Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-05@14:52:50 GMT

فروشندگان لوازم خانگی تسلیم بازار شدند

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۴۱۹۶

فروشندگان لوازم خانگی تسلیم بازار شدند

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم خانگی مشهد گفت: به دلیل افزایش قیمت این لوازم و کاهش خرید مردم، فروشندگان قیمت را تا ۱۵ درصد کاهش داده و برخی نیز آنها را زیر قیمت مصوب می فروشند.

به گزارش قدس آنلاین، رضا رزقیان مقدم افزود: رکود بازار باعث شد سه شرکت تولیدی لوازم خانگی در مشهد قیمتها را کاهش دهند تا شاید لوازم خانگی آنها به فروش برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در شرایط کنونی هم توان خرید مردم کاهش یافته و هم بازار از لوازم خانگی با برندهای داخلی و خارجی اشباع شده است لذا گران فروشی گزینه خوبی برای فروشندگان نیست و آنان تلاش می کنند با کاهش قیمتها و برگزاری جشنواره های فروش، جنس خود را بفروشند.

وی گفت: ۳۰ درصد از لوازم خانگی که در این شهر به فروش می رسد مربوط به نمایندگی های برندهای خارجی بوده و باقی آنها تولیدات داخلی است.

رزقیان مقدم افزود: تولیدکنندگان داخلی کالاهای خوبی به مردم عرضه می کنند به نحوی که کالای آنان از نظر خدمات پس از فروش و کیفیت، مشابه تولیدات خارجی است و مردم نیز رغبت بیشتری به خرید لوازم خانگی ایرانی دارند.

وی در پاسخ به سوالی در باره امتناع فروشندگان از عرضه لوازم خانگی که به قیمت های قبلی خریداری کرده بودند اظهار داشت: فروشندگان دیگر قادر به احتکار یا امتناع از فروش نیستند زیرا بازرسان اتحادیه و سازمان صنعت، معدن و تجارت به شدت این موضوع را تحت نظارت قرار داده اند.

وی گفت: فروشندگانی که انبار ذخیره لوازم خانگی دارند، در صورتی که انبار خود را در سامانه جامع انبارهای کشور ثبت نکرده باشند، انبار آنها به عنوان انبار احتکار کالا محسوب شده و طبق قانون با آنان برخورد می شود.

رزقیان مقدم افزود: رسانه ها می توانند به کمک فروشندگان لوازم خانگی آمده و با تبلیغ برندهای داخلی و اعلام تخفیفاتی که آنها برای لوازم خانگی در نظر گرفته اند، بازار را رونق دهند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم خانگی مشهد ادامه داد: تمرکز فروش لوازم خانگی در این شهر در مجتمع تجاری اطلس، مجتمع تجاری امیر، سرای بلور، خیابان امام رضا (ع) و خیابان سناباد است و ۹۰۰ واحد صنفی از این اتحادیه پروانه کسب دریافت کرده اند.

وی اظهار داشت: در پی نوسانات نرخ ارز و رکود بازار، از ابتدای امسال تاکنون ۷۰ واحد فروش لوازم خانگی در مشهد پروانه کسب خود را باطل کرده اند.

* تشکیل پنج پرونده احتکار و گران فروشی لوازم خانگی

کارشناس مسئول رسیدگی به شکایات سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: در پی نوسانات نرخ ارز و افزایش قیمت کالا، برخی فروشندگان لوازم خانگی از عرضه کالا امتناع یا برای کسب سود بیشتر کالا را احتکار کردند.

مهدی مقدسی افزود: در این تغییرات قیمت، برخی فروشندگان که خرید لوازم خانگی آنها مربوط به سال های قبل و به قیمت آن زمان بود، از عرضه کالا خودداری کرده و تصمیم داشتند به قیمت امسال بفروشند.

وی اظهار داشت: امتناع از عرضه لوازم خانگی باعث شد بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت وارد عمل شوند و متخلفان در این زمینه را شناسایی کنند.

وی گفت: در این راستا طی چند ماه گذشته چهار پرونده احتکار یا امتناع از عرضه ۳۰ هزار قلم انواع لوازم خانگی در استان تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

مقدسی افزود: کالاهای احتکار شده پس از ضبط به منظور فروش با قیمت مصوب در اختیار تعدادی از واحدهای صنفی قرار گرفت.

وی اظهار داشت: یکی از واحدهای صنفی نیز کالاهای احتکار شده را بیشتر از قیمت مصوب به فروش رساند که با وی به عنوان گران فروش برخورد قانونی شد و پرونده ای به ارزش ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در این زمینه تشکیل گردید.

وی کاهش قیمت در حوزه لوازم خانگی را قابل پیش بینی دانست و گفت: افزایش قیمت به صورت لجام گسیخته و کاهش خرید مردم منجر به رکود تورمی می شود و در این شرایط فروشندگان چاره ای جز کاهش قیمتها ندارند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کاهش قیمت ها لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۴۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رکود در بازار خودرو هر روز عمیق تر از روز قبل می‌شود. روایت نمایشگاه‌داران، از شدت گرفتن رکود در بازار خودرو حکایت دارد.

در همین رابطه، سعید موتمنی، رییس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه‌ها و فروشندگان خودروی تهران از تداوم رکود در بازار خودرو خبر داده و گفته است: اوایل هفته جاری قیمت انواع خودرو در بازار تا دو درصد ریزش را هم تجربه کرد اما این کاهش قیمت تداوم نداشت و در اواسط هفته بار دیگر به قیمت‌های پیشین بازگشت.

وی افزوده؛ افت قیمتی که در اوایل هفته اتفاق افتاده بوده برآمده از کاهش قیمت ارز و ریزش آن از رقم ۶۵ هزار تومان بود.

موتمنی متذکر شده؛ در سال ۱۴۰۳ قیمت بیشتر خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی در بازار نسبت به آخرین روزهای سال ۱۴۰۲، افزایش ۴ تا ۵ درصدی را تجربه کرده‌ است.

وی تصریح کرده؛ عرضه همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می‌شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است؛ اگر عرضه به اندازه کافی بود، وضعیت قیمت خودرو در بازار متفاوت از امروز بود.

آخرین قیمت‌ها در بازار خودرو

آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو به قیمت ۳۵۰ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۳۲۵ میلیون تومان به فروش می‌رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در بازار ۶۶۰ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ هم ۸۰۵ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳، یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ در حدود ۷۱۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ به قیمت ۸۳۵ میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ اما با کاهش ۸۵۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار به قیمت ۹۷۵ میلیون تومان و تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۳ در حدود ۸۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ در حدود ۶۴۵ میلیون تومان و راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار ۶۱۵ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار ۴۴۰ میلیون تومان و ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم ۴۱۰ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار ۸۲۰ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم ۸۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار به قیمت ۸۱۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

۲۲۳۳۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902234

دیگر خبرها

  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • دلار باز هم نزولی شد
  • سکه به کانال ۴۱ میلیون تومان بازگشت
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • قیمت طلا به کف رسید؟
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول