ضمن این‌که در سال 88 سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تشکیل شد و هدف از تشکیل این سازمان ارائه خدمات پیوسته به آسیب‌دیدگان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: خدمات در سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران در 3 معاونت تخصصی ارائه می‌شود  که از آن جمله می‌توان به خدمات حمایتی، توانمندسازی، و رفاه اشاره کرد.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران همچنین درباره وظایف شهرداری‌ها و به‌ویژه شهرداری تهران گفت: قانون در این زمینه وظایف دستگاه‌ها از جمله شهرداری تهران را مشخص کرده است، که از آن جمله می‌توان به ساماندهی ناهنجاری‌های شهر و همچنین فراهم کردن امکانات و زیرساخت‌های لازم و متناسب با سرانه‌های آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد.

محمدی با اظهار این‌که در گذشته اقداماتی در خصوص زیرساخت‌ها در حوزه خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان ایجاد شده است، تصریح کرد: اگرچه در این زمینه فعالیت‌هایی صورت گرفته، اما زیرساخت‌ها متناسب با سرانه‌ آسیب‌های اجتماعی شهر تهران نیست، ضمن این‌که در برنامه 5ساله سوم نیز پیشنهادی از سوی سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران صورت گرفته است که توجه لازم به زیرساخت‌ها جهت ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی بشود.

وی اظهار امیدواری کرد که دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی نیز از جمله بهزیستی و کمیته امداد به وظایف خود در خصوص ساماندهی افراد آسیب‌دیده عمل کنند.

محمدی با تأکید بر این‌که شهرداری تهران در بحث کارتن‌خواب‌ها و افراد بی‌پناه در سطح شهر وظایفی را به‌عهده دارد، گفت: ایجاد فضای امن برای افراد آسیب‌دیده و بهبود وضعیت آنها مورد توجه شهرداری تهران قرار دارد.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران اضافه کرد: یکی از برنامه‌های سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران راه‌اندازی 44 گرم‌خانه در 22 منطقه تهران است و در واقع ما باید در هر منطقه 2 گرم‌خانه داشته باشیم، که این موضوع به شهرداران مناطق نیز ابلاغ شده است.

وی با بیان این‌که ظرفیت گرم‌خانه‌ها در سطح شهر تهران در فصل پاییز و زمستان دو برابر می‌شود، تأکید کرد: یکی از دغدغه‌های سازمان رفاه شهرداری تهران اطلاع‌رسانی به‌موقع به شهروندان است که امیدواریم در این زمینه رسانه‌ها همکاری لازم را با سازمان رفاه شهرداری تهران داشته باشند.

محمدی افزود: در طول شبانه‌روز 35 گشت در سطح شهر تهران اقدام به جمع‌آوری افراد کارتن‌خواب و بی‌پناه می‌کنند که از این تعداد 15 گشت سیار در شب فعالیت خود را انجام می‌دهند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با بیان این‌که باید تدبیری در خصوص راه‌اندازی گرم‌خانه‌ها در سطح محلات نیز انجام شود، گفت: این گرم‌خانه‌ها باید در دسترس افراد باشند تا آنها به‌راحتی به این مکان‌ها انتقال پیدا کنند و به‌طور متوسط در هر گرم‌خانه 150 کارتن‌خواب و بی‌پناه ساماندهی شود.

وی ادامه داد: با تمهیدات پیش‌بینی‌شده ما می‌توانیم در فصل پاییز و زمستان 8 الی 9 هزار نفر کارتن‌خواب و بی‌پناه را در گرم‌خانه‌ها و مراکز بهاران در سطح شهر تهران ساماندهی و نگهداری بکنیم.

محمدی افزود: در حال حاضر 17 گرم‌خانه در سطح شهر تهران با ظرفیت‌های مختلف فعالیت دارند که البته ظرفیت این مکان‌ها در فصل پاییز و زمستان دو برابر می‌شود.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: مراکز بهاران در سطح محلات نیز آمادگی ارائه خدمات به افراد آسیب‌دیده را دارد و اگر زمانی نیاز باشد 14 مرکز بهاران نیز همانند گرم‌خانه‌ها آماده پذیرش افراد آسیب‌دیده و بی‌پناه خواهند بود.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا مراکز بهاران در سطح شهر تهران به تعطیلی کشیده شده‌اند گفت: طی هفته آینده مرکز بهاران آماده پذیرش خواهد بود.

محمدی همچنین در خصوص برنامه‌ریزی سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران در خصوص جمع‌آوری متکدیان در سطح شهر تهران، گفت: در این رابطه باید تمام دستگاه‌ها از جمله بهزیستی و کمیته امداد ورود پیدا کنند و این افراد را ساماندهی کنند، ضمن این‌که با همه اقدامات ما می‌توانیم تعداد متکدیان را کاهش دهیم، اما نمی‌توانیم آنها را در سطح شهر تهران به صفر برسانیم.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: شهر تهران فوت استاندارد شهرداری تهران شهرداری قانون بهزیستی کمیته امداد زمستان تهران پارس شهردار وعده سابق افشانی پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۳۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی

شهردار منطقه ۸ تهران از جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری در پرونده‌‌ حقوقی منطقه به ارزش ۷۷ میلیارد تومان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌  فاطمه تنهایی شهردار منطقه 8 با بیان اینکه با پیگیری اداره حقوقی منطقه در پرونده ملکی که در مرحله بدوی با حکم دادگاه در سال 1398 محکوم به پرداخت بهای تصرف گذر به متراژ 516/79 مترمربع در خیابان شهید حسن‌تکه در ناحیه 3 منطقه شده بود، اظهار کرد: دادنامه صادره در مرحله تجدیدنظر نقض ‌و از تضییع حقوق بیت‌المال و هدررفت بیش از 77 میلیاردتومان از بودجه شهرداری پیشگیری شد.

وی افزود: مالک ملک مذکور  با این ادعا که مساحت باقیمانده به میزان 516/79 مترمربع به صورت گذر در تصرف شهرداری بوده و باید مابه‌‌عوض آن توسط شهرداری به وی پرداخت شود، اقدام به اقامه دعوی کرده بود.

شهردار منطقه 8 تصریح کرد: در این راستا اداره حقوقی منطقه با همکاری حوزه‌های تخصصی دیگر همچون املاک و شهرسازی، اقدام به اثبات این مطلب کرد که گذر مذکور حاصل تقسیم خودسرانه و بی‌ضابطه ملک توسط مالک اولیه در دهه 50 و برای سهولت فروش بوده و مطابق ماده 101 قانون شهرداری‌ها، گذر ناشی از آن به رایگان متعلق به شهرداری است.

همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو

به گفته تنهایی شهردار منطقه 8 شهر تهران، مدیریت شهری منطقه موفق به نقض رأی محکومیت در مرحله تجدیدنظر شده و دادگاه تجدیدنظر استان تهران حکم به بی‌حقی خواهان صادر و شهرداری در این دادگاه از تضییع حقوق خود جلوگیری کرد.

این اقدام مدیریت شهری منطقه، تلاش برای احقاق حقوق بیت‌المال و بازگشت 77 میلیارد تومان سرمایه به شهرداری را به دنبال داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • افزایش ۵ برابری بودجه شهرداری بیرجند برای سال ۱۴۰۳
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد