Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت با اشاره به حواشی مطرح درباره آمپول "نالوکسان" و نظر سازمان جهانی بهداشت در این باره، گفت: در عین حال متخصصین امر درمان کشور نیز مسئله مربوط به این دارو را به صورت جدی و تخصصی در ھفته‌ھای آتی بررسی و پیگیری خواھند کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت با اشاره به حواشی مطرح درباره آمپول "نالوکسان" و نظر سازمان جهانی بهداشت در این باره، گفت: در عین حال متخصصین امر درمان کشور نیز مسئله مربوط به این دارو را به صورت جدی و تخصصی در ھفته‌ھای آتی بررسی و پیگیری خواھند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  دکتر مهدی شادنوش با بیان اینکه سالیانه آمار بالایی از موارد مرگ‌ومیر ناشی از مسمومیت با مواد مخدر در کشور مشاھده می‌کنیم، گفت: در اکثر مواقع این مسمومیت‌ھا در خارج از بخش‌ھای درمانی و در اماکن غیر قابل دسترس رخ می‌دھد؛ به‌طوریکه در موارد شدید تنھا چند دقیقه فرصت جھت احیاء بیماران وجود دارد.   وی افزود: طبق گزارش سازمان بھداشت جھانی حدود ٢٧ میلیون انسان در سال ٢٠١۶ از اختلال مصرف مواد در دنیا رنج می‌بردند که آمار بالایی از این تعداد افراد وابسته به مواد مخدر، مصرف‌کننده غیر قانونی ھروئین، تریاک و مورفین بوده‌اند. همچنین تعداد ۴۵۰ هزار انسان به دنبال استفاده از این نوع مواد مخدر در سال ٢٠١۵ فوت شده‌اند که در این میان مرگ‌ومیر ناشی از مسمومیت مواد مخدر تا نیمی از مجموع موارد مرگ را شامل می‌شود.   شادنوش با اشاره به حواشی ایجاد شده درباره داروی نالوکسان که گفته می‌شد برای جلوگیری از مرگ در افراد دچار سوءمصرف مواد مخدر استفاده می‌شود، گفت: در این باره باید گفت که یکی از مراجع مورد نظر معاونت درمان وزارت بھداشت، نظرات سازمان جھانی بھداشت است. طبق مطالعات کارشناسان وزارت بھداشت در آگوست ٢٠١٨ سازمان بھداشت جھانی توصیه کرد که تدابیری اتخاذ شود تا داروی نالوکسان در اختیار جامعه بیماران معتاد با ریسک بالای مصرف، خانواده و اطرافیان آنھا گذاشته شود.   وی تاکید کرد: بر این اساس طبق شواھد فارماکولوژیک و پزشکی قید شده در راھنمای بالینی سازمان بھداشت جھانی داروی ضد مواد مخدر نالوکسان می‌تواند اثرات مرگبار ناشی از مسمومیت مخدر از جمله افت میزان تنفس و کاھش سطح ھوشیاری را خنثی کرده و از مرگ ناشی از آن جلوگیری کند. طبق منابع جھانی موجود، تجویز نالوکسان ذاتا اثری در افرادی از جامعه که مصرف ماده مخدر ندارند، نداشته است. ھمچنین تاکنون گزارشی از احتمال سوء‌مصرف این ماده، ایجاد حالت سرخوشی و نشئه در افراد مشاھده نشده است. افزایش آموزش و دسترسی به نالوکسان در کشورھا در افراد با ریسک خطر مسمومیت، ھیچ‌گونه تغییری در مصرف مواد مخدر بیماران ایجاد نخواھد کرد.   رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت همچنین گفت: معاونت درمان وزارت بھداشت در جلسات کارشناسی طی ھفته‌ھای گذشته با دقت و توجه بیشتری به این موضوع پرداخته است و متخصصین امر درمان، مسئله را به صورت جدی و تخصصی در ھفته‌ھای آتی بررسی و پیگیری خواھند کرد و با ارائه راھبردھای کاربردی در جھت ارتقای سلامت افراد نیازمند، پاسخگو خواھیم بود

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۳۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی صبح امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: در بحث جمعیت ابتدا تشکر می‌کنم از مجموعه‌های فعال فرهنگی و حلقه‌های میانی، مدیر کل امور بانوان استانداری همدان که زحمات زیادی در حوزه جمعیت در استان کشیدند.

وی ادامه داد: ریشه اصلی جمعیت به فرهنگی که به صورت تاریخی در جامعه ریشه دار شده بر می‌گرد و با توجه به شعارهایی که در دهه هفتاد مطرح شده و حتی قبل از انقلاب در فضاهای شهری بین اقشار مختلف مطرح بوده که فرزند کمتر را نماد روشنفکری نماد امروزی بودن می‌دانستن و متأسفانه این فرهنگ همچنان حاکم است مشکل اصلی جمعیت در جامعه را فرهنگی دانستند.

شعبانی با اشاره به اینکه بعضی‌ها مسائل اقتصادی را در بحث مسئله جمعیت بیان می‌کنند، افزود: شاید برای بعضی خانواده‌ها اقتصاد مهم باشد اما یک نکته وجود دارد که ضعف اقتصاد بر این نگاه فرهنگی تأثیر گذاراست اما ریشه اصلی همان مسئله فرهنگی است که به اندیشه و جهان بینی جامعه برمیگردد که شاید نیازمند اصلاح باشد.

امام جمعه همدان تصریح کرد: نکته حائز اهمیت توجه به عملکرد خانه های بهداشت و مراکزی که در علوم پزشکی به صورت مستقیم با خانم های باردار در ارتباط هستند این مجموعه‌ها در اصلاح فرهنگ بسیار تأثیرگذار هستند و وزارت بهداشت و درمان یکی از مهمترین ارکانی است که می‌تواند در اصلاح این شرایط کمک کند.

وی اظهار کرد: هر چقدر حلقه های میانی تلاش بکنند خانه‌های بهداشت و پزشکان که جامعه به آنها مراجعه می‌کنند در این موضوع مؤثرتر هستند.

شعبانی در پایان گفت: باید دقت کرد که ما در حوزه جمعیت از کجا ضربه خورده ایم از همانجا درصدد اصلاح شرایط باشیم.

کد خبر 6090771

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • قلیان اکسیژن چیست و چه خطراتی می‌تواند داشته باشد؟
  • قلیان اکسیژن؛ یک پک عمیق به سمت ناکجا؟!
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر